Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bana bi pc toplayabilir misiniz acaba ? çok uçuk olmasın ama oyunda kaliteli oynamak istiyorum 1-1.5mılyar arası esneyebilirim.beni biraz uzun süreç götürebilcek bi pc arıyorum açıkcası bi 5 sene kadar falan.amd işlemci istiyorum ramda hyperxden iyisi ve ekonomiği varsa o olsun yoksa onu alcam şimdiden yorum yapan herkese çok teşekürler iyi forumlar :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam sadece kasa mı lazım ? Monitörün varsa çözünürlüğün kaç ?
  • Sadece kasa lazım evet monitörün 19 inç olduĞunu biliyorum kardesim ya burdan 19 inç olması yeterli mı çözünürlüğü için ?? Ama format atınca ekran kartını yuklemeden önce 1600x1200 gormuştum seçeneklerde
  • Ama yok ya kardes netten baktım benim ekran (philips 190x) 1280.1024 diyo çözünürlüğüne...
  • Tek yerden yazıyorum, elden alırsanız mağazadan yani, toplatabilirsiniz orada ücretsiz olarak.

Vatan Bilgisayar

WorldCard 6 Taksit & Havale

ASUS M4A87TD USB3 AM3 DDR3 (Sata 3, Usb 3.0) --- 180 TL
    AMD Athlon II X4 630 2.8GHZ 2MB QUAD --- 195 TL
    PATRIOT 2GB DDR3 1333MHZ (Tek Modül) X2 (2*2=4GB) --- 190 TL
    ASUS HD5850 GDDR5 1GB 256BIT DX11 --- 630 TL (Stokta HIS kalmamış alırken bulursan tercih edersin 570 TL)
    SAMSUNG 500GB 16MB SATA II 7200RPM --- 85 TL
    SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW --- 45 TL
    AKASA ZEN 520W POWER 2x12cm FANLI ATX KASA --- 195 TL

1.520 TL kdv dahil.

İstersen ekran kartını HD5770 yapıp 315 TL'ye işlemciye de yüklenebilirsin, ama uzun süre oyun performansı almak istersen HD5850'li bu hali çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Tek yerden yazıyorum, elden alırsanız mağazadan yani, toplatabilirsiniz orada ücretsiz olarak.

Vatan Bilgisayar

ASUS HD5850 GDDR5 1GB 256BIT DX11 --- 630 TL (Stokta HIS kalmamış alırken bulursan tercih edersin 570 TL)

1.520 TL kdv dahil.

İstersen ekran kartını HD5770 yapıp 315 TL'ye işlemciye de yüklenebilirsin, ama uzun süre oyun performansı almak istersen HD5850'li bu hali çok daha iyi.

+1

Bu sistemi tuttum hocam kuzene de bundan aldıracağım kısmetse

• Benim bildigim kadarıyla sistem minimum prensibiyle calisiyo yani o ekran kartına o işlemci istediğim performansı verir mı ??? Ve soğutma sistemi sorun olur mu??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Tavsiyesi
    19 yıl önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tek yerden yazıyorum, elden alırsanız mağazadan yani, toplatabilirsiniz orada ücretsiz olarak.

Vatan Bilgisayar

1.520 TL kdv dahil.

Teşekkürler :) 5850 almayıp işlemciye yuklenirsem tawsiyeniz ne olur peki +200 kalan parayla...

• Şimdi zaten uyumsuz vs. bir şey olsa neden yazalım değil mi öncelikle bunu belirteyim...

Kasa da çift 12cm fan mevcut (önde ve arkada) serin bir kasa yani, powerı da 12cm'liktir, bu da ayrıca sessiz ve serin çalışmayı sağlar.

Ekran kartı da aşırı ısınan ve güç çeken bir kart değil, HD5xxx serisi bu konuda çok iyi, 150w civarı güç çekiyor boşta da 25w gibi bir tüketimi var, dolayısıyla ısı ve ses sorunu arıza olmadığı sürece olmaz.

İşlemciye gelincede Phenom II yazmadım boş yere en düşük Phenom II X4 işlemcisi için 70-80 TL civarı fiyat farkı ödeyeceksiniz, bu konuda da bir kaç test yayınladım bir şeye yaramıyor diye inceleyebilirsin buradan;

http://forum.donanimhaber.com/m_40440384/tm.htm

Anakartın X6 cpu desteği var, Phenom II X4 yerine ileride P.II X6 'ya geçiş yaparsın en azından farkı daha iyi olur ve geçtiğine değer, bununla beraber yeni nesil sata 3 ve usb 3.0 desteği de var.

Ekran kartını HD5770 yaparsanız Phenom II X4 955 ya da X6 1055T 'ye rahatlıkla geçebilirsin, ama Phenom II X4 serisi ile Athlon II X4 aarsında aşırı bir fark yok, sadece ekran kartını düşürüp P. II işlemci almış olursunuz, oyun performansı düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 17 Haziran 2010; 0:27:53 >

• quote:

Şimdi zaten uyumsuz vs. bir şey olsa neden yazalım değil mi öncelikle bunu belirteyim...

Kasa da çift 12cm fan mevcut (önde ve arkada) serin bir kasa yani, powerı da 12cm'liktir, bu da ayrıca sessiz ve serin çalışmayı sağlar.

Ekran kartı da aşırı ısınan ve güç çeken bir kart değil, HD5xxx serisi bu konuda çok iyi, 150w civarı güç çekiyor boşta da 25w gibi bir tüketimi var, dolayısıyla ısı ve ses sorunu arıza olmadığı sürece olmaz.

İşlemciye gelincede Phenom II yazmadım boş yere en düşük Phenom II X4 işlemcisi için 70-80 TL civarı fiyat farkı ödeyeceksiniz, bu konuda da bir kaç test yayınladım bir şeye yaramıyor diye inceleyebilirsin buradan;

http://forum.donanimhaber.com/m_40440384/tm.htm

Anakartın X6 cpu desteği var, Phenom II X4 yerine ileride P.II X6 'ya geçiş yaparsın en azından farkı daha iyi olur ve geçtiğine değer, bununla beraber yeni nesil sata 3 ve usb 3.0 desteği de var.

Ekran kartını HD5770 yaparsanız Phenom II X4 955 ya da X6 1055T 'ye rahatlıkla geçebilirsin, ama Phenom II X4 serisi ile Athlon II X4 aarsında aşırı bir fark yok, sadece ekran kartını düşürüp P. II işlemci almış olursunuz, oyun performansı düşer.

K.bakma abicim arkadaslarımın dedikleri kafamı çok kurcaladida o yuzden içimdeki bütün kurtları atmak istedim :)) çok tesekur ederim :)) bunları alabilcegim daha ucuz bı yer biliyor musunuz peki nova bilgisayar falan diyolarda sanirim ankaradaymis bende Ankara'da oturuyorum araştırayım mı daha ucuz bulabilir mym yani ??

• Nova'da taksitli alırsan pahalı oluyor, Vatan bu fiyatı direk 6 taksite bölüyor, Nova'yada bakabilirsin tabi
  • Tamam çok tesekkur ederim :))
  • Rica ederim hocam...

İstersen www.teknofiyat.com 'dan arattırıp ürünlerin en hesaplı fiyatalrını da bulabilirsin, ama burada nakit/havale fiyatları vardır, ürüne tıklayınca mağazaya yönlendirir seni orada da diğer ödeme seçeneklerine bakarsın, hangisi uyguna geliyorsa oradan alırsın.

Gigatek'e de bak bu arada ora da iyidir fiyat konusunda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.