Şimdi Ara

sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Athlon II X4 860K Athlon II X4 4 GHz - Skt FM2 Kaveri 28 nm - 95 W
    MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 2GT OC 2GB 128 bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GTX 1050 2GT OC)
    Corsair Value Select 8GB 1600MHz DDR3 Ram
    MSI A68HM GAMING Amd A68H 2400MHz(O.C.) DDR3 Soket FM2+ mATX Anakart

Arkadaşlar bu sistem olurmu işlemci falan nasıl yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • Bu halde calisirmi peki sistem dizsem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    3:DDR3 sistem toplamanıda önermiyorum.Güncel DDR4 sistemler ile hemen hemen aynı fiyata geliyor.Eğer Amd ryzen 3 üzerinde karar kılarsan anakart ve ram önerisinde bulunabilirim.
    4:Eğer elinde 750 ti veya ona eşdeğer bir kart varsa 1050 alma.1050 2gb bir bellek arayüzüne sahip.Güncel oyunları oynamak istiyorsan 1050 ti almalısın.Eğer alırsan msi gtx 1050 t i gaming iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altın kaplama elmas yiyen gariban -- 13 Ekim 2017; 2:53:30 >

butce belırtılırse daha mantıklı sıstem toplanır
    geçen ay açıldı
    Sistem tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.