Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.818
Cevap
58
Favori
663.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345...219...441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panasonıc tz-7 fiyatları nekadar sirkecide
  • Bende 500D için lens alacağım. Canon 15-85 yada tamron 17-50 arasında kararsızım. Bana bu lensleri en uygun nereden alabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Mesela hayyamdan bazı telefon numaraları vs gibi yardım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 11 Mart 2010; 10:47:01 >
  • banada nikon 50mm lens filatlari ve uygun fiyatli zoom lenslerin fiyatlari lazim yurt disinda yasadigim icin gidip soramiyorum

bilgisi olan bi arkadas yardim ederse cok memnun olurum...

banada nikon 50mm lens filatlari ve uygun fiyatli zoom lenslerin fiyatlari lazim

50 mm 200 TL civarı
    55-200 350 - 380 TL arası

18-105 450 TL civarı
    18-135 fiyatını bilmiyorum ama cok pahalı değil bildiğim kadarıyla 500 TL ye rahatlıkla alınabilir görüşündeyim.
    16-85 900 TL
    Sony a6000 16-50 oss kit lens - sony 35mm 1.8 oss & Canon A-1 50mm 1.8 fd
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

Canon EOS 1000D fiyatını söylerseniz çok makbule geçer

Forumda 750 liraya sattı bir arkadaş daha dün. Mufassal istida (eski nicki Garuda).

Orijinalden alıntı: erkan_apache

birde nikon D90 body ve kit lensli fiyatını bilen varmı? bide D5000(:P)

Nikon D90 18-105mm ile sanırım 1850TL'idi..
    nikon 5000d
    bu makinaların peşin fiyatlarını istiyorum
    ve bana orada önerebileceginiz dükkanlar var mı güvenebilecegim yarın birgün makina sorun yaşarsa garantisi olsun

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

banada nikon 50mm lens filatlari ve uygun fiyatli zoom lenslerin fiyatlari lazim

50 mm 200 TL civarı
    55-200 350 - 380 TL arası

18-105 450 TL civarı
    18-135 fiyatını bilmiyorum ama cok pahalı değil bildiğim kadarıyla 500 TL ye rahatlıkla alınabilir görüşündeyim.
    16-85 900 TL

tesekkurler en kisa zamanda bitane 50mm bitanede 55-200 almak istiyorum

Orda önerebileceğiniz dükkanlar hangileri ?

Cuma günü her tarafı dolaştım. Hepsinden fiyat aldım. Sirkeci de, doğubankta, gençten handa, altınhan da, tahtakale de karaköy de, hayyam pasajında ne kadar yer varsan girdim gezdim.

Hayyam pahalı. Ayrıca Kredi kartına taksit de yapmak istemiyorlar. Doğubankta bile 50-80 Tl farkla 6 taksit yapıyorlar.
  • Yalnız Doğubank esnafının malının arkasında durmaması durumuna rastlayan epey insan vardı. Doğubank ve Hayyam esnaflarının bakış açısı farkları, aradaki fiyat farkını vermeye değer olabilir. Tabi bu durumları tecrübe edinmiş insanların yorum yapması daha güzel olur lakin bunun tartışmasının yapılacağı yer de bu başlık değil.
  • hayyam pahalı doğubank ucuz denmiş. bende d5000 i almadan önce her iki çarşıyı da gezdim. fiyatlar aşağı yukarı aynı. peşin 1150-1300 TL arası dükkanına göre değişiyor. ister doğubank olsun ister hayyam da taksit işin içine girince fiyat değişiyor. 1180 TL olan makina 10 taksite bölününce 1400 TL ye çıkıyor fiyatı. Ben Yalçınlara ve orada olan bilimum mağazaların hepsine de sordum. Mesela yalçınlarda 10 taksitle 1749 TL dediler. 6 taksitte de 1600 lü bir fiyat vermişlerdi o gün. Garanti için bile olsa bana göre 350 tl fazla vermek parayı çöpe atmak gibi geldi. 10 taksitten aşağısı zaten beni zorlardı ki daha lens ve aksesuarlar için para gerektiğinden riske girmek istemedim.
    MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

hayyam pahalı doğubank ucuz denmiş. bende d5000 i almadan önce her iki çarşıyı da gezdim. fiyatlar aşağı yukarı aynı. peşin 1150-1300 TL arası dükkanına göre değişiyor. ister doğubank olsun ister hayyam da taksit işin içine girince fiyat değişiyor. 1180 TL olan makina 10 taksite bölününce 1400 TL ye çıkıyor fiyatı. Ben Yalçınlara ve orada olan bilimum mağazaların hepsine de sordum. Mesela yalçınlarda 10 taksitle 1749 TL dediler. 6 taksitte de 1600 lü bir fiyat vermişlerdi o gün. Garanti için bile olsa bana göre 350 tl fazla vermek parayı çöpe atmak gibi geldi. 10 taksitten aşağısı zaten beni zorlardı ki daha lens ve aksesuarlar için para gerektiğinden riske girmek istemedim.

bende pentak k-x ve nikon d5000 arasında kararsız kalanlardanım sebebide nikon d5000 biraz daha pahalı olması hayyamda peşin fiyatına d5000 tam olarak nekadar uygun olursa bende peşin almayı düşünüyorum tam olarak bir fiyat ögrenilebilir mi

• Bugün arkadaşım sormuş;

450D spot 18-55 kit ile 1,200 - 1,150 demişler iki yerde.

500D yokmuş. 450D nin fiyatı 1-2 hafta içinde biraz daha düşücekmiş.

Nikon D90 kit

Pentax K-X kit fiyatlarını bilen var mı ? En uygun neresi ? Dükkan garantisi var heralde ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.