Şimdi Ara

Sistemim iyi sayılır fakat bazı oyunlarda kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: i5 6500
    Ram: 2x 4gb 2400mhz
    Crysis 1 de zaten en düşük ayarlarda bile kasıyor sanırım oyun bozuk crysis 2de full ayarlarda max 60 fps crysis 3de grafikler full msaa kapalı kimi yerlerde 20 fpsye kadar düşüş oluyo geçen far cry 3ü kurdum onda bile kasma olabiliyo. Benim sorum şu bu sisteme göre normal midir yani fazla beklenti içine girmeyim mi yoksa bi anormallik mi var? Windows 10 kullanıyorum bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anormallik var oyun crackliyse daha iyi bir yerden yükleyin...
  • GölgeHaramileri kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Yaşamış olduğunuz sorunla ilgili mesaj atarsanız size yardımcı olmak isteriz.

Saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIGABYTE TÜRKİYE Anakart -- 17 Haziran 2016; 1:58:04 >
  • Oyunlar orjinal mi?
    Psu nedir kullandığınız?
    Cpu ve gpu sıcaklıklarınızı kontrol ediyor musunuz oyun içerisinde?
  • ya kardeş ne arıyonuz buraalrda. her konuda varsın(-ız). yardım etmıceksen burda işin ne?
  • Oyunlar orjinal değil yalan yok sıcaklıklarda bi problem yok ekran kartının fanı 70 dereceye gelince dönmeye başlıyor bu modelde böyleymiş galiba. Psu 650w. Üstadlar bi yardımcı olun ya sistemi aldığıma pişman oldum

• Bu arada çözünürlük 1080p genelde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xstrayder123 X kullanıcısına yanıt
    Post kasıyor burda bu tarz tipler çileden çıkarıyor sırf bunun yüzünden gigabayt bir sey alırsam çevremede aldrırımsam terbiyesizim
  • Driverlarda bi sorun var galiba. R9 380 gibi harika bir karttan bahsediyoruz. Guncel bir oyunda deneyin. GTA 5 olabilir.

• far cry 4'te r9 380le daha yuksek fps aldim far cry 3e gore ayni ekran kartiyla. far cry 3te sorun var heralde. bi anormallik oldugunu sanmiyorum.
  • DeadlyDieSC D kullanıcısına yanıt
    hahahahah güldüm reis :D
  • Driverlar güncel üstad crysis 1 kastığı için problem var sandım tekrar sıfırdan Windows 10 kurulum yaptım driverları itinayla kurdum ama değişen bişey olmadı. Eve gidince crysis 3ün yer yer düşen fpslerinin ekran görüntüsünü atıyım isterseniz? Lol oynuyorum fps kimi zaman 300de gezerken kimi zamam 100e düşüyor. Tamam bi sıkıntı yok sonuçta 60 fps ve üstü ama bu denli farkın olması korkutuyo daha pc yi toplayalı 3 ay oluyo vatandan topladım komple bi garantiye versem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GölgeHaramileri -- 17 Haziran 2016; 15:24:36 >
  • Mesela ortalama kaç fps aldınız?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.