Şimdi Ara

Sistem nerden alınmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem kurmak isteyen arkadaşların bu tür forumlardan bilgi aldığını biliyorum,bu yazıyı bu yüzden yazıyorum ve yeni bilgisayar alacakların dikkatle okumasını istiyorum.
    Ben de 3 hafta önce yeni bir sistem kurdum,istanbulda en ucuz fiyatı bulmak için çok araştırdım,sonra da keşke biraz daha para verip adam gibi biryerden alsaydım dedim.
    Evet bilgisayarı aldığım yer Kadıköy'deki EKSEN BİLGİSAYAR
    şimdi başıma gelenleri anlatıyorum ki aynısı sizin başınıza gelmesin
    Öncelikle 3 hafta önce bilgisayarı aldım(AMD athlon64 3000+,Asus k8n,2x512 twinmos,160gb sata seagate,Winfast geforce 6600td,Aopen h600 300watt kasa)eve geldiğim gün bilgisayarı açtım ama bi türlü windowsu kuramadım,saatlerce uğraşıp kafayı yedim,ramlerde sorun olduğunu düşünüp öbür gün ramleri servise götürdüm ve ramlerden biri bozuk çıktı değiştirdik
    eve geldim ve aynı sorun gene başıma geldi,bu sefer kasayı yüklenip götürdük,anladıkki sata kablosu bozukmuş onuda değiştirdikten sonra sonunda windowsu kurdum.Bu sefer baktım ki açılışta ekran kartınıza yetersiz güç geliyor diye bir uyarı çıkıyor.bu sorunu da çözemeyince servise gidip durumu anlattım,bize sabahtan kargoyla gönder hemen tüm kontrolleri yapıp akşama sana tekrar yollayalım dediler,kargoyla yolladım kontroller yapılıp sorun çözüldü ama bilgisayarın gelmesi 6 günü buldu,neyse hadi buna da razıyım derken kasayı bi açıp baktım ki arkadaşlar 512 ramlerden birini almış.hemen telefon ettik,vallahi haberimiz yok falan dediler,diğer gün gidip rami geri aldım ve şimdilik sorunlar bitmiş gibi görünüyor bakalım başıma daha neler gelecek diye bekliyorum
    sonuç olarak EKSEN BİLGİSAYAR'dan bir bilgisayar aldım,3 haftada 3 kere servise gönderdim,3 haftada bilgisayarı toplam 1 hafta kullanabildim,donanımımdan 'nerden anlayacak' deyip parça alındı ve şimdi dört gözle bir sonraki sorun nerden çıkacak diye bekliyorum
    Kıssadan hisse:Siz siz olun bu yazıyı dikkate alın,30-40$ fazla verin,bilgisayarınızı tanınmış bir firmadan alın huzurunuz kaçmasın
    Okuyanlara teşekkürler,okumayanlara iyi şanslar

• dostum bu önerin için çok saol.bende yazın pc mi satıp yeni bi pc almak istiyorum ama güvenebileceğim bir firma varmı hiç bilmiyorum.izmirden sizin önereceğninz bir mağaza varmı acaba.(izmir olmasda olur.sonuçta kargoyla gönderirler dimi)

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • teşekkürler
    evet istanbuldan falan alıp kargoyla yollatabilirsin ama izmirde her sorun çıktığında istanbula yollamak zor olur,bence izmirden güvenilir bir firma bul,gold bilgisayar falan varsa o olabilir mesela,veya izmirli arkadaşlar bu konuda yardımcı olsa daha iyi olur
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • İzmirliyim ama izmirden bilgisayar almam.Zaten bilgisayar firmasında çalışıyorum.Sistemide kendim alıp kendim topluyorum.İzmir'deki en büyük mağazalarda daha malzeme tanımayan adamlar çalışıyor.İsterseniz özel mesaj atın PC konusunda size yardımcı olabilirim.

TODAY TOMORROW TOYOTA
  • kad1köyde 3el pc den almay1nda nerden al1rsan1z al1n
    ben ordan ald1m pc yi yenileyene kadar her hafta sonu kad1köye gidiyodum

''Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.''
  • dostum amma sabırlıymışsın. ben olsaydım o adamlara bi kaşık suda boğardım. işe bak ya.traji-komik bir durum aslında.benzer olaylar gold pc de benim başıma geldi. sen eksen bilgisayarı önermiyorsun bende gold pc yi. umarım buralardan bişeyler almayı düşünen arkadaşlarımız bu yazılanları okur...
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. si cok buyuk ayıp etmişler
    2. si eksen cok tanınmış bi firmadır
    3. su turkiye'de eksen'den daha iyi teknoloji saglayan firma yok
    4. su haklısın eksen'in teknik servisi gercekten cok kotu
    ayrıca ram'i almakla cok ayıp etmişler
    yazın bende bi sistem toplamayı dusunuyorum,sıkıyosa banada yamuk yapsınlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Deadnightwarrior

