Şimdi Ara

sıvı soğutma mı yoksa fan mı? Seidon 120V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese i5 2500k işlemcimi günlük 4.4 ghzde kullanıyorum, henüz daha fazla artırmaya gerek görmüyorum zira hem i5 4670 gücünde oyun performansı var hem de anakart pek o.c'ye elverişli değil, voltaj kontrolü kısıtlı ve (asusp8p67le) otomatik fazla voltaj veriyor.

4.4 ghz'de 1.37-1.4 arasında gidip geldiği için ısıya yol açarak normalde orta seviye o.c için yeterli bir soğutucu olan loki sd963'ü zorluyor. Prime ve OCCT'de 80-85 dereceleri, Battlefield 4 ve Crysis 3'de 70-75 arası dereceleri görüyor. Malum yaz geldi daha da artabilir bu yüzden arayış içine girdim. Ya daha iyi bir fan alacağım ya da vatan bilgisayardan gördüğüm hesaplı su soğutma sistemine geçeceğim.

Linki aşağıda:

http://www.vatanbilgisayar.com/seidon-120v-sivi-sogutma-sistemi.html

Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Bütçem max 170 TLdir.

Not: fan konusunda bilgim iyi ancak sıvı soğutma hakkında tabiri caizse hiç bir şey bilmiyorum, nasıl kullanılır, ne edilir, o sıvı yenilenir mi vs, bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 4 Haziran 2014; 0:22:43 >

• 2.el h100 alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 4 Haziran 2014; 8:37:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Corsair H110 tavsiye ederim.

Max 170tl bütçem var yazmış.

Nasıl H110 alsın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butceyi max 200e cikardim, bu fiyata bulduğum corsair h90 dusunuyorum su an, kullanimi konusunda tecrubesi olan var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 4 Haziran 2014; 14:02:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş sıvı soğutma ve hava soğutma kullanmış biri olarak. 200 tl aralığında Thermalright Silver Arrow SB-E Extreme 2 x 14cm almanı tavsiye ederim. sıvı soğutmalara nazaran dah azla uzun ömürlü.
    çit fanlı (corsair H100 )gibi sıvı soğutmalara kafa tutuyor. bütçeni en uygun bunu öneririm.
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-silverarrow-sb-e-extreme-intel-ve-amd-islemci-sogutucusu-lga1155-2011-ve-fm1-soket-uyumlu.html

sıvı soğutma mı yoksa fan mı? Seidon 120V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maksi09 -- 5 Haziran 2014; 12:14:03 >

• maksi09 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler, değerlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.