Şimdi Ara

Sistem toplama projesine katılmak isteyenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Proje tanıtımı: Kullanıcılara daha iyi ve ucuz bir bilgisayar kurmak.Her hafta yeni sistemler eklenecektir.Bu sistemlerin parçalarının neden kullanıldığı ve nerde ne kadar olduğu yazılacaktır.Aynı zamanda bazı parçaların incelemeleride yayınlanacaktır.Aynı zamanda kullanıcı incelemeleride yer alacaktır.

Alan adı: sistemtopla.net

Kadro
    Sistem Toplama Editörleri
    1)DigitalWorld
    2)theozy
    3)OErdem
    4)izmirli mert
    5)

İnceleme Editörleri
    1)fatiharikan
    2)WinteR
    3)barman
    4)
    5)

Not: İncelemelerin editöre ait olması zorunlu değildir.Alıntı incelemelerde eklenebilir.Alıntı incelemelerde sayfaya gerilink verilecektir.Ek olarak şuanki site deneme amaçlıdır.Site pazartesi günü yayına başlayacaktır.
    Projeye katılmak isterseniz bu konu altından belirtiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 13 Temmuz 2007; 11:01:33 >

• benide sistem toplama editörü yaparmısın bu konuda başarılı olucağıma inanıyorum ve diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum iyi olan kazansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

benide sistem toplama editörü yaparmısın bu konuda başarılı olucağıma inanıyorum ve diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum iyi olan kazansın

Bakalım.Pazartesiye kadar süre var.Ondan sonra kimseyi almayacağım.Şuan belirli değil alınacağın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

quote:

benide sistem toplama editörü yaparmısın bu konuda başarılı olucağıma inanıyorum ve diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum iyi olan kazansın

Bakalım.Pazartesiye kadar süre var.Ondan sonra kimseyi almayacağım.Şuan belirli değil alınacağın!

yani şimdi ne yapmam gerekiyor girebilmem için
  • quote:

quote:

quote:

Beklemek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beklemek

peki başarılı olacağıma inanıyorum.Çok ucuza sağlam pc topluyorum

• Bende sistem toplama editörü olmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem vs Toplama Sistem
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yalnızca kutlamak istiyorum! Her kim akıl etti ise aklına sağlık. Çok yararlı olacağına inanıyorum.
  • Böyle bişey lazımdı foruma, teşekkürler..İnşallah başarılı olursunuz.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.
    Şuan seçilen arkadaşlar:theozy ve OErdem
    @barman malesef seçilmedim.Projemize başvurduğun için teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 12 Temmuz 2007; 9:55:39 >
  • başarılar güzel fikir
  • toplama editörlüğüne bende adaylığımı koyuyorum
  • @ArdaR yorumun için teşekkürler.
    @izmirli mert sende 4.sistem toplama editörüsün.
  • Tüm editörler lütfen siteye kayıt olsunlar(üye olanlar da tekrar olsun).
  • 1-2 ay buralardayım, gerek görülürse yardımcı olabilrim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

1-2 ay buralardayım, gerek görülürse yardımcı olabilrim.

İnceleme bölümüne yardımcı olabilirsin.İstersen pmden msn veya mail adresini yazıp siteye kayıt olman yeterli
  • ya kardes herkesi eklemissin bi beni eklememişsin benim sistem kurduğumu bu aralar göremeyebilirsin çalışıyorum 1 hafta felan daha çalışcam eklersen sevinirim.
  • quote:

ya kardes herkesi eklemissin bi beni eklememişsin benim sistem kurduğumu bu aralar göremeyebilirsin çalışıyorum 1 hafta felan daha çalışcam eklersen sevinirim.

İnceleme bölümüne girmek istersen pm'de msn veya mail adresini yazarsan sevinirim.
  • başka editör olmak isteyen varsa konu altından yazabilirsiniz.
  • kolay gelsin grup tamamlansın ilk soru benden gelecek bi kaçtane birden :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.