Arkadaşlar yeni sistem kurmak isteyen arkadaşların bu tür forumlardan bilgi aldığını biliyorum,bu yazıyı bu yüzden yazıyorum ve yeni bilgisayar alacakların dikkatle okumasını istiyorum.
    Ben de 3 hafta önce yeni bir sistem kurdum,istanbulda en ucuz fiyatı bulmak için çok araştırdım,sonra da keşke biraz daha para verip adam gibi biryerden alsaydım dedim.
    Evet bilgisayarı aldığım yer Kadıköy'deki EKSEN BİLGİSAYAR
    şimdi başıma gelenleri anlatıyorum ki aynısı sizin başınıza gelmesin
    Öncelikle 3 hafta önce bilgisayarı aldım(AMD athlon64 3000+,Asus k8n,2x512 twinmos,160gb sata seagate,Winfast geforce 6600td,Aopen h600 300watt kasa)eve geldiğim gün bilgisayarı açtım ama bi türlü windowsu kuramadım,saatlerce uğraşıp kafayı yedim,ramlerde sorun olduğunu düşünüp öbür gün ramleri servise götürdüm ve ramlerden biri bozuk çıktı değiştirdik
    eve geldim ve aynı sorun gene başıma geldi,bu sefer kasayı yüklenip götürdük,anladıkki sata kablosu bozukmuş onuda değiştirdikten sonra sonunda windowsu kurdum.Bu sefer baktım ki açılışta ekran kartınıza yetersiz güç geliyor diye bir uyarı çıkıyor.bu sorunu da çözemeyince servise gidip durumu anlattım,bize sabahtan kargoyla gönder hemen tüm kontrolleri yapıp akşama sana tekrar yollayalım dediler,kargoyla yolladım kontroller yapılıp sorun çözüldü ama bilgisayarın gelmesi 6 günü buldu,neyse hadi buna da razıyım derken kasayı bi açıp baktım ki arkadaşlar 512 ramlerden birini almış.hemen telefon ettik,vallahi haberimiz yok falan dediler,diğer gün gidip rami geri aldım ve şimdilik sorunlar bitmiş gibi görünüyor bakalım başıma daha neler gelecek diye bekliyorum
    sonuç olarak EKSEN BİLGİSAYAR'dan bir bilgisayar aldım,3 haftada 3 kere servise gönderdim,3 haftada bilgisayarı toplam 1 hafta kullanabildim,donanımımdan 'nerden anlayacak' deyip parça alındı ve şimdi dört gözle bir sonraki sorun nerden çıkacak diye bekliyorum
    Kıssadan hisse:Siz siz olun bu yazıyı dikkate alın,30-40$ fazla verin,bilgisayarınızı tanınmış bir firmadan alın huzurunuz kaçmasın
    Okuyanlara teşekkürler,okumayanlara iyi şanslar

• eksenbilgisayar ın acmıs oldugu bir forum var, istersen şikayetini o foruma da belirt!
    Kimbilir kendi forumlarında böyle şikayet yazılarını gördükçe Teknik servislerine çekidüzen verme ihtiyacı görürler.Hem onlara cevap hakkı doğsun hem de yapılan karşılılı yorumlar eşliğinde Eksen bilgisayar nedir ne değildir kullanıcılar öğrensin ki buna ben de dahilim.
  • Eksen küçük bir firma değil.eksen yanlış yapmış.Ama inan büyük küçük bütün firmalarda bu tür sorunlarla karşılaşılabiliyor.Bunun en büyük sebebi de işi bilmeyenlerin bu firmalarda teknik servislik yapmaları.Bence teknoloji satan bir yerde kurumun en önemli parçası teknik servis.Daha profesyonel olmalı bu işler.Özellikle büyük firmalarda..

==> Chemical & Mechanical Engineer <==
  • valla ben iyi sabır gösterdim
    valla eksen küçük mü büyük mü bilmem ama girinwww.sikayetvar.com 'a arama bölümüne eksen yazın ve çıkan sonuçları bir görün derim:)

Orjinalden alıntı: tugay16

dostum bu önerin için çok saol.bende yazın pc mi satıp yeni bi pc almak istiyorum ama güvenebileceğim bir firma varmı hiç bilmiyorum.izmirden sizin önereceğninz bir mağaza varmı acaba.(izmir olmasda olur.sonuçta kargoyla gönderirler dimi)

ELEKTRONİK ALET ALIYORSAN 100$ FAZLA VERİP BULUNDUĞUN ŞEHİRDEN ALACAKSIN . AÇIKLAMAYA GEREK VARMI..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.