Şimdi Ara

sis farları gece gündüz açık tutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aracı aldımdan beri (nisan qaşqai 2009) uzun yol haric zaten yılda 1 sefer ya gideriz ancak okadar aldığımdan dan beri düğmesi devamlı açık hiç dokunmadım benım bunun cezası varmı 1 kaç senedir kısa fark açmadan geziyorum bir sıkıntı olmadı öyle apaçi gibi mavi pembe v.s değil orjinal ampülleri en son 1 kaç gün evvel çevirme olduğu çevre yolunun oradan beyaz led park lambaları ve sis lambaları kısa farlar kapalı şekilde geçtim 3 4 polis vardı biri bile durdurmadı ne ceza için nede uyarı için ilerde benzin alıp aynı yerden şehre geri döndüm gene bişey yapmadılar yasak değil heralde gerçi yasak olsa bile dinleyen yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 13 Haziran 2017; 22:42:39 >

• "okadar neyse sis farları en düğmesi kapanır ne gece ne gündüz aralıksız devamlı yanar"

Anlamak için conta yaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok havalı gözüküyor,kapatmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece açanlara sellektör şov yapıp bi güzel sövüyorum

• En sonunda Türkiye için şu şekilde opsiyonlu araç getirsinler sizde rahat edin bizde..
    sis farları  gece gündüz açık tutmak

Gündüz farı olup sis farı açarak gezen insanları (günlük güneşlik bir havada) gördü bu gözler..

Bu arada park lambası + sis farı açarak (genelde 6000k ~ 8000k ) geceleri gezen doblo & connect arkadaşlar için ayrıca sevgi ve saygılarımı iletiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobby632 -- 13 Haziran 2017; 19:52:32 >
  • Şu gündüz yada gece havada sis yokken sis farı açanlar niye açar hep merak etmişimdir. Neden hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FARLAR AÇIK KALMIŞ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben gündüz led siz araçların kısaları acmasına bişey demem ama sis farı cok alakasız maksat havalı olmaksa hic havalı durmuyor.

• ben arada gündüz farı niyetine sis farı yakarım gidiş geliş bölünmüş yollarda.
  • Kulaklarını çınlattın galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Kulaklarını çınlattın galiba.

niye ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

niye ki

Anlamadın mı auto?

Neyse boşver.

• Gündüzleri sis farını bende açıyorum.

• Adı "SİS" olan farların gece gündüz yakılması ve sonrasında yaptığımın neresi yanlış diye sorulması.

Ben diyecek birşey bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Adı "SİS" olan farların gece gündüz yakılması ve sonrasında yaptığımın neresi yanlış diye sorulması.

Ben diyecek birşey bulamıyorum.

• Ornijal sis farı göz filan almaz. Siz onu çakma takanlara sorun. Uzundan bile beter. Sanki yolda gördükleri çakma farlı, kör edercesine farları yananları durdurup dövüyorlar da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 13 Haziran 2017; 20:55:3 >
  • quote:

quote:

quote:

niye ki

Anlamadın mı auto?

Neyse boşver.

cidden anlamadım??? anlat bakalım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

niye ki

Anlamadın mı auto?

Neyse boşver.

cidden anlamadım??? anlat bakalım?

Yav ben yanlış anladım diyorum.

Onu ifade ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Ornijal sis farı göz filan almaz. Siz onu çakma takanlara sorun. Uzundan bile beter. Sanki yolda gördükleri çakma farlı, kör edercesine farları yananları durdurup dövüyorlar da..

APAÇİ Deteced

• Ben aracı aldığımden beri (Nissan Qashqai 2009) uzun yol hariç, zaten yılda bir sefer ya gideriz ya gitmeyiz, sis farları açık gezerim. Ne düğmesi kapanır, ne de başka bir şey. Gece gündüz aralıksız devamlı yanar. Bunun cezası var mı? Bir kaç senedir kısa far açmadan geziyorum, bir sıkıntı olmadı. Öyle apaçi gibi mavi pembe v.s değil, orjinal ampülleri yanıyor. En son bir kaç gün evvel çevirmenin olduğu çevre yolundan, beyaz led park lambaları ve sis lambaları yanacak şekilde geçtim. 3-4 polis vardı biri bile durdurmadı. Ne ceza için ne de uyarı için. İlerideki benzinlikten benzin alıp aynı yerden şehire geri döndüm. Yine bir şey yapmadılar. Yasak değil herhalde. Gerçi yasak olsa bile dinleyen yok gibi.

Türkçe mealini aktardım arkadaşlar. Yönetici ilk mesaja eklesin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.