Şimdi Ara

Şirket Hakem Heyeti Kararına Uymuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2014 yılı eylül aylarında kargo şirketine valiz ile yeni alınmış bir battaniye teslim etmiştim. Şirket battaniyeyi kaybetti valizimi de bu sebeple 20 gün sonra felan teslim ettiler teslimatta da ikisininde ücretini benden tahsil ettiler. Ne kadar şikayet etsemde bir sonuç alamadım. Daha sonra hakem heyetine başvurdum ve sonuç olumlu. 350 tl lik bir tahsilatim var ancak kararın elimize ulaşmasından 1 ay geçmesine rağmen şirket paramı ödemiyor. Beni aradılar işyerime gelip ödeme yapabilmeleri için iban kimlik bilgileri vs aldılar. 15 gün içerisinde ödeme yapılır denildi. Sonrasında yeniden aradılar biz sizinle daha önce görüşmüştük evet siz haklıydınız bizde ödeme yapacaktık ancak bilgileriniz vs yoktu. Şubeye gidip evrak imzalamadınız. Biz size ödeme yapacağız ancak dilekçenizi geri çekmeniz gerekiyor dedi. Bende şuan aynı yerde oturmuyorum ikametgahım farklı hm çalışıyorum gidemem dedim. Odur budur ses yok paramı da ödemiyorlar şimdi ben ne yapmalıyım hangi yolları izlemeliyim. Karşı tarafın ödeme yapmasının bir süresi varmı? Zaten 1 ay olduğundan itiraz süreleri de doldu.
    Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber Queen -- 4 Mayıs 2016; 10:19:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.