Şimdi Ara

SİTE AÇTIM ÖNERİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOKEDİCİDİNAZOR -- 2 Temmuz 2026; 19:25:5 >

• Ben bu işlerden anlamam. Yani nasıl yapılır vb. bilmem. Bir kullanıcı olarak siteye girdiğimde ilk yaptığım yorum, dağınık-kötü oldu. Yanlış anlama, dediğim gibi ben nasıl yapılacağını dahi bilmiyorum, bir şeylerle uğraşmak güzel, tebrikler.

Görsel olarak daha düzenli, göze hitap eden bir yapı olmalı bence.

*** Burada, paylaşımlarının kapak resimlerinden bahsediyorum. Ekran çok kalabalık geldi. Menülerin animasyonları ve tasarımı bence hoş.

• FoxxyTR kullanıcısına yanıt

Neresi dağınık? Gayet güzel tema. URL slug kullanmamış ama o var. PHP uzantıları flan gözüküyor sitedde hahahaha

Siteyi dark tema yapıp ismini de dinozor yerine 0rmancadisi koyarsa bir de ana sayfada böyle bir resim kullanırsa üye olurum demonik konsept olmalı

SİTE AÇTIM ÖNERİ LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 17 Haziran 2026; 8:46:45 >

Şifreleri passwordEncoder ile encyrpt ediyor musun

Veritabanı optimizasyonu nasıl ? Topic açarken yada mesajlarda join fetch kullandın mı

Orphanremoval fetch cascade ayarların nasıl

Frontende backend tarafından verilen önemli şeyleri localstorage de tuttuğuna emin misin

Tokenblacklist servicen var mı

Kullanıcı ID si ile veritabanında arama yaparken authentication principal kullanıyor musun yoksa direkt ıd ile mi çekiyorsun

Kafka kullandın mı asenkron işlemin var mı

Uygulamada gözükmesine gerek yok her şeyin , arka planda olanları da bilmek lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.