Şimdi Ara

Sivilce için mucize KÜKÜRTLÜ SABUN!!!YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüzümde çok yağ var ve doğal olarak da sivilce oluşuyor,netten araştırma yaptım kükürtlü sabun kullananlar var ve iyi geldiklerini söylüyorlar.Ben de kullanacağım,yalnız bir sorun var;kimi sabunu köpürtüp yüzüne sürmüş iki dk sonra yıkamış,kimi 10 dk sonra yıkamış,kimi anında yıkamış...Ben nasıl kullanayım?Bunu kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 21 Nisan 2010; 16:23:03 >

• Yaş kaç
  • yaş 18...
  • yukarı
  • ciddiyeye git bi hap verio sivilcenin s si kalmıor..
  • Ben kullandım köpürtüp suratıma sürüp 2-3 dk sonra su ile yıkıyordum ama işin garibi bende daha çok sivilce yaptı. Eskiden sadece anlımda vardı şimdi yanaklarımda çıkmaya başladı yavaş yavaş. Artık kullanmıyorum.
  • Boşver sen kükürtlü sabunu. Git kendine temizleme sütü al.Hatta bir markanın içerisinde toniği de olan ürünü var,13 lira civarında.
    Tabi bununla suratını temizledikten sonra nemlendirici sürmeyi unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir bitkisel sabunu geçende annem almış bana. 5 gündür sabah kalkınca ve gece yatmadan önce sürüp hemen yıkıyorum. Büyük ölçüde geçirdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

ciddiyeye git bi hap verio sivilcenin s si kalmıor..

seni ciddiyete davet ediyorum.
  • dengeli beslen her şey bunda gizli ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

Öyle bir bitkisel sabunu geçende annem almış bana. 5 gündür sabah kalkınca ve gece yatmadan önce sürüp hemen yıkıyorum. Büyük ölçüde geçirdi .

sağol hemşehrim,bir sorum var bunu yüzümüze direkt mi süreceğiz kaç dk bekleteceğiz sabunu yüzümüzde hemen yıkayacak mıyız?
  • Öneririm uzun zamandan beri kullanıyorum sabah,akşam yıkaması için uygun aynı zamanda nemlendiriyoda

• quote:

Orijinalden alıntı: mck55

quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

Öyle bir bitkisel sabunu geçende annem almış bana. 5 gündür sabah kalkınca ve gece yatmadan önce sürüp hemen yıkıyorum. Büyük ölçüde geçirdi .

sağol hemşehrim,bir sorum var bunu yüzümüze direkt mi süreceğiz kaç dk bekleteceğiz sabunu yüzümüzde hemen yıkayacak mıyız?

Rica ederim. Ben önce elimde köpürtüyorum sonra yüzüme sürüyorum. Yayıyorum yüzüme iyice. Ondan sonra beklemeden yıkıyorum. Büyük fark etti 5 günde cidden. Ne ilaçlar etki etmemişti.

• Biraz ara vermelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Öneririm uzun zamandan beri kullanıyorum sabah,akşam yıkaması için uygun aynı zamanda nemlendiriyoda

Aynen dove baya bi faydalı bende öneririm.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum kükürtlü sabunu yüzüm çok yağlı burnum özellikle . çoğu kişi övmüş geçiriyor diye , şimdi ben bu kükürtlü sabunu alsam sabah akşam yıkasam yüzümü herhangi bir zararı olur mu ? yada yıkadıktan sonra başka bir şey kullanmama gerek var mı nemlendirmesi için. istediğim şey yüzümdeki siyah noktaları ve sivilceleri geçirsin . yardımınıza çok ihtiyacım var .

bu son çarem olmadı cildiyeye gidip en etkili ilacı alacağım 6 ay boyunca bütün vücudum kuruyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Biraz ara vermelisin.

hehe
  • kullanmayın bunu, ben de denedim 15'li yaşlarda. vücuda yararı değil zararı var. gidin bir cildiye doktoruna, bana sıvı bir laç vermişti, bir hafta kullandım eser kalmadı sivilcelerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypothetical

Ben kullandım köpürtüp suratıma sürüp 2-3 dk sonra su ile yıkıyordum ama işin garibi bende daha çok sivilce yaptı. Eskiden sadece anlımda vardı şimdi yanaklarımda çıkmaya başladı yavaş yavaş. Artık kullanmıyorum.

bunun sebebi yüzündeki yağları dışarı çıkarıyo ilk zamanlarda daha fazla çıkarıyo ama ilerliyen zamanlarda azaltıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.