Şimdi Ara

Sistemi İade Ettim Yeni Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilenler bilir elimde bir sistem vardı ve bu sistemi iade ettim sonunda.Ancak Bedel alabilecegimi söylediler aynı zamanda Yeni bir sistem toplarsam yine %25 indirim üzerinden alabilecegimi sölediler ve 1 yıl içinde bundan yararlanabilecegimi söylediler.Faturada 2106 tl lik kullanabılecegım para var.Vatandada şuanda %8 indirim var galiba.Nasıl olacak anlamadım.2106 tlye kadar alabilirim ama sitede %8 koyupmu alacagım sistemi anlamadım.

• %8 indirim herzaman var zaten
    O sistemi iade ettirdiler bakalım intelciler ne önerecek sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

%8 indirim herzaman var zaten

yani ben alacagım parçaya %8 koyup sora %25 mi düşecem nasıl olacak
  • Adam kısaca demiş işte %25 indirimliymiş gibi yoplayabilirsiniz diyi %8 karıştırma o nakit 10 taksit için sen napacan indirimli al ürün
  • dediğin gibi sistemi toplayıp %25 indirimli hali olarak alıcaksın ama indirimli hali adamların söylediği fiyatı geçmiycek heralde ben öyle anlaıdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygarden

quote:

%8 indirim herzaman var zaten

yani ben alacagım parçaya %8 koyup sora %25 mi düşecem nasıl olacak

Fiyatların en altında indirimsiz hali var onun %25 i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Adam kısaca demiş işte %25 indirimliymiş gibi yoplayabilirsiniz diyi %8 karıştırma o nakit 10 taksit için sen napacan indirimli al ürün

orası oylede %8 indirim mevcut oldugu için %25 ile ne olacak düz fiyattan alıp %25 koyacam galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet
  • quote:

Evet

Peki ne kadarlık bütçem olmuş oluyor
  • İade ettiğin sistemin konusu duruyorsa link verir misin? Neyi iade ettiğini görmek istiyorum.
  • quote:

quote:

Evet

Peki ne kadarlık bütçem olmuş oluyor

2106 tl işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

İade ettiğin sistemin konusu duruyorsa link verir misin? Neyi iade ettiğini görmek istiyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_62666621/mpage_2/f_/key_//tm.htm#62732973

yani indirimsiz haliyle 2800 den %25 düştügümde 700 tl çıkıyor 2100 tlye geliyor indirimsiz haliyle 2800 tl toplayacam ?
  • quote:

quote:

İade ettiğin sistemin konusu duruyorsa link verir misin? Neyi iade ettiğini görmek istiyorum.

yani indirimsiz haliyle 2800 den %25 düştügümde 700 tl çıkıyor 2100 tlye geliyor indirimsiz haliyle 2800 tl toplayacam ?

aynen öle dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

quote:

aynen öle dostum.

Peki bana 2800 tlye %8 indirimsiz sistem önerilerinizi yazarmısnıız lütfen bu kez adam akıllı bişey yapalım artık :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

quote:

aynen öle dostum.

Peki bana 2800 tlye %8 indirimsiz sistem önerilerinizi yazarmısnıız lütfen bu kez adam akıllı bişey yapalım artık :D

dostum vatandan toplamak uzun iş şuan için. çünkü işim bitti eve çıkmam lazım. bir türlü forumdan kopamıyorum. ama şöle diyebilir sana,

2500k işlemci , z767 pro 3 anakart asrock marka eğer asrock yoksa gigabyte g55 olabilir. gerçek ir 750 + 80 plus güç kaynağı ve 8 gb 1600 ram al. he ekran kartı kaldı yaw 7850 olabilir mesala. yada 7870

• Sana intel sistem kurayım dedim vatandan intelin çoğu işlemcisi stokda yok özellikle 2500k
  • quote:

Sana intel sistem kurayım dedim vatandan intelin çoğu işlemcisi stokda yok özellikle 2500k

o zaman biraz daha beklesin arkadaş. acele etme.
  • quote:

Sana intel sistem kurayım dedim vatandan intelin çoğu işlemcisi stokda yok özellikle 2500k

Orada bi parça söledim stokda olmadıgını ancak istersem 1 hafta içinde getirecebileceklerini söylediler böyle bişe olabilirmi bide monitör dahil iade ettigim monitorum Dvi cıkıslı falandı hdmi
  • gereksiz bir hamle olmuş hocam öncesinde topladığınız sistemde gayet güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

gereksiz bir hamle olmuş hocam öncesinde topladığınız sistemde gayet güzeldi.

Aynı fiyata daha iyisini toplayabiliyorum suanda ekran kartı daha yüksek işlemci i5 falan olunca cok daha iyi olmayacakmı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.