Şimdi Ara

SİSTEMİ geri yüklemek pc ye zara verir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar geçen hafta benim pc de ufak bi sorun vardı baya uğraştım halledemedim bende tuttum sistemi geri yükle yaptım bunu bi arkadaşa anlattım ve bana dediki sistemi geri yüklemek pc ye zarar verir bu doğrumu cevaplarınız için şimdiden T.Ş.K.

• format atmaktan daha iyi bi yöntem ve bilgisayara bi zararı yok
  • Doğru Değil Kesinlikle Mantiken Düşününce Ne Gibi Zararı Olabilir Ki ?
  • geri yükleme noktası sonrası kurulmuş programların bozulacağını saymazsan donanıma hiç bir zarar vermez.
  • donanıma hiç bir şekilde zararı yoktur
  • Şöyle düşün bilgisayarını dünkü haline geri götürüyorsun sistem dosyaların dünkü formuna gidiyor. Bunun hiç bir zararı olmaz hatta faydası olabilir.

Sistem geri yüklemenin tek zararı eğerki kendisi açıksa sürekli geri yükleme noktası oluşturur ve windowsun şişmesine neden olur eğerki çok kullanmıyorsanız ben zamanı gelince format atarım en güzel geri yüklemeyi kendim atarım diyorsanız kaptın gitsin çünkü hakkaten ciddi yer tutabilitor bu geri yükleme noktaları...

Özet : Hayır zararı yoktur bunu söyleyen arkadaşınada bunu anlatırsan en azından yanlış bilgisini düzeltmiş olursun...

Arkadaşın sadece şunu düşünmüş olabilir bu gün bir program yükledin ardından sistemini 1 hafta geriye aldın bu yüklemiş olduğun program çalışmayabilir. Ama buda zarar değildir. O programı tekrar kurarsın paşa paşa çalışır.

Kolay gelsin

• Ben farklı zamanlarda iki ayrı bilgisayarda basit sebeplerden geri yükleme yaptım. İkisinde de pişman oldum. Kesinlikle programlarda arıza çıkıyor. Programı kaldırıp kurduğunda da aynı performansla çalışmıyor özellikle video izleme ve işleme programlarında. hatta firefox tarayıcı da bile bazı şeyler çift olmuştu. Sistem geri yükleme yapmayı aklınıza koyduğunuz anda yapmayın derim, en az 1 gün enine boyuna düşünün . Ben bundan sonra kesinlikle sistem geri yükleme yapmam. Şimdi bilgisayara format atmayı düşünüyorum, bakalım bilgisayarı biraz daha kullanayım göze batan hatalar fazlaysa format atacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-5 senedir hiç geri yükleme yapmadım.Dosyalar, ayalar birbirine giriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.