Şimdi Ara

Sistem upgrade i gerekli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazondan dan sistem toplamayı düşünüyordum fakat yeni çıkacak işlemciler falan var. Sizce beklemeli miyiz yoksa yolumuza devam edelim mi ? Fark ne kadar nasıl olur bilemiyorum ama fazla kaybettireceği birşey olduğunu düşünmüyorum.
    Edit: i7 6700k bir sistem daha uygun olacaktır sizce i7 6800k mı tercih etmeliyim i7 6700k ileriye dönük yeterli olacak mıdır ?

EDIT 2 : Arkadaşlar şuanda kullandığım işlemci i5 4670k + gtx 980 . Dolar kurunu, yeni çıkacak işlemci serisini vs düşündüğümde upgrade yapmama gerek var mı diye düşündüm. Amazondan sistem topladığımda vergisiz ve taşıma bedelsiz 1100 dolara topluyorum yaklaşık 3600 tl falan.
    Bunun yerine işlemcimi overclock yapıp belki ekran kartımı gtx 1070 yaptıktan sonra 2 sene daha götürebilir düşüncesindeyim. 2k falan derdim yok full hd kullanıyorum.
    Siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 24 Kasım 2016; 8:29:7 >

• Kabylake çıkacak onu bekle . Çıkınca Skylake fiyatları düşer . O zaman istediğin i7 yi al . Yada Kabylake al sana kalmış.

edit: Paran varsa beklemeden de alabilirsin . i7 6700k götürür . 6800k fantazi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRIOYx -- 23 Kasım 2016; 10:25:51 >
  • Yeni işlemci çıkana kadarda dolar yükselişe devam eder yine aynı hesaba gelir diye düşünüyorum. blackfriday indirimleriyle 6700k li bi sistem toplayayım diyorum. Uzun sürede götürür sanıyorum. Bu 6700k ların overclok kapasiteleri hakkında bilginiz var mı peki? Birde bu işlemciye uygun bi anakart tavsiyesi fena olmaz. Benim düşündüğüm msi z170a.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    ASUS Z170 PRO GAMING, MSI Z170A GAMING M5 veya MSI Z170A GAMING PRO
  • EDIT 2 : Arkadaşlar şuanda kullandığım işlemci i5 4670k + gtx 980 . Dolar kurunu, yeni çıkacak işlemci serisini vs düşündüğümde upgrade yapmama gerek var mı diye düşündüm. Amazondan sistem topladığımda vergisiz ve taşıma bedelsiz 1100 dolara topluyorum yaklaşık 3600 tl falan.
    Bunun yerine işlemcimi overclock yapıp belki ekran kartımı gtx 1070 yaptıktan sonra 2 sene daha götürebilir düşüncesindeyim. 2 k falan derdim yok full hd kullanıyorum.
    Siz ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

EDIT 2 : Arkadaşlar şuanda kullandığım işlemci i5 4670k + gtx 980 . Dolar kurunu, yeni çıkacak işlemci serisini vs düşündüğümde upgrade yapmama gerek var mı diye düşündüm. Amazondan sistem topladığımda vergisiz ve taşıma bedelsiz 1100 dolara topluyorum yaklaşık 3600 tl falan.
    Bunun yerine işlemcimi overclock yapıp belki ekran kartımı gtx 1070 yaptıktan sonra 2 sene daha götürebilir düşüncesindeyim. 2 k falan derdim yok full hd kullanıyorum.
    Siz ne dersiniz ?

Hiç kaşınma bence. 980 1080p icin fazlasıyla yeterli bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok. Işlemcinde ekran kartinda gayet yeterli. Islemci degisicem diyorsan intelin yeni neslini bekle. 980 1080 p icin muthis bir kart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hali hazırda gayet iyi bir sistem. Ben olsam baya bir süre daha dokunmazdım.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    FULL HD için ise bu kadar masrafa ve telaşa gerek yok. Hele hele böyle bir zamanda, böyle bir harcama israf olur. INTEL ısı değeri düşürüyor, hız aşırtma yapıyor ve birkaç ufak şey ekliyor. Yeni ürün diye piyasaya sunuyor. Gerçekten birşeyler değiştirdiklerinde, sizde sisteminizi değiştirirsiniz.
  • Para cebinde agirlik yapmiyosa anlamsiz bu sistemi degistirmek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.