Şimdi Ara

sistem için son yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geldik son ana , yarın alıyorum aşağıdaki bileşenleri, sistem hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, fiyatlar tahmini değerler , yarın bilgisayarcılar çarşısında netleşecek , ankara küçük esat/kızılay taraflarında tavsiye edeceğiniz bilgisayarcı varsa oldukça iyi olur, çok fazla dolaşmam : )

AMD x4 955 black edition 3.2 Ghz ( alındı) --- 242 tl

GIGABYTE GA-990XA-UD3 AMD 990X, DDR3, AM3, SATA6Gb/s, USB3.0, ATX Anakart --- 275

KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM --- 60tl

COOLER MASTER HAF 912 Plus RC-912P-KKN1 Güç kaynaksız Kasa --- 187 tl

SEASONIC SEA-S12II-520 80Plus Bronze 520W Güç kaynağı --- 173 tl

SAPPHIRE 11179-09-20G HD 6870 1GB HD6870, PCI-E16 2.1, 1GB/256bit GDDR5, HDMI, DVI, DVI-D, DisplayPort Ekran kartı --- 358 tl

SAMSUNG HD103SJ Spinpoint F3 1TB 32MB 7200rpm SATA 3.0Gb/s Sabitdisk --- 120tl

LG GH22NS50 22X Siyah, Kutusuz DVD yazıcı --- 55 tl

XIGMATEK BALDER INTEL LGA775/1156/1366 & AMD 754/939/940/AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU ---80 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazukan -- 12 Eylül 2011; 19:28:11 >

• bütçe sınırını yazarsan iyi olur
  • Harika olmuş bütçeniz 1000-1400 tl arası sanırım o fiyata en güzel sistem
  • değiştirecek parça yok güzel olmuş sistem fiyatlarıda uygun
  • Uygundur hayırlı olsun./İllede bir kusur bulacaksak güç kaynağı derdim Thermaltake&Gigabyte gibi daha sağlam markalar olabilirdi./
  • Güzel donanım.
  • Harddiski 500gb yapıp araki fark ile psu'yu 620w yapın;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html

Ayrıca 500gb olması daha iyi en azından raid yaparken daha rahat edersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Harddiski 500gb yapıp araki fark ile psu'yu 620w yapın;

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-620w-guc-kaynagi.html

Ayrıca 500gb olması daha iyi en azından raid yaparken daha rahat edersiniz.

LEON-X hocam , yukarıda belirttiğim donanımlar için 12volt kanalndan 480 watt yeterli olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazukan -- 12 Eylül 2011; 19:32:46 >

• yazıdğın sisteme yeter yeter kardeş o psu ama ilerde cross fire yapacam dersen sınırlarda kalır 20-30 daha koyup bunu alırsan daha iyi olur ilersi için

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-absolute-650w-moduler-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 12 Eylül 2011; 19:39:28 >
  • Yetmeye yeter de hdd mi önemli psu mu önemli...
  • Şimi şöyle bir durum var ilerde crossfire yapmak yerine , tek kart alıp yenilemeye gideceğim, ileride üretilecek kartlarda daha fazla performans elde etmek amacıyla daha fazla güç tüketimine gidebilir firmalar, sonuçta teknolojide neyin gerçekleşeceğini kesin olarak bilmek mümkün değil , bu nedenle şimdi alacağım psu'yu 3 yıl sonrada yeni ekran kartımla kullanmak isterim , seasonic 620w tercihi yapıyorum , hadi hayırlısı

Bunun dışında , alacağım soğutucunun contact noktalarında termal macun sürülü olarak mı geliyor yoksa ekstra olarak termal macun da mı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazukan -- 12 Eylül 2011; 21:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Uygundur hayırlı olsun./İllede bir kusur bulacaksak güç kaynağı derdim Thermaltake&Gigabyte gibi daha sağlam markalar olabilirdi./

Yapmayın hocam.
    seasonic dünya sıralamasında ilk 3 e giriyor.
    gigabayt?
  • Gıgabyte yani bu genelde anakart modelidir(Ekran kartı,kasa,güç kaynağıda vardır bunların ama tercih edilmez çok fazla olabilirse belki kasaları tercih edilebiliyor= ama genelde anakartlarda tercih edilir ama güç kaynaklarında asıl kalite silverstona,seasonic vs markalar tercih edilir genelde ama siz çok aşırı şekilde arşiv falan depolamayacaksanız zaten 500 GB bile size fazla gelir bunun arasındna çıkan 30 lira farkın üzerine az daha ekleyerek 620 lik ile deiğştirirseniz sizin için en azından daha iyi olur ve ileridede sıkıntı yaratmaz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 12 Eylül 2011; 23:37:35 >
  • yorumlar için teşekkürler

Inventustan son olarak bir amd işlemci soğutucu önerisi alabilir miyim?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3772 düşündüm fakat ürünün sitesinde ürünle ilgili bilgi bulamadım, birkaç sitede bu ürünün açıklamasında am3 desteğini göremedim , bu soğtucunun performansı / sessizliği ve am3 desteğiyle ilgili bilgi verecek arkadaş çıkarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazukan -- 13 Eylül 2011; 20:09:43 >
  • Linkte açıkça am3 yazıyor ama emin olmak için müşteri hizmetlerinden sorabilirsin.
  • bir miktar araştırma sonunda , fanın am3 ile uyumlu olduğunu fakat bazı anakartların tasarımına göre rami bloke ettiği ve soğtucu fanı yere paralel bir şekilde asağı yönde baktığını buldum

http://www.tomshardware.co.uk/forum/262747-11-rotating-xigmatek-scorpion-hdt1283-socket

AM3 soketle uyumlu fanı yere dik olarak konumlandırabileceğim soğutucu önerirmisiniz?
  • Kızılay'da Yeşilırmak Caddesinde Fourtech var. Oradan alabilirsin. O caddede başka bilgisayarcılar da var. Onlara da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.