Şimdi Ara

FİYAT DÜŞTÜ - Satılık [ Q6600 ve 5750'li sistem]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜNLER RM36CB'ye CUMARTESİ GÜNÜNE KADAR REZERVEDİR.

EDİT : Feel Hurricane II kasa da boşa çıktı yanında onu da veriyorum alan arkadaşa. Kozmetik olarak sıkıntıları mevcut ama en azından kasa alma ihtiyacı ortadan kalkıyor

Merhaba arkadaşlar,
    Elimde bulunan şu anda da kullandığım parçaları upgrade nedeniyle satışa çıkarıyorum.

Ürünlerin listesi;

1) İŞLEMCİ : İntel Q6600 işlemci, stock fanı mevcut

2) CPU SOĞUTUCU : Xigmatek HDT D1284 soğutucu.
    Plastik klipslerinin birinde sorun var ama sıkıntısız duruyor,

3) EKRAN KARTI : Asus EAH 5750 Formula ekran kartı.

Teknik özellikler :http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH5750_FORMULADI512MD5/

4) PSU : Cooler Master RS-450-ACLY 450W REAL PSU

İnceleme :http://www.tomshardware.com/reviews/450-watts-real-men,871.html

5) RAM : Hi-Level 3gb (3x1) ddr2 800

6) ANAKART : Asus P5B anakart.

Teknik detay :http://www.asus.com/Motherboards/P5B/

Ürünlerin kutuları ve faturaları mevcut değildir. Şu an aktif olarak kullanıyorum teknik sıkıntıları mevcut değildir.
    Şu an tek tek satmayı düşünmüyorum, olur da tamamına alıcı çıkmazsa ilerde parça satışı düşünebilirim.

İstanbul içi elden satış düşünüyorum, almayı düşünen arkadaş görüp inceleyebilir. Beşiktaş ve çevresinde elden teslim edebilirim.

Fiyat : 420 > 390 > 375 > 360 Lira, ciddi alıcılara kolaylık yaparım.

Saygılarımla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 12 Haziran 2014; 10:53:23 >

Alışverişlerim;Standart Kullanıcı - Dota - Karakuş1 - alişeker - levent.kirca - emxxxx - Bahtizm - aoktar - Tek-nolojik - rosmisal - soad_sefa - Bukalemun - ScAnMaN - sevindi42 - lenyyy - HugeLazzZerR12 - itachi237 - RhaNoN - deagle100 - RM36CB - ersinx81-montanaturner - 27serhat - DreamSoldier61 - ssj - wittengstein - erhan911 - bjkeagle (ps4 kardeşlik) - bukalemuns - sonernural78 (ps4 K) - ozan_k (ps4 K.) - xcage46 (ps4 K.) - Spawn2 (ps4 K.) - yavuzzayim (ps4 K.) - Metal-Gear (ps4 K.) - CsNqVa (ps4 K.) - phoqkhan(ps4 K.) - Deve Katili (ps4 K.) - ibarut8907 (ps4 K.) - Loopcuk (ps4 K.) - corvus_corvusan (ps4 K.) - Elross95 (ps4 K.) - Th3M4NIMAL (ps4 K.) - hadi123 (ps4 K.) - wrisy (ps4 K.) - Unorthodox (ps4 K.) - Olivier Giroud (ps4 K.) - cemal599 (Ps4 K.) - aemin (Ps4 K.) - KAKÁ (Ps4 K.) - Nymph()maniac (Ps4 K.) - emre_1608 (Ps4 K.) - ŞeffafAdam (Ps4 K.) - nimras (Ps4 K.) - alchamy (Ps4 K.) - shngzm (Ps4 K.) - mrmete1903 (Ps4 K.) - Monkey Business (Ps4 K.) - oguzmete (Ps4 K.) - VolkanElçin (Ps4 K.) - Turttle Punch (Ps4 K.) - @2eu5 (ps4 K.) - parola13 (ps4 K.) - SlimShay (Ps4 K.) - BrutalLooter (ps4 K.) - Suplex City (ps4 K.) - lnuxit (ps4 K.) - durimon-rusty19-eren964-mosquito-_CHARLOTTE_-süvari-Proscd-emrectskn-okananlar-Arnold Schwarzenegger-blawer_s-haykol-Urahara0 -selcuk2555 - moustapha129

• Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fiyat gerçekten beni al cinsinden hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qaanx

Fiyat gerçekten beni al cinsinden hayırlı satışlar

Teşekkürler yorumlarınız için
    Alışverişlerim;Standart Kullanıcı - Dota - Karakuş1 - alişeker - levent.kirca - emxxxx - Bahtizm - aoktar - Tek-nolojik - rosmisal - soad_sefa - Bukalemun - ScAnMaN - sevindi42 - lenyyy - HugeLazzZerR12 - itachi237 - RhaNoN - deagle100 - RM36CB - ersinx81-montanaturner - 27serhat - DreamSoldier61 - ssj - wittengstein - erhan911 - bjkeagle (ps4 kardeşlik) - bukalemuns - sonernural78 (ps4 K) - ozan_k (ps4 K.) - xcage46 (ps4 K.) - Spawn2 (ps4 K.) - yavuzzayim (ps4 K.) - Metal-Gear (ps4 K.) - CsNqVa (ps4 K.) - phoqkhan(ps4 K.) - Deve Katili (ps4 K.) - ibarut8907 (ps4 K.) - Loopcuk (ps4 K.) - corvus_corvusan (ps4 K.) - Elross95 (ps4 K.) - Th3M4NIMAL (ps4 K.) - hadi123 (ps4 K.) - wrisy (ps4 K.) - Unorthodox (ps4 K.) - Olivier Giroud (ps4 K.) - cemal599 (Ps4 K.) - aemin (Ps4 K.) - KAKÁ (Ps4 K.) - Nymph()maniac (Ps4 K.) - emre_1608 (Ps4 K.) - ŞeffafAdam (Ps4 K.) - nimras (Ps4 K.) - alchamy (Ps4 K.) - shngzm (Ps4 K.) - mrmete1903 (Ps4 K.) - Monkey Business (Ps4 K.) - oguzmete (Ps4 K.) - VolkanElçin (Ps4 K.) - Turttle Punch (Ps4 K.) - @2eu5 (ps4 K.) - parola13 (ps4 K.) - SlimShay (Ps4 K.) - BrutalLooter (ps4 K.) - Suplex City (ps4 K.) - lnuxit (ps4 K.) - durimon-rusty19-eren964-mosquito-_CHARLOTTE_-süvari-Proscd-emrectskn-okananlar-Arnold Schwarzenegger-blawer_s-haykol-Urahara0 -selcuk2555 - moustapha129
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.