Şimdi Ara

Sisteme yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'da olduğum için ucuz fiyattan üst düzey bir bilgisayar toplamak istiyorum. Aldığım parçaları iade-iptal edebilir / değiştirebilirim.

Şuanda kadar aldığım parçalar

Ryzen 1800X
    ROG B350F Gaming
    Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8G
    2x8GB Vengeance LPX 3000 MHz

Bu parçalarda anormallik uyuşmazlık mevcut mu ? Cooler Master Hyper 612 soğutucu mevcut. (İlla h110i veya başka soğutucu önerilirse değiştirebilirim.) SSD, power supply kalıcı parçalar var.

PSU olarak yanlış hatırlamıyorsam Corsair VS650 vardı.

Ve mümkünse Kasa ve monitör önerisi istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence süper bir sistem olmuş işlemci üst düzey muhteşem bir işlemci zaten ekran kartına diyecfek laf yok

MSI B350 Tomahawk | Ryzen 5 1600 @ 3.7Ghz | HyperX Predator 2x8 GB 3200 Mhz
    MSI GTX 1080 Gaming X | WD Blue 7200 RPM 1 TB HDD | Kingston 120GB (550D-450U) SSD
    Zalman LX 600W | Phanteks p400S Tempered Glass Edition | Asus VG248 144Hz 1080P 3D monitor
    Bim Mouse | A101 Klavye | Çay
  • Ti %20-25 performans farkı veriyor ve 250-300 dolar pahalı gereksiz pahalı geldiği için almak istemedim

• _____________________________
    You forget a thousand things everyday pal, How bout' you make sure this is one of 'em? // Surviving is winning Franklin. Everything else is bullshit. Fairy tales sprung by people afraid to look life in the eye. Whatever it takes kid... Survive! // Human stew... That's my limit.

• Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Anakartın kaliteli olmasının ne gibi artıları var ? Overclock yapmayı düşünmüyorum şu aşamada bende x370 almayı düşünüyordum sonra gereksiz pahalı geldi

650W bu sisteme yeter mi ?
    2 yıl önce açıldı
    BU SİSTEME KASA TAVSİYESİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    Benim hatam olmuş monitör 1000-1500 e kadar çıkabilirim kasa için ise 500-750 ye kadar

You forget a thousand things everyday pal, How bout' you make sure this is one of 'em? // Surviving is winning Franklin. Everything else is bullshit. Fairy tales sprung by people afraid to look life in the eye. Whatever it takes kid... Survive! // Human stew... That's my limit.

• Oc dusunmuyorsaniz 1800x 1700e gore gereksiz pahali kaliyor uzerine islemci sogutucunu da ekleyince baya bir fark cikiyor. X370 alirsaniz ilerde sisteminize ek sli crossfire ile ekstra guc katarsiniz elinizdeki ekran kartini degistirmeden. Anakarta gercekten onem vermelisiniz. 1800x alacaksaniz. Ayrica oc etmeyecekseniz islemci sogutucusuna da gereksiz fazla para vermemelisiniz.

Edit: aldiginizi bilmiyordum. Eger almamis olsaydiniz boyle soyleyebilirdim. Ama anakart iyi bir anakart. B350 de kotu degil ki dolu bir chipset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 22 Eylül 2017; 14:16:29 >

• Teşekkürler hocam bilgileriniz çok faydalı sli mantıklı gerçekten , ryzen 1800x in piyasası 420-500 dolar arası Bi markette indirim yakaladım 350 dolara + anakart alırsam 30 dolar indirim vardı bende bu anakartı tercih ettim aşırıya kaçmayacağım(overclock vs şu aşamada yapmayı düşünmüyorum) kart 70 dolara gelmiş oldu en olmadı ileride daha iyisini alırım dedim

Orijinalden alıntı: azeotrop

Çok teşekkürler gerçekten tam istediğim gibi ürünler

Herzaman, yardıma ihtiyacınız olursa PM atın veya yeni bi konu açın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.