Bildirim
Sıvı amino asit önerisi !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sıvı amino asit ile birlikte yağ yakıcı olarak ta öneriye ihtiyacım olacak gibi duruyor. Yaklaşık 9 10 kilo kadar vermeme rağmen 4 5 kilo daha vermem gerekiyor. Aşağıdaki ürünü kullanan var mı ya da başka önerisi olan ?
Stacker 2 Zero Shot 60 ML 3000Mg L-Carnitine 12 Adet -
quote:
Orijinalden alıntı: Cyclomoteur
Sıvı amino asit ile birlikte yağ yakıcı olarak ta öneriye ihtiyacım olacak gibi duruyor. Yaklaşık 9 10 kilo kadar vermeme rağmen 4 5 kilo daha vermem gerekiyor. Aşağıdaki ürünü kullanan var mı ya da başka önerisi olan ?
Stacker 2 Zero Shot 60 ML 3000Mg L-Carnitine 12 Adet
l carnıtıne kullanma sakın ben kullandım weıderın kiydi bide hiç bir işe yaramıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: NextArnold
quote:
Orijinalden alıntı: Cyclomoteur
Stacker 2 Zero Shot 60 ML 3000Mg L-Carnitine 12 Adet
l carnıtıne kullanma sakın ben kullandım weıderın kiydi bide hiç bir işe yaramıyor.
2 sene önce multipower ın kapsüllerinden kullanmıştım. Fakat gerçekten çok cardio yaptığım için mi yoksa yağ yakıcıdan mı kilo verdim onu kestiremiyorum. Enerji verdiği kesin ama katkısı nedir bilmiyorum o yüzden kullanıp memnun kalanlarlar yazabilirse çok sevinirim. Amino+L-carnitine olarak.
-
bence kullanma.sadece kafein etkisi oluyor.bi dahakine o doz seni kesmiyor dahasını istiyorsun.bağımlılığı yok ancak pekte bi etkisi yok.yeşilçay iç içeibliyorsan -
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
bence kullanma.sadece kafein etkisi oluyor.bi dahakine o doz seni kesmiyor dahasını istiyorsun.bağımlılığı yok ancak pekte bi etkisi yok.yeşilçay iç içeibliyorsan
Cevabınız için teşekkür ederim. Yaz bitmeden yağlardan kurtulmak istediğim için biraz acele ediyorumYeşil çaya alıştım sayılır günde 2 3 büyük fincan içiyorum her gün olmasa da. O zaman sadece amino asit almak kalıyor geriye. İnternette herkes weider övüyor fakat malum fiyatı diğerlerine göre pahalı. Twinlab , Musletech hakkında da olumlu yorumlar var. Bu forumda sıvı amino asit kullanıp memnun kalanların önerilerini bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X