Şimdi Ara

Sıvı amino asit önerisi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıvı amino asit kullanıp önerebilecek arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Bütçe 150 TL .

• Sıvı amino asit ile birlikte yağ yakıcı olarak ta öneriye ihtiyacım olacak gibi duruyor. Yaklaşık 9 10 kilo kadar vermeme rağmen 4 5 kilo daha vermem gerekiyor. Aşağıdaki ürünü kullanan var mı ya da başka önerisi olan ?

Stacker 2 Zero Shot 60 ML 3000Mg L-Carnitine 12 Adet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

Sıvı amino asit ile birlikte yağ yakıcı olarak ta öneriye ihtiyacım olacak gibi duruyor. Yaklaşık 9 10 kilo kadar vermeme rağmen 4 5 kilo daha vermem gerekiyor. Aşağıdaki ürünü kullanan var mı ya da başka önerisi olan ?

l carnıtıne kullanma sakın ben kullandım weıderın kiydi bide hiç bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NextArnold

quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

Sıvı amino asit ile birlikte yağ yakıcı olarak ta öneriye ihtiyacım olacak gibi duruyor. Yaklaşık 9 10 kilo kadar vermeme rağmen 4 5 kilo daha vermem gerekiyor. Aşağıdaki ürünü kullanan var mı ya da başka önerisi olan ?

l carnıtıne kullanma sakın ben kullandım weıderın kiydi bide hiç bir işe yaramıyor.

2 sene önce multipower ın kapsüllerinden kullanmıştım. Fakat gerçekten çok cardio yaptığım için mi yoksa yağ yakıcıdan mı kilo verdim onu kestiremiyorum. Enerji verdiği kesin ama katkısı nedir bilmiyorum o yüzden kullanıp memnun kalanlarlar yazabilirse çok sevinirim. Amino+L-carnitine olarak.

• Cyclomoteur kullanıcısına yanıt
    bence kullanma.sadece kafein etkisi oluyor.bi dahakine o doz seni kesmiyor dahasını istiyorsun.bağımlılığı yok ancak pekte bi etkisi yok.yeşilçay iç içeibliyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bence kullanma.sadece kafein etkisi oluyor.bi dahakine o doz seni kesmiyor dahasını istiyorsun.bağımlılığı yok ancak pekte bi etkisi yok.yeşilçay iç içeibliyorsan

Cevabınız için teşekkür ederim. Yaz bitmeden yağlardan kurtulmak istediğim için biraz acele ediyorum Yeşil çaya alıştım sayılır günde 2 3 büyük fincan içiyorum her gün olmasa da. O zaman sadece amino asit almak kalıyor geriye. İnternette herkes weider övüyor fakat malum fiyatı diğerlerine göre pahalı. Twinlab , Musletech hakkında da olumlu yorumlar var. Bu forumda sıvı amino asit kullanıp memnun kalanların önerilerini bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    protein tozu bozulması
    12 yıl önce açıldı
    Uygun Whey Protein Tozu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.