Şimdi Ara

Duzenli not tutucam nasil defter alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 10 bolumlu sacma bi defter aldim sene basinda her bolum 20 yaprak ve kareleri cok koyuydu, pisman oldum; zaten kimyasi ve biyolojisi nerdeyse bitti. 2 bos bolum var oraya devam ederim diyodum ama defter cok kotu bende zararin neresinden donulse kardir diyerek yeni defter almaya karar verdim :D
    Sizce napsam ben boyle cizgisiz karesiz defterleri baya seviyorum ama emin olamadim oyle bisey alsam mi bide bolumlu defterlerde hic oyle duz defter yok. Birde acaba defter sayfasini ikiye bolup mu yazsam cunku sinavlarda a4 ikiye bolunmus sekilde geliyo simdiden alismak lazim oyle okumaya. Cok dagitmadan konuyu butce olarak sikinti degil kaliteli saglam bi defter olsun gipta ve erl leri sevmiyorum faberler guzel ama metal spiralli olmasi nedense hosuma gitmiyo karar veremedim o yuzden bi de bu sefer 10 bolum yerine 3 bolumlu fkb icin biraz daha kalin alcam seneye de ona devam ederim diye dusundum (lise 3 um 11 konulari da defterde olsun) diger dersler icinde 4-5 bolumlu baska defter dusundum.
    Sizce dogru mu yaparim yoksa tek tek mi aliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke sene başında bimden alsaydın defter :D hem kaliteli hem ucuz hem de kullanışlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Keşke sene başında bimden alsaydın defter :D hem kaliteli hem ucuz hem de kullanışlı

Bilmiyorum ya renkli kalem filan da kuanmak lazim ben hic kullanmam bide cok sikisik yazarim :D

• Faberin plastik telli defterleri de var onlar güzel..ayrıca çok da renkli yazmana gerek yok bi mavi ve yeşil stabilo yeter.

• Ada'm bildiğin defter tavsiyesi istemiş , mopak al , kalem defteri görünce direk kayıyor , senin kalemi tutman yeterli yazı yazmak için
    Ayrıca son anda gördüm defterde bütçe Nasıl sıkıntı olabilir arkadaşım hahahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andry Shevchenko

Ada'm bildiğin defter tavsiyesi istemiş , mopak al , kalem defteri görünce direk kayıyor , senin kalemi tutman yeterli yazı yazmak için
    Ayrıca son anda gördüm defterde bütçe Nasıl sıkıntı olabilir arkadaşım hahahaha

Faber neonlar 10 lira her dersten alsan 100 lira temiz :D

• En son defer aldığımda 75 kuruşa almıştım tanesini , neon falan neyin nesi , ayrıca 100 tl bişey değil . Bir lys kitabı 40-50 tl zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andry Shevchenko

En son defer aldığımda 75 kuruşa almıştım tanesini , neon falan neyin nesi , ayrıca 100 tl bişey değil . Bir lys kitabı 40-50 tl zaten

Neden uzattiginizi anlamadim fiyati sikinti degil dedim kitaplarin ki degil o yuzden dedim sonra nasil olabilir ki ye cevirdiniz bende onu yazarken aklimdan geceni yazdim 100 lira sonucta simdi de ne alakaysa en son aldigimda 75 kurustu yaziyosunuz ki bu iki mesajinizda yine anlayamadigim bir sekilde alayci veya degisik bir uslupla yazilmis ( dedigim gibi anlayamadim) sonra da 100 tl bir sey degil yazmissiniz tam olarak katilmasam da 100 lira vermek benim icin cok sikinti degil o yuzden defterlerin parasi sikinti degil yazdim
    Katilmadigim kismi da yazayim uzatmayin en az 2-3 guzel kitap alinir o parayla ki ben zaten pek test cozen biri degilim o 2-3 kitap beni baya goturur zaten kitapta cok almiyorum ablamdan kalma baya bir kitap var

• hayır deftere takılmak anlamsız bunu vurgulamaya çalıştım . Alırsın bir tane büyük defter işini görür . İyi günler hocam .

• telli defter hos olur forumdasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eskiden telli defter seviyordum su ara küçük ve telsiz kullanıyorum cok da memnunum taşıması falan çok iyi mesela soru çözerken lazım oluyor yanımda ama ben derste not almak için degil kendi ozetim için kullaniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.