Şimdi Ara

Site yapacak adam bulamıyorum yav!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli makale paylaşacağım bir site kurmak istiyorum, bana hazır bir biçimde hazırlayacak adam arıyorum. ilgilenene duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet çalışmalara başladım bedavaya 2-3 gün içinde sana kusursuz bir site yapacağım

• 5 milyar a istedigin ozelliklerde bi site yaparim.ilgilenirsen pm.

• ulaş bana teklif ver.
  • 60 liraya yaparim yarisi pesin yarisi is bittikten sonra ama suan elimde is cok baskasi yapsin

• 250 tl ye mvc yada asp.net ile yapabilrim.Mesaj atarsanız konusuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaqORaY

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Sürekli makale paylaşacağım bir site kurmak istiyorum, bana hazır bir biçimde hazırlayacak adam arıyorum. ilgilenene duyurulur

blogspot var iste amatör olarak onu kullanabilirsin. yıllık 30 tlye host+domain alıp wordpress de kurabilirsin.

Domain aldım bile. Blog kullanmak istemiyorum hocam. O dediğin ile de vakit harcayamam

Elbette ücretsiz değil emeğin karşılığı verilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu yapan insan mı be
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Sürekli makale paylaşacağım bir site kurmak istiyorum, bana hazır bir biçimde hazırlayacak adam arıyorum. ilgilenene duyurulur

blogspot var iste amatör olarak onu kullanabilirsin. yıllık 30 tlye host+domain alıp wordpress de kurabilirsin.

Domain aldım bile. Blog kullanmak istemiyorum hocam. O dediğin ile de vakit harcayamam

ne tür bi sistem kullanmak istiyorsunuz makale paylaşıcaksanız en iyisi wordpresstir

• quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

quote:

quote:

quote:

ne tür bi sistem kullanmak istiyorsunuz makale paylaşıcaksanız en iyisi wordpresstir

Makale ekleyecegim. Belki yaninda fotograf ve videoda olacak. Kullanici alabilecegim o kullanicilarinda paylasim yapabilecegi. Katagorilere ayirabilecegim felan.

• quote:

Domaini ver yapayım sana PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.