Far Cry 4'ün sistem özelliklerini yazayım ilk önce
Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Sadece 64Bit) İşlemci: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz veya AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz RAM: 4 GB Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD5850 (1GB) HDD: 30 GB
Buda benim bilgisayarımın sistem özellikleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 Bit İşlemci : Intel Core i5-3330 @ 3.0 GHz RAM : 8 GB Ekran Kartı : AMD Asus Radeon HD6570 ( 2 GB 128 Bit )
sistem özelliklerim yettiği halde ( ki emin değilim yetiyor mu diye yardımcı olursanız güzel olur ) bu oyunu very low'da bile hiç bir şekilde oynayamıyorum çok fazla kasıyor başka oyunlardada aynı şekilde özelliklerim yettiği halde oyunu low ayarlarda bile oynayamıyorum bana lütfen yardımcı olur musunuz ?
Ekran kartı sürücülerinin en son olanını yukleyin derim eğer sorun düzelmez ise cihaza format atın bütün sürücüleri son versiyon yukleyin ve hicbir program kurmadan sadece belirttiğiniz oyunu yukleyin sorun çözülecektir diye umuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
eCCo
kullanıcısına yanıt
Dediğinizi yapmıştım fakat maalesef hiçbir şey değişmedi
mcshadojrM
kullanıcısına yanıt
Pc ısınıpta kasıyor olabilir mi?
tvhdmuazT
kullanıcısına yanıt
Hayır bilgisayarı yeni açtığımdada aynı problem var
oyun içinde anti allasing gibi fazladan özellikleri kapat grafik ayarlarını düşürmeden sadece kaliteden ödün ver