|
sisletim istemi

-
-
Şişletim istemi.
Nefret ettiğin birisini şişletme isteminden geliyor. Şişletmek ve istek. Kelime oyunu. Nick alımı türkçe karakterlere izin vermediği için böyle yazdım.
Ayrıca İstemi betil'in avatarımda olmasının sebebi de nick'in ikinci kelimesi. İstem'in sonundaki i takısı gelince İstemi betilin ismi oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6E18344A8 -- 23 Aralık 2021; 0:11:20 > -
hocam anlaşılan tek şişçi biz degilmişiz
benle iyi birisiyimde hapiste çok şişlendik hocam sizi çok iyi anlıyoruz
tekrardan aramıza hoş geldiniz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Aralık 2021; 0:23:25 > -
Hoşbuldum hocam.
-
hocam şiş dedim mi artık bana bir şeyler oluyor sıkıntı basıyor.
şiş kebap bile yiyemiyorum ansızın kaçma isteği geliyor beni kötü etkiledi bu şişlenme işleri
aman hocam cezaevinden uzak durmamız lazım bir daha yaşarsam bu sefer beni yaşatmazlar
-
Beni geçenlerde cezaevine koyacaklardı, vallahi zor kurtuldum polislerin elinden Hocam, baya da mermi yedim, her tarafım ağrıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi aspirin icin bisiyiniz kalmaz 5dk ya gecer hocam
keyif cayi demleyin sora tavsan kani olsun
kan miktariniz artar tekrar sora oturun pcde dhya girin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 24 Aralık 2021; 23:8:0 > -
allahtan acemi siscilere denk geldik hep yanlis yere batirdilar yoksa kurtulmasi zor
hayatimizi zor kurtardik kurban kesmemiz lazim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X