Şimdi Ara

SİSTEM KURUYORUM yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte k8nmf-9 amd mainboard (64bit) nforce4- dualddr400- sata-raid- glan- pciex16-8xses-1394 (nforce3-nforce4 ne kadar farklı)
    amd athlon 64 3000+ venice s939 (overclock olmayacak) (fan durma ve ilemcinin yanması kaç kişinin başına geldi?)
    samsung harddisk lerin sessiz olduğunu öğrendik o tamam
    gigabyte gf6600gt 128 mb pciex-ddr3-128bit (orta standartlarda bir kalite ile tüm oyunları çalıştırabilir mi?)
    feel zl02 kasa 3 fan (bu kasalar yeterince sessiz sayılır mı?)
    1gb ddr400 kingston (overclock olmayacak) ilerde 2.sini alacaz inşallah...

sağolasınız forumdan baya birşeyler öğrendim ama yine de danışmak her zaman iyidir
    benim asıl merak ettiğim ANAKART, İŞLEMCİ, EKRaN KARTI ve KASA ile ilgili yorumlarınız.
    PC normal bir ev kullanımı için olacak. OYUN, MÜZİK, FİLM, gibi.. oyun müptelası olmamakla birlikte overclocksuz,sessiz ve stabil bir PC yi herkes gibi ben de istiyorum

Mümkün olduğunca aynı fiyat standartlarında seçenekler sunarsanız sevinirim..

• Stabilite için anakart:ASUS A8NE kesinlikle
    Ekran kartın orta sınıf;X800GTO2 yaparsan daha rahat edersin.
    Kasanı bilmiyorum ama benim kasa aşırı sessiz değil açıkçası ama ben bundan rahatsız değilim.
    İşlemcin idare eder;bütçe uygunsa yükseltmen aha ii olur.
    Ram de iyi ama Twinmos çok öneriliyor sitede;ama sen sen ol CL değerine dikkat et ve 2,5 veya 2,0 olana bak.CL-cas latency-gecikme süresi.
  • sırf sessiz diye samsung alıyorsan bir kes daha düşün.seagateden vazgeçme derim kardeş ama yinede sen bilirsin...
  • ben halen samsung diyorum.Seagate hem kafa atio hem de traktörvari sesler çıkarıyor.10'a yakın sistem kurdum samsung hdd ile biri bile bad sector vermedi...
  • A8N-E ya da 9npa+
    3000+
    X800Gto2 ya da pahalı dersen x1600pro
    1gb Kingston
    H600B 27 (özellikle o kasadan uzak dur sessizlikle alakası yok)
    Samsung 80-120-160-...
  • tesekkurler yardımlar için.
    anakart A8N-E tamam, samsung HD tamam, ekran kartı da tamam..
    ram'lerin c.l olayı hakkında bilgim yoktu teşekkürler.
    2.5 veya 2.0 c.l. li ramleri arastırdım sanırım piyasada pek kolay bulunmuyor, nerden bulabilirim?
    bir de H600B diğerinin 2 katı fiyatlı, 40$+kdv ya da 50$+kdv gibi bi fiyata uygun kasa var mI bildiğiniz?
    çünkü elimdeki para kısıtlı biryerlerden kısıp ekran kartına yatırmam gerekiyor
  • Twinmos'un Cl 2,5 ram'larını piyasada bulabilirsin fiyat olarak ta uygunlar ama cl 2 ram'ı unut fiyatları çok pahalı piyasada bulursun tabi de cukka yetmez..kasa olarak 40-50'a alabilceğin kasalar ya asus olur(çok gürültü oluyorlar) ya da aopen'in war bi kaçtane kasası onlardan almanı öneririm...bi de ram'ları 2x512 olarak dual al..ayrıca x800gto2 195$+kdv falan bence biraz daha kasıp 7600gt de alabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: lokumbiskuvi

tesekkurler yardımlar için.
    anakart A8N-E tamam, samsung HD tamam, ekran kartı da tamam..
    ram'lerin c.l olayı hakkında bilgim yoktu teşekkürler.
    2.5 veya 2.0 c.l. li ramleri arastırdım sanırım piyasada pek kolay bulunmuyor, nerden bulabilirim?
    bir de H600B diğerinin 2 katı fiyatlı, 40$+kdv ya da 50$+kdv gibi bi fiyata uygun kasa var mI bildiğiniz?
    çünkü elimdeki para kısıtlı biryerlerden kısıp ekran kartına yatırmam gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MIO5601 SİYAH 550W bu modele bak bence.

FEEL HURRICANE FEEL HURRICANE MIO5601 SİYAH 550W 25CM FAN
    Renk SİYAH
    Fan Sayısı 3 Adet
    Power 550W
    Pencere (Kasalar için) Yok
    Kasa Tipi ATX
    Ek Özellikler USB + AUDIO
    12 cm mavi ışıklı ön fan
    Yan panelde 25 cm fan
    Sata kablosu & 20+4 Pin
    Fan Controller
    80$+kdv idi yanlış hatırlamıyorsam.bütçeni biraz daha iyi ayarlayabilirsen memnun kalırsın.
    http://img49.imageshack.us/img49/2551/feelmio56012hm.jpg
  • sistem yardımlarınızla baya bir şekillendi
    -CPU AMD ATHLON64 3000 Venice, S.939, 1800MHz, (512 KB), (Boxed), ADA3000BP
    -AMD MAINBOARD (64 BIT)- NForce4 Ultra, PCIex16, DualDDR400, 8XSes, GLan, RAID, S.ATA, 1394 (S.939)
    -Twinmos 1GB ram (sonra 1gb daha ekleyecem inşallah) c.l. 2.5 bulurum inşallah..
    -Ati X800gto (çok düşündüm silkelendim filan anca bu kadar para çıkıştı )
    -samsung 250 sata,300mb/sn
    -nec3550 DvD Rw
    -Kasa Feel zl02 oldu mecburen çünkü burdan kesmezsem ekran kartı alamıyom
    -philips 17 crt (adam olana çok bile..)

bu arada biraz arastırdım ve Eksen den almaya karar verdim çünkü peşin fiyatına taksitle filan, kıyaslayınca diğerlerinden ucuza geliyor..
    Hadi Hayırlısı İnşallah..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.