Bildirim
[:o]Kendime kişisel web sitesi açmak istiyorum... Yardım edrseniz sevinirim[:'(]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne yazıkki bana yardım edecek yok _____________________________ -
Nasıl bir yardım istersin? _____________________________ -
site dizaynını hangi programda yapıim mesela hangis en iyi _____________________________ -
dreamweaver programını kullanmayı öğren ilk önce...
http://www.google.com.tr/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rls=GGLD,GGLD:2004-47,GGLD:en&q=%22dreamweaver+dersleri%22
bir de donanim haberdeki geçmiş başlıkları okursa yavaş yavaş bişeyler kapmaya başlarsın..._____________________________ -
Sağol
_____________________________ -
eğer fazla bir bilgin yoksa internette hazır script bulup kurabilirsin...
örnek olarak : PHP-Nuke Menülerini falan değişitirebilir yeni şeler de ekleyebiliyorsun.
www.phpnuke.org adresinde PHP-Nuke'yi indirebilir.Ayrıca türkçe dil paketi ve birsürü tema da indirebilirsin...
Bedavaya bir host alıp denemek istersen,
tüm ayrıntılar aşağıdaki linkte var.(Bedava host alacağın adres bile)
Kurulum vs.
http://www.donanimmerkezi.com/viewtopic.php?t=168_____________________________
-
Polter sanada çok sağol
_____________________________ -
Arkadaşım piyasada bir cok template var paralı olsun bedava olsun bunlardan bir kaç tanesini inidirip kendine gore duzenleyıp isteklerını karşılayacak hale getırebılırsın bu onerim site için
Forum için ise 100webspace.com dan free olarak acc al vewww.phpbb.com dan forumu indir istedigin temayı sec cuteftp yoluyla ftp adresine yolla ve bu hazırlıklar sonucunda hazır olmuş olur zaten siten.
saygılarımla_____________________________ -
Arkadaşlar niye template öneriyorsunuz ki? Emek harcamak gerçekten çaba göstermek heves etmek ve kendi ektiğini kendin biçmek kadar keyifli bişey yok bence bu web işinde. Arkadaşım bence Frontpage 2003 kur (dreamweaver başlangıç için zordur) Menüleri tıpkı excel ve word kadar kolaydır. Birde google gir frontpage derslerini arat eminim çok kısa bir zamanda güzel şeyler yapabilirsin. Kolay gelsin....
-
kardes istiosan sana site vereyim bende fazladan olucakt1 _____________________________
-
photosopda tasarla deramweaver de işi bitir
_____________________________ "Arnavut! Votkamla Eriği Çalıştır Ulan!" -
PEKİ FRONTPAGE 2003 NERDEN İNDİREBİLİRİM veya SİZ YOLLAYBİLİRMİSİNİZ MSN ADRESİNE

ARKADAŞLAR İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 
Bir de Photoshop/Fireworks tadında bir resim programına ihtiyacın olabilir. Download.com'dan bu tip güzel freeware programlar bulabilirsin. Bu konuda bir program önerim yok maalesef.
HTML biliyor musun bu arada?_____________________________ -
www.sadecehosting.com buraya takıl iyidirler _____________________________ ^^UcanineK^^ -
quote:
Orjinalden alıntı: Oguzzzzz
PEKİ FRONTPAGE 2003 NERDEN İNDİREBİLİRİM veya SİZ YOLLAYBİLİRMİSİNİZ MSN ADRESİNE

ARKADAŞLAR İLGİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 
Froont Page'yi Office CD'lerinde bulabilirsin.
Teşekkrü etmişsin Oguzzzzz Hiç önemli değil.Burda herkes birbirine yardımcı olamaya çalışıyor zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Kendime kişisel