Şimdi Ara

Sivilce izlerim var nasil gecirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sivilcelerimi sıktım ve izi kaldi uzun bi suredur gecmiyor gecmesi icin ne yapmaliyim kahverengi izler kaldi nasil gecirebilirim yardimci olurmusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora git..Bi tane karaciğere müdahale eden ilaç var 6 ay kullanıcaksın söyle doktorlar biliyor..Sivilce izlerinide söyle krem verecek..(sıvı losyan vs. de veriyor vermezse arkadaşım aldı vs. diyip almaya çalışın)

hap karacaiğerden sivilce oluşumunu önleyecek krem ve losyan ise yüzünüzdeki 2-3 deriyi dökecek izler azalck belirginliğini kaybdecek(geçme garantisi yok en iyi çözüm bu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

doktora git..Bi tane karaciğere müdahale eden ilaç var 6 ay kullanıcaksın söyle doktorlar biliyor..Sivilce izlerinide söyle krem verecek..(sıvı losyan vs. de veriyor vermezse arkadaşım aldı vs. diyip almaya çalışın)

hap karacaiğerden sivilce oluşumunu önleyecek krem ve losyan ise yüzünüzdeki 2-3 deriyi dökecek izler azalck belirginliğini kaybdecek(geçme garantisi yok en iyi çözüm bu)

Doğal yollardan gecmezmi ? Ilaclara pek basvurmak istemiyorum ? 1 2 yil icerisinde kendikiginden gecer heralde sadece sureci hizlandirmak istiyorum ten rengim beyaz bu yuzdn belli oluyor ve sag yanagimda varken solda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

doktora git..Bi tane karaciğere müdahale eden ilaç var 6 ay kullanıcaksın söyle doktorlar biliyor..Sivilce izlerinide söyle krem verecek..(sıvı losyan vs. de veriyor vermezse arkadaşım aldı vs. diyip almaya çalışın)

Doğal yollardan gecmezmi ? Ilaclara pek basvurmak istemiyorum ? 1 2 yil icerisinde kendikiginden gecer heralde sadece sureci hizlandirmak istiyorum ten rengim beyaz bu yuzdn belli oluyor ve sag yanagimda varken solda yok

bu yöntem 6 ay düzenli uyguladığınızda ömür boyu bir daha bu denli olmuyor(çoğu kişi geçtiğini iddia ediyor daha denemedim o nedenle savunamam ama derdinin dermenaı bu)

• Acnelyse deriyi soyan bir ilaç. Bunu kullanırsan iz olan deri yani ölü deri soyulacak ve alttaki canlı deri ortaya çıkacak. Bu Bi kaç ayını alabilir. Risk alma cilt konusunda, cilt doktoruna git.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Acnelyse deriyi soyan bir ilaç. Bunu kullanırsan iz olan deri yani ölü deri soyulacak ve alttaki canlı deri ortaya çıkacak. Bu Bi kaç ayını alabilir. Risk alma cilt konusunda, cilt doktoruna git.

Yuzumde aşırı bi sivilce yok sivilceler yavaş yavas geciyor bu kremi biraz arastirdim forumda bunu kullanip daha kotu olanlar varmis acaba hic bir şey kullanmasam 1 yil icinde gecermi sivilcelerim azalmaya başladı ama izler gecermi bilmiyorum hafif kahverengi ve kirmizi izler var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disim nasil? (diş filmi ss li)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Acnelyse deriyi soyan bir ilaç. Bunu kullanırsan iz olan deri yani ölü deri soyulacak ve alttaki canlı deri ortaya çıkacak. Bu Bi kaç ayını alabilir. Risk alma cilt konusunda, cilt doktoruna git.

Yuzumde aşırı bi sivilce yok sivilceler yavaş yavas geciyor bu kremi biraz arastirdim forumda bunu kullanip daha kotu olanlar varmis acaba hic bir şey kullanmasam 1 yil icinde gecermi sivilcelerim azalmaya başladı ama izler gecermi bilmiyorum hafif kahverengi ve kirmizi izler var

Cilt canlandırıcı kremler kullanabilirsin. Acnelyse nasıl daha berbat yapar söyleyin o kremi sürüp güneşe çıkarsan kimyasal yanık yapabilir. O yüzden kış aylarında kullanmakta fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış bilgiler vermeyin, o 6 ay dedıgınız ilaç akneler içindir izler için değil izlerin tedavisi farklıdır peeling yaptrabılırsın cilt doktoruna gıt nede olsa burda söylenen hıcbırseyı doktorsuz yapamycksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmursamazMAN

Yanlış bilgiler vermeyin, o 6 ay dedıgınız ilaç akneler içindir izler için değil izlerin tedavisi farklıdır peeling yaptrabılırsın cilt doktoruna gıt nede olsa burda söylenen hıcbırseyı doktorsuz yapamycksın

Tamam hocam en iyisi doktor doktora gisiyimnen yakin zamanda okul kapaninca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.