Şimdi Ara

SİVİLCE SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir dönem ımex kullandım,bayağı seyrekti ama bırakınca yeniden çıkmaya devam etti. Ne cips yiyorum,ne kola içiyorum,ne kahve içiyorum,günde bir buçuk litre suyu aksatmıyorum,garnier 3&1 saf ve temiz kullanıyorum,çeşitli maskeler yapıyorum hâlâ devam ediyor delireceğim. Yok mu bunun çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle kafana göre maskeler yapma cilt tipine uygun la rocha posayın ürünlerini kullan sorunlu ciltler için çok iyi ürünleri var.
  • Yaş kaç ve cilt tipin nedir? Büyük ihtimalle yağli veya karma.
  • Paetzold kullanıcısına yanıt
    on dokuz ve yağlı

• Sivilce sorunu yüzeysel kremlerle ancak geçici bir iyileştirme sağlar. Asıl sebebi karaciğerdir. Her ne kadar doktorlar "sivilcenin nedeni karaciğer değildir veya yediklerinizle bir alakası yoktur" deseler de durum böyle değil. Sektör ölmesin, bize ihtiyaç azalmasın ya da bir ihtimal cehaletlerinden dolayı böyle diyorlar. Ben ve daha birçok kişi karaciğeri temizleyen bitkisellerle kurtulduk bu sivilcelerden. Bu konuda canı yanmış biri olarak dileyenlere elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

• -Merhem
    -Merhem+Antibiyotik
    -Roaccutane
    Şeklinde sırayla tedavi deniyorlar.ilki fayda etmiyorsa ikincisi için doktora görünmenizde fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk cildiyeye git. Her zaman bir bilene sorulmalı. Daha erken çözüm bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.