internet cafem için 5 adet VİP tarzı bir sistem kurmak istiyorum. monitörü belirledim. samsung 32'' 4ms 60-75hz sanırım.
sistem için ikinci el arıyorum. ekran kartları için RX580 8GB bunları buldum. buna uygun midimum bir sistem arıyorum ekran kartı, işlemci ve ram...
önerileriniz nelerdir? uygun fiyata nereden bulabilirim bunları nasıl toplayabilirim ayrıca hangi işlemci hangi anakart uygun olur? psu veya soğutucu nasıl olmalı? yardımcı olacaklara çok çok teşekkür ederim.
RX 580 Kartlı makine VIP olacak ise diğer makinaları düşünemiyorum bile..
StarForce
kullanıcısına yanıt
güzel kardeşim niye boş yapıyorsun neden boş yapıyorsun? sebep ne niye? senin gibi bir kasa toplamıyoruz 70-80 adet kasa toplayacağım. ayrıca diyelimki senin bu sistemin 10 katı daha iyi 1000 tane makinan var. benim gücüm buna yetiyor. Ortam da buna uygun demekki . niye boş yapıyorsun amaç ne? niye insanın sinirlerini bozuyorsunuz. işine gücüne bak. tavsiyen yoksa es geç. yorumunu da içinden yap. ya da kendi ekranının başında dışından söyle neden zahmete girip yorum yazıyorsun kardeşim benim amaç ne ? bu kadar mı bilinçsiz insanlarsınız ya
emek verip cevap vermişsin çok teşekkür ederim hocam. şimdi hemen hepsini inceleyip tekrar yazacağım.