Şimdi Ara

Sistemime Ekran Kartı Tavsiyesi Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: AMD Phenom(tm) 9650 Quad-Core Processor 2.30 GHz
    RAM: 4 GB
    Main Bord: MSI AMD KA780G
    Ekran Kartı : ATI Radeon HD 4650 1GB 128 bit
    ancak ben ekran kartından memnun değilim ve yükseltmek istiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum . Hatta bu ekran kartınıda satmak istiyorum .
    yardımlarınızı bekliyorum .
    Sizce bu sisteme daha iisi olmaz mı ? yoksa tavsiye edeceğiniz ekran kartı varmı para önemli değil.

• PSU nedir? Eğer 500W kaliteli bir PSU nuz varsa, GTX460-HD6850 alabilirsiniz.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• evet 500watt highpower yada başka kaliteli psu varsa gtx 460 yada HD6850 alınabilir
    Amd Ryzen 5 2600 - Amd Ryzen Wraith Rgb Cooler - Asus Rog Strix Rtx 2060 - Kingston Hyperx Predator 16GB 3200Mhz - Fsp 600w 80 - Steelseries Apex 150 - Steelseries Rival 600 - Nzxt H500i - LG 34uc79g 144HZ 1ms Curved - 4 TB HDD - 240 SSD
  • Teşekkürler sizce sistemde başka yenilemem gerekn bisi varmi suan için idare eder mi ? 2 yıl önce kendim topladım kasma olmadı hiç ama yeni oyunlarda sıkıntı yasiyacagimi düşünüyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.