Şimdi Ara

Sistem Geri yükleme program önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, haber merkezimizde çok sayıda pc ve laptop var. sürekli ya virüs, mallware bulaşıyor yada farklı sorunlardan pc ler kasıp donuyor sorun yapıyor.
    haber merkezi olduğu içinde format at tüm programları tek tek kur çok uzun sürdüğü için ciddi zaman kaybı oluyor.

bunun yerine eskiden ghost programı vardı image backup alıp bir boot cd ile 15 dakikada windows + tüm programları yüklüyordu

hala ghost mu kullanılıyor? yada daha hızlı ve daha iyi bir program, yöntem varmı önereceğiniz?

not: merkezdeki tüm pc ve laptoplar farklı marka ve sistem özeliklerine sahip, her pc ve laptop u 1 kereye mahsus temiz windows + gerekli programları kurup temiz yedek cd yada dvd alıp, saklamayı ve sorun anında hızlıca geri dönmeyi istiyorum.

yardımlarınız için teşekürler

• Her pc ve laptopun sürücüleri farklı olacağından bir yedeklemeden tümünü yüklemen mümkün değil, ancak Windows 7 ve üstü işletim sistemlerinin kendi yedekleme programları var onlar ile her bilgisayarı hard diskinden ayıracağın bir disk bölümüne yedekleyebilirsin.
    Örneğin bilgisayarda ilk kurulumdan sonra sürücüleri ve gereken programları yükledikten sonra işletim sistemi güncellemelerini yapıp harici bir diske yedekleyebilirsin, herhangi bir arıza, virüs vs. durumda sistemi o yedeklemeden geri yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Eylül 2014; 17:48:12 >
  • hocam cevap için teşekürler, ancak windows un geri yükleme ve yedekleme programları çok kötü bence. sistem geri yükleme noktalarını virüsler silebiliyor vs.
    bunun yerine ghost tarzı iyi bir program önerisi varmı?
  • MaliB M kullanıcısına yanıt
    Windows 7 çıktığından bu yana bahsettiğim şekilde kullanıyorum (tabi harici bir diske yedekleyerek). Daha öncesinde bahsettiğin diğer programları hiç kullanmadım ve haklarında hiç bir bilgiye sahip değilim.
    Not: Sistem geri yükleme noktalarını bazı PC temizleme programları da siliyor. Benim bahsettiğim tüm sistemi yedekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 10 Eylül 2014; 17:55:13 >
  • önerisi olan yokmu arkadaşlar?
  • Son dönemde kullandığım favori imaj yazılımım "Macrium Reflect Free Edition"

Kesinlikle tavsiye ederim...
  • MaliB M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Acronis öneririm. Kendi bilgisayarımda kullanıyorum. Recovery bile oluşturabiliyorsunuz. Diyelim sistem çöktü hiç açılmıyor , bilgisayar açılırken f11'e basıp rahatlıkla recovery yapabiliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 yükleme yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.