Şimdi Ara

Sistem Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bir sistem almayı düşünüyorum. Daha önce konu da açtım parçaları seçtim ama fiyat konusunda emin olamıyorum. Seçtiğim sistem bu:https://store.donanimhaber.com/90/97/61/90976172928562a8ef93a933f4228318.jpg
    Dün bu sistemin fiyatı 3.029,12 Tl iken bugün gördüğünüz gibi fiyatı arttı. Sizce bu fiyat artışı devam eder mi? Hemen mi alıyım yoksa ucuzlar mı tekrar?
     Sistem Fiyatı

• Kediye Kafa Atan Fare kullanıcısına yanıt
    cok farketmeyecektir, sadece haftasonu indirime girerek ucuzlama sansi var

oc yapmam derseniz islemciniz gayet yeterli, zaten sli ve oc kullanamyacak kisiler icin zen mate anakart cok cazip. hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

oc yapmam derseniz islemciniz gayet yeterli, zaten sli ve oc kullanamyacak kisiler icin zen mate anakart cok cazip. hayirli olsun

Teşekkür Ederim hocam. Bir de HDD Konusunda endişeliyim bir kaç olumsuz yorum okudum da alınca pişman olur muyum?
  • Arjantin devleti bugün iflasını açıkladı türkiyedeki dolar uçtu. Şuan 2,13 vatanda dolar 2,15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediye Kafa Atan Fare

quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

Teşekkür Ederim hocam. Bir de HDD Konusunda endişeliyim bir kaç olumsuz yorum okudum da alınca pişman olur muyum?

olmazsın.forumda en çok kullanılan ve tavisye edilen iki hddden biridir.
    Wd blue 1 tb ile değiştir hdd yi kafan rahat olsun,seagate'nin kötü felan değil yanlış anlama sadece için rahat olsun diye dedim
    yok kardesim sorun olmaz artik "alt tarafi hdd" diyoruz. ssd lerden sonra 7200rpm olan bir hdd yeterli hepsi ayni asagi yukari dert etme :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Makul fiyat?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @testerenecmi @Skörtıl_Nimo @burc_oker
    Oldu o zaman Bu HDD ile muhtemelen hafta sonu alırım sistemi ama dediğim gibi bir günde 40 TL artış görünce biraz korktum her gün böyle artar diye.
    hafta sonu indirim olacaktir cumartesini bekleyin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.