Şimdi Ara

Sivilceler beni insanlıktan çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bişey olmaz arkadaş , suratıma hergün maske yapıyorum yıkıyorum düzenli geçmiyor.Yolda görseniz suratıma tükürürsünüz bu ne ya yanaklarda çıkıyor sadece ama baya fazla. Sosyal ilişkilerimi etkiliyor artık olmaz böyle napmalıyım

Sivilceler beni insanlıktan çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omq -- 9 Şubat 2013; 1:49:54 >

• dışarı çıkma
  • Gidiceksin doktora direk hap ile tedavi yada bir resim koy ben sana ilaç tavsiyesi yapayım zor bir durum mayın tarlası olan eş dost şimdi yüzleri kaymak gibi koy bir ss
  • Roaccutane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce gideceksin doktora o sana krem hap losyon falan verecek bunları kullanacaksin çavuşu tokatlamayı da bırakacaksın anca öyle. Benimde bir zamanlar çoktu bu dediklerimi yaptim su an eser kalmadı.

• Hocam bence ugrasma Roaccutane gibi fazlasıyla yan etkisi olan ilaclarla.Maskeleride kullanma boşuna. Git bir cildiyeye al bir aknilox bak keyfine.

• bi ss atsana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar beni mahvetti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

Böyle bişey olmaz arkadaş , suratıma hergün maske yapıyorum yıkıyorum düzenli geçmiyor.Yolda görseniz suratıma tükürürsünüz bu ne ya yanaklarda çıkıyor sadece ama baya fazla. Sosyal ilişkilerimi etkiliyor artık olmaz böyle napmalıyım

Dostum bana pm den gönder bi bakayım daha bu gün gittim doktora haplar bitmişti iki kutu daha bugün verdi benim de bedense ne anlımda var ne çenemde yanaklarda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Salinarg

Hocam bence ugrasma Roaccutane gibi fazlasıyla yan etkisi olan ilaclarla.Maskeleride kullanma boşuna. Git bir cildiyeye al bir aknilox bak keyfine.

aknilox'u kullandınız mı hocam? benim eczaneden alsam nasıl kullanıcam
  • quote:

quote:

Hocam bence ugrasma Roaccutane gibi fazlasıyla yan etkisi olan ilaclarla.Maskeleride kullanma boşuna. Git bir cildiyeye al bir aknilox bak keyfine.

Evet kullandım,kullanmaya da devam ediyorum. Yatmadan önce sadece sivilcelerin uzerine suruyorum bir damla.Ertesi gun sivilce kurumus oluyor zaten. Kalkip yuzunu yikiyorsun. 3-4 gune anlamaya başlıyorsun etkisini zaten.Yada elma sirkesi uygulamayi dene yüzüne biraz pis kokar ama idare et.

• quote:

quote:

sakin kafana gore ilac kullanma bi doktora git

• ss ekledim
  • Elma sirkesini biraz suyla karistir pamuga sur ve butun suratina sur onu 2-3 haftada hepsi gider

• bende senın gidiydim babam eczacı ne yaptıysa olmadı. Cildiyeye gittim dedim böyle böyle kullanmadıgım bişi kalmadı. Roaccutane verdi. Suanda suratım cok cok iyi durumda 4. ayıma giricem 6 ay suruyor tedavi her ay düzenli kan tahlili veriyorum.
  • Bir çay bardağı limon kolonyasını bi kaseye koy,içine 1 2 çay kaşığı ada çayı koy 2 gün beklet sonra 2 günde 1 yüzündeki sivilce olan yere sür 5 10 dk sonra suyla yıka 1 hafta da farkı görürsün,yalnız yüzün biraz kötü kokabilir.

• benimde aynı sag yüzümün alt tarafı aynı bunun gibi biraz daha hafifi 2 kere doktora gittim ilaç verdi geçiyo sonra bidaha başlıyo
  • quote:

ss ekledim

Kardesim resmi gördüm.. Doktora git ve antibiyotik ilaç yazdır çünkü eczaneler recetesiz vermiyor (tetradox monodox gibi)mideni zorluycak bu ilaçlar ama katlancaksın 3-4ay gibi kullanım süresi var bunların illa bunlar olcak diye birsey yok rauccutane bilirsin zaten bunu

Birde
    Maskelere doktor onaysız vb.kozmetik ürüblerine sakın para verme ben en az 150 lira kaptırmısımdir bunlara sonuç tabiiki sıfır
    Suan düzenli olarak cilt doktoruna gidiyorum yeni yeni adam olmaya basladı doktora gitmeden önce en son pembe maske diye bi şeye 79 lira vermiştim 1 ay düzenli kullandım sonuç tabiki sıfır o kadar övmüşlerdi bir de yazık insanları sömürüyorlar

Hocam roaccutane baslamak istersen buraları iyice okursun

http://forum.donanimhaber.com/m_18290049/mpage_1/f_/key_//tm.htm#18290049

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muttrap -- 9 Şubat 2013; 2:24:56 >

• her seyi ama her seyi denedim. sifali bitkiden doktorlarin verdigi kremlere kadar ancak roaccutane'a baslayinca gercekten cok rahatladim. su an hafif kizarikliklar mevcut suratimda yani oncekilerin izleri var. henuz 3. ayim bile olmadi ve tek geciren ilac bence bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

her seyi ama her seyi denedim. sifali bitkiden doktorlarin verdigi kremlere kadar ancak roaccutane'a baslayinca gercekten cok rahatladim. su an hafif kizarikliklar mevcut suratimda yani oncekilerin izleri var. henuz 3. ayim bile olmadi ve tek geciren ilac bence bu.

+1 Sirke mi sürmedim, kil maskesi mi yapmadım. Ama geçmedi gerçekten roaccutane çok yararlı. Biraz uzun sürüyor tedavisi ama etkili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.