Bildirim
sistemim iyi ama kasmaya başladı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Laptopınızın bakım vakti gelmiş macun ve toz bakımı yapılmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bakım yapmasını bilmiyorum. şimdi denemeye kalksam bozarım, tecrübem yok. bilgisayarcılar bu işi halledebilirler mi? Yaparlarsa ne kadar bi ücret tutar?
40 50 liraya hallediyorlar genelde biraz fazla ama yapacak bişey yok idareten bi elektrikciye git komprsörle deliklerine hava tutsun para almaz
hava tutma işlemi yeterli olacakmı peki. bu arada sana şunu sormak istiyorum. ramim 4lük ben buna bi 4lük daha taktıracagım yani 8lik olucak. performansda artış olurmu?
Pek gerek yok performans artışı istiyorsan bilgisayarına ssd almalısın hava tutma işlemi pcyi biraz kendine getrir
4gb bellegi dolduracak bir uygulama kullandıgını sanmam zaten 4gbdan fazla ram harcayacak oyunuda bilgisayarın kaldırmaz
saç kurutma makinesi işimi yeterince görür mü?
İmkansız kompresör gerekli -
tamam tanıdğım bi kaç yerde var onlara gidip içine hava tutmasını isteyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X