Şimdi Ara

Şişli Camii - Mecidiyeköy Viyadük Etrafini Bilenler Yardim Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi günler beyler.Bu sene Istanbul a geldim etinden sütünden faydalanmaya calisiyorum tenis ve bilardo oynamak istiyoruz arkadasla lakin bu cevrede ne kiralanacak bir kort ne de oynayacak bir bilardo salonu bulamadik cevrede tavsiye edebileceğiniz yerler var mi?Yardimci olursaniz sevinirim.Iyi gunler

NOT: Cevahir AVM(Nam-ı Değer Cevo) nin orda ultra lüks bir spor tesisi var ama gorevli burası sizi aşar diyerek aylik 300tl civari bir fiyattan bahsetti uyelik icin sadece kort da kiralayamiyormusuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- cevahir cevo deÄŸil

2- ordaki kort sizi aşar mı bilmem ama pahalı genelde spor tesislerinde tenis kortu olabiliyor onu bir araştırın

3- bilardo çok yerde var ara sokak bodrum filan

4- iyi eÄŸlenceler

Edit: ya Citi bu türkçe karakter niye böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 25 Aralık 2015; 9:21:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Cevrede 3 tane spor tesisi var zaten hocam 1 tanesinde kort var o da aşırı pahali.Net bir bilardo salonu adresi biliyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

Cevrede 3 tane spor tesisi var zaten hocam 1 tanesinde kort var o da aşırı pahali.Net bir bilardo salonu adresi biliyor musunuz

Şişli tarafında bilmiyorum maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecidiyeköy merkez camii biraz yukarısında bir yerde tam hatırlamıyorum ama vardı diye biliyorum. PS cafe ama bilardo da vardı sanırım. Mecidiyeköy taraflarına daha ayrıntılı bakabilirsin, profilo taraflarına gidebilirsin. Elbet vardır.
  • MinaTo kullanıcısına yanıt
    Teselkurler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.