Şimdi Ara

Sivas'a gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 22 si gibi Sivas'a gideceğim. Nerelere gitmek lazım ne yapılmadan donulmemeli? İlla turistik yer olarak demiyorum.

• Tamam dostum tavsiyen icin saol, izlenimlerimi yazacağım. Başka önerisi olan var mı?
  • Çifte Minare'de çay içersiniz.
    Sivas Kalesi'nden şehri izlersiniz.
    Ulu Cami'nin minaresinin nasıl eğik durduğuna şaşırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 18 Temmuz 2011; 5:00:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Çifte Minare'de çay içersiniz.
    Sivas Kalesi'nden şehri izlersiniz.
    Ulu Cami'nin minaresinin nasıl eğik durduğuna şaşırırsınız.

öneriler için teşekkürler dostum.
  • hocam sivasa gidip de Sivas köftesi yemeden dönme. imkanın olursa Toptancılar sitesindeki meşhur köfteciye gitmeni öneririm. Adını hatırlamıyorum ama kime sorsan tarif eder. Uzak kalırsa orası, son gittiğimde Lezzetçiye gitmiştim, orda da çok güzeldi. Hala tadı damağımdadır. hayatında yiyeceğin en lezzetli köfte olacağına eminim.

Paşabahçede mangal keyfi de iyi gider, uzun yıllardır gidemiyorum ama çocukluğumun bütün piknikleri orda geçmiştir :)

Çarşıdaki büyük PTT binasından yokuş aşağı salla kendini, ilerde sağda bakırcılar çarşısı var, ordan da hediyelik veya kendine süs amaçlı güzel şeyler bulabilirsin.

akşamları çarşıdaki medreselerin içinde canlı müzik olur, hava güzel olursa iyi muhabbet olur.

Ethem Bey parkında bi dondurma ye, ya da semaver çayı iç.

Kaleye de çıkabilirsin şöyle yukardan Sivas manzarası için, orda da canlı müzik olur ama tarzı hoşuna gider mi bilmem. (ben pek sevmezdim)

havası serindir, yanında akşamları giymeye muhakkak bişeyler bulundur.

iyi gezmeler...

• Teşekkürler dostum tavsiyeler icin. Bu aksam gidiyorum hayırlısı bakalım.
  • Eşimin ailesi oralı tam anlamı ile dandik bir yer yaşanmazda gezilmezde mahrumiyet bölgesi, ne içi ne dışı düşmanıma tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnmsms

Eşimin ailesi oralı tam anlamı ile dandik bir yer yaşanmazda gezilmezde mahrumiyet bölgesi, ne içi ne dışı düşmanıma tavsiye etmem.

:DD
  • Geri döndün'mü bilmiyorum ama, en azından başkalarının işine yarar belki :)

"fırtına333 "nickli arkadaşın dediği gibi sivas köftesi ye arkadaşın dediği yer "Kirli Ahmet" ve yemek olarak döner ye derim onuda "Mis Kebap"ta yiyebilirsin :)

Aksu park'ta otur diyeceğimde bir özelliği yok su akıyor sen bakıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

quote:

Orijinalden alıntı: dnmsms

Eşimin ailesi oralı tam anlamı ile dandik bir yer yaşanmazda gezilmezde mahrumiyet bölgesi, ne içi ne dışı düşmanıma tavsiye etmem.

:DD

Ha bu yazıyı yazarken Allah tan korktunmu ? Hayatında bir kez olsun SİVAS a gittinmi ?...Oraya giden tayin olan memurlar asla ve asla başka ile gitmek istemiyorlar..Neden acaba ?... Gidilmez ve yaşanmaz olduğu içinmi ? Çok ucuz, temiz, güzel bir şehir olduğu içinmi ?..Orada 4 kişilik bir aile temiz kombili şehir içinde bir kiralık evde tüm masrafları mutfak, giyim, gaz, elektrik, su, v.b. dahil 1000 liraya normal şekilde yaşıyorlar. 1500 liray çok çok rahat bütün aile krallar gibi , kraliçeler gibi yaşıyorlar...İst da 1 kişinin aylık masrafı o kadar... Beğenmediğin SİVAS ta 5 yıl kalan bir memur ya altına bir 0 araba yada istediği sahilde yazlık alıp eğer tayini çıkarsa zorla başka şehire gidiyor.. BEN buradan GİTMEK İSTİYORUM Tayinimi istiyorum DİYEN KİMSELER YOK...Sorun öğrenin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Kasım 2011; 18:16:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.