Şimdi Ara

sistemimi yükseltmeme değer mi sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim tv ye takılı bir kasam var film izle dizi izle youtube arada ufak çaplı mt2 tarzı pvp falan oynuyorum bu aralar yazılımların güçlenmesi video standartlarının artması falan derken ufak ufak kasmaya başladı gibi.. sistemim aşağıda . az çok bende anlarım ama sizlerinde fikrini almak istedim

anakart gigabyte ga-g31m-es2l v2,4
    üstünde ki ram 2 gb ddr2 oem 1+1
    ekran kartı gf210
    e4500 çift çekirdek işlemci

yapmak istediğim sistem
    anakart aynı kalacak
    rami 3gb yapayım diyorum 2 gb kingston ekleyeyim
    işlemciyide e8400
    bunu böyle yaparsam sizce yarı yarıya falan bir fark yaratır mı beni 2 sene kadar daha idare eder mi 1080p videolarda sanki ufak ufak yavaş gidiyor gibi ekran kartı alamam bunları değiştirmek sizce mantıklı mı 80tl gibi bir harcama ile gözle görülür bir fark alır mıyım . yoksa değmez mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 25 Kasım 2017; 22:44:50 >

• Bu sisteme ekstradan para harcamaya değmez diye düşünüyorum.
    You forget a thousand things everyday pal, How bout' you make sure this is one of 'em? // Surviving is winning Franklin. Everything else is bullshit. Fairy tales sprung by people afraid to look life in the eye. Whatever it takes kid... Survive! // Human stew... That's my limit.
  • Hocam rami 4 gb cikartip q6600 islemci alirsaniz gozle görülür bir fsrk hissedersiniz.

Islemci olarak e8400 almaniz pek mantikli olmaz. Q 6600 islemciyi 50 60 tl civarina bulabilirsiniz. Elinizdeki ramlari elden cikarip 2*2 ram de takarsaniz film video internet kullaniminda bir süre daha isinizi gorecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türkiyede 2 sene daha demek dolar 5 olunca sistem alıcam demek vakit varken dolarda iyice ateşlenmeden sisteminizi güncelleyin

1500 e güzel güncel pentium sistem kurarsınız 8 gb ddr4 filan olur işini görür kasa power da elinde kalır

Bi anda 2008 den 2017 ye terfi ediceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE
  • teşekkürler arkadaşlar cpu cidden e8400 ile pek fark yok gibi olmazsa q serisine bakayım anakart desteklemiyor diye aklımda kalmış tekrar bakarım. yeni pc şimdilik fazla gibi bu bile video falan iş görüyor ama işte 1080 p falan açınca chrome falan maşallahı var indirip izlediğimde sorun yok online izlediğimde görüntü hafif bir yavaşlık var gibi normal kullanıcı anlamıyor ama böyle indirip izleyince aradaki farkı görebiliyorum bu da sanırım ramden kaynaklı ufak bir güncelleme ile 2 sene daha götürse yeter o zaman işlemciyi hiç değiştirmeye gerek yok önden rami alayım duruma göre işlemci alırım teşekkürler hepinize.
  • Bu ara LGA775'e LGA771 Xeon sunucu işlemcisi takmak moda. Söylenenlere göre normal işlemcilerden daha performanslı. Kulanmış olduğunuz anakartla XEON E5450 işlemcisini kullanalar görünmekte, nette araştırınca. İşlemci haricinde, pinleri modlayan etiket gerekli ve soket üzerindeki plastik çentikleri kesmek gerek.

Forumdaki konusu,
    https://forum.donanimhaber.com/771-xeon-server-islemcilerini-775-anakarta-uygulayabilenler--114437498

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.