Şimdi Ara

Sivas bizi yener mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu futbolla sivas bizi yener mi ? Defans çökmüş,bekler yetersiz,kaleci formsuz,keita yok,Arda'nın aklı 5 karış havada,elano yokları oynuyo,şabanın ne yapcağı hiçbir zaman belli olmuyo,moral bozukluğu var,sivas formda gaziantep'e kendi evinde 3 attı.

Siz neler bekliyorsunuz bu maçtan ? Ben alırız diye düşünüyorum..

• 1 aylık süre içerisindeki maçlar çok zor geçecek. Sivas yenecek bence. Baros ve Keita'nın olmaması büyük kayıp. Rijkaard umarım çabuk toparlar takımı.
  • Gs hangi takima ne sonuc alacagini bilemezsin ama Gs icin bir umut isigi var simdi.
    Keita ve muhtemelen Arda ceza sebebiyle oynamayacak bu bizim icin iyi oldu.
    Gs sorunu liberosu yada defansi degil oke Servetin yaninda iyi bir Emre güngör yada Song tarzi bir oyuncu olsa daha az sorun yasanir ama asil sorun Gs sistemi yok cakma 3 forvetle oynayip geriye gelip top alisverisi yapan adamin yok.
    Haftalardir söylüyorum özellikle Kewell ve Arda insan bir kere orta sahaya top almaya gelir gelmiyorlar defans yada orta sahada pas dagitiminda uzun mesafa yüzüne sacmaliyor mac icindede cok hata yapar hale geliyorlar.
    Ama simdi Elano, Kewell ile en azindan kosan oyuncu sayisi 8 cikacak yerlerine oyniyacak adamlar ile Gs sampiyonluk yarisindan kopmaz üstelikde daha iyi yerlere gelicektir.
    Rijkardin sistemi faaln yok o sistem orta sahada Sabri, Baris, Ayhan, Topaldan 3 tanesi olmazsa Türkiyede yürümez.
  • Yeneriz yaa... Hemen karaları bağlamayın.
  • sivası bilememde dinamo, bursa ve panathinaikos maçları zor olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

sivası bilememde dinamo, bursa ve panathinaikos maçları zor olacak

Aynen katılıyorum. Özellikle Bursa maçı dönüm noktası olacak. Sivas maçına gelirsekte Keita bu sezon farkı yaratan yani takımın geçen yıldan farklı görünmesini sağlayan bir futbolcuydu. Keita olmayınca Anadolu maçların da çok zorlanacağımızı düşünüyorum. Soruya gelince üç neticeyede açık maç olacak. Şayet son üç maçtaki 3 gol yeme geleneğimizi sürdürürsek yeniliriz. o yüzden futbolcuların ve teknik heyetin bir an önce akıllarını başlarına almalarında fayda var. İnşallah kazanırız ve biraz olsun moral buluruz.
  • Ali Sami Yen atmosferi farklıdır. Adam gibi top oynadığımızda kim tutar bizi ? Gerçi bu orta saha ve bu defans ile top oynayacağımız meçhul. Hele ileride iki önemli oyuncumuzdan yoksun iken..
  • Gs alır macı sivas eski sivas değil oyuncularını sattı takımı dagıldı ama diger maclar zor gecer sizin için tabi gsnin yenilmesini istiyorum ligde farkı acması laızm fenerin.
  • 3 lü defansif orta saha yerine Barış-Mustafa ikilisi daha etkili olur. Ayhan eskisi gibi değil. Eğer Linderoth sakatlanmaz form tutarsa Barışla beraber çok iyi olur.
    Stoperde Emre G. ve Serveti bir türlü deneyemedik.
    Toparlanırız merak etmeyin.
  • biz yenildğiniz herkese yenileceksiniz diye bir kaide yok rahat geçer Gs Sivası
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

biz yenildğiniz herkese yenileceksiniz diye bir kaide yok rahat geçer Gs Sivası

En önemli 2 adamımız eksik fakat Sivas da maşallah düşmeye oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

quote:

biz yenildğiniz herkese yenileceksiniz diye bir kaide yok rahat geçer Gs Sivası

En önemli 2 adamımız eksik fakat Sivas da maşallah düşmeye oynuyor.

Alır Gs bu maçı.
  • sivas kötü ya ,3 attılar kuponumu yatırdılar ama hala lider oyuncu eksiklikleri var ve istanbul deplasmanında gol atsalar bile oyunu kontrol edemeyip kesin macı verirler
  • Sivastan evvel çarşamba Buca maçı var... Adamlar da sarı lacivertmiş işin kötüsü... Şimdi gene iyice hırs yapıp bir iki kırmızı daha yemesek bari...
  • Sivas'I hic izlemedim ama Asy'de kaybetmezsiniz. Ama Bursa maci cok zor gecer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Sivas'I hic izlemedim ama Asy'de kaybetmezsiniz. Ama Bursa maci cok zor gecer.

Bucaspor læ o

Zommby'den yazıyorsun ama kopyayı bile yanlış çekiyorsun

Zommby'nin olduğu konularda bir gariplik oluyor çözemedim henüz

• Bu kaleci varken yener tabi. Ankara maçında hatırlamıyor musunuz adamlar santra yapar yapmaz kaleye şut çektiler. Biliyorlar leylek ilerde. Fener maçında da 3 tane asisti var rakip takıma. Uyuz oluyorum o herife ya, biran önce yollanmalı
  • quote:

quote:

Bucaspor læ o

Ne zommbby si la, ben daha sonra oynanacak Bursa macindan bahsediyorum

• Rijkaard'dan hiçbir zaman şüphe duymam. Çok güveniyorum ne olursa olsun başarılı bi sezon geçiririz. Bu derbiden sonra çok şey değişir. Bursayı da gözünde büyütmesin kimse, büyük takımlara karşı çokda iyi değiller.
  • quote:

quote:

quote:

Bucaspor læ o

Ne zommbby si la, ben daha sonra oynanacak Bursa macindan bahsediyorum

bir ay sonraki maç için mi

mobil sürümden nasıl smile koyuyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.