Bildirim
Sırrı Sakık gezicilere 'it sürüleri' dedi.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şikayet ettim. Konu dolaylı yoldan hakaretten kaldırılacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Anatolium67
Daha neler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
quote:
Orijinalden alıntı: Anatolium67
Daha neler.
Kaldırılmadı. :D Neyse ben de haberi paylaşayım. Gezi'yle ilgisi yok.
AĞRI Belediye Başkanı BDP’li Sırrı Sakık, nevruz
ateşi yakıldıktan sonra Ağrı’dan Çanakkale’de
yaşamını yitiren bütün kahramanlara selam ve
saygı gönderdi. Geçen yılki nevruzda batıda
’Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyenlere,
"Generali olsanız ne yazar, it sürüleri" dediği için hakkında dava açıldığını söyleyen Sakık,
"Buradaki polisler, çekim yapanlar, not
tutanlara aynı şeyi tekrarlıyorum. Onlar it
sürüsüdür, onlar bu halka düşmandırlar" dedi.
Düzenle: Mesajınızı yanlış okumuşum. "Şu güzel zamanda ne güzel geldi" gibi birşey okumuştum. Hay kafamı. Pardon hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 18 Mart 2015; 22:09:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu ... lar ...ler benim vergimle geçinip, Atatürk'ün kurduğu ülkede, makam sahibi olup ona laf atıyorlar ya... Bunlara küfür bile edemiyorum, sadece üzülüyorum. Çoluğumun çocuğumun, ülkemin geleceği için üzülüyorum.
-
Bunlara oy verecek olan var mı ya?
Nankör ahlaksız herife bak sen Atamıza saygısızlık ediyor küstahca! -
Böyle ikiyüzlü görmeyelim işte HDP'yi çok güzel hepsi düşüncelerini söylesin , barıştı , adaletti , saygı ayaklarına yatmasın -
Şunların hepsi asıldığı gün kurban falan keselim bence.şu alt kültürden gelen asalaklardan ne zaman kurtulacağız acaba.türk cumhuriyetinin korucusu zamanında dedelerine güzel bir ders verdi hala acısı çıkmamış anlaşılan.Bu bölücü hainlerin yanında topal osman ağanın adını ansan altlarına ederler gelmiş sağa sola havliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oooo toprak ağası, bir numaralı uyuşturucu baronlarından, isviçre bankalarında milyon dolarları olan ama fakir kürt halkı üzerinden acıtasyon siyaseti yapan ve bölgede ki halkına bir gram bile yararı olmamış ancak iyi sömürmüş Sırrı adam olmuş. Vay be
daha çok şey söylerim de bu adam hakkında burada buna hakaretten ban yeriz. Daha neleri var bunların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camur_abi -- 18 Mart 2015; 23:07:23 > -
osman pasa iktidara bir gelse bunların hepsini sallandiracakta...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız Doğu tarafında çok başka havalar var.
Ben size söyleyeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomassee
Yalnız Doğu tarafında çok başka havalar var.
Ben size söyleyeyim.
ayağınıza kurşun sıktınız -
Alın buyrun uyuşturucu baronu Sakık, daha neler karıştırmıştır kimbilir. Birde bu adamlar biz solcuyuz, halkların kardeşliği naraları atmıyorlar mı o zaman tepem atıyor. Kafatasçı zihniyet ile kürt ırkçı siyaseti yapıyorsun sonra solcu ayaklarındasın.
Buyrun
http://www.haberindunyasi.com/haber/2954/bdpli-sirri-sakikin-tecavuz-belgesi.html -
Ah Atatürk Hitler gibi olsaydı diyorum bazen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye şaşırdınız ki
bunlar hep böyle zaten ,eskiden de böyleydi şimdi de
değişen tek şey barış süreci
alın işte size barış -
Sakık "Out Söylem "İn"
-
Bunları adam yerine koyup makam verenler utansın ne yapalım. Hem bu ülkenin ekmeğini yiyen hem de hainlik yapan ş.refsiz topluluğu -
quote:
Orijinalden alıntı: by_xtr
Sakık "OutSöylem "İn"
Klavye delikanlılığı mod "on"
quote:
Orijinalden alıntı: by_xtr
Sakık "OutSöylem "İn"
Klavye delikanlılığı mod "off"
Edit:
Bakıyorumda klavye delikanlıları eksilemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 19 Mart 2015; 19:33:43 >
-
Bu pkklıya bir şey derdimde şimdi ban yemek istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rasim Ozaman Kütahyalı
Şu ... lar ...ler benim vergimle geçinip, Atatürk'ün kurduğu ülkede, makam sahibi olup ona laf atıyorlar ya...Bunlara küfür bile edemiyorum, sadece üzülüyorum. Çoluğumun çocuğumun, ülkemin geleceği için üzülüyorum.
Bunları oralara çıkıp konuşturduğumuza üzülüyorum. Seslerini kesemedik zamanında . Durum bu işte ...
Benzer içerikler
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- magdy hussein mourad mohammad
- necip fazıl kısakürek atatürk
- elif can yetim
- discord neden açılmıyor
- disney plus üyelik paketleri
- honor magic v3 fiyat
- market fiyatları karsilastirma uygulaması
- togg kampanya 2025
- 2025 elektrikli araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X