Şimdi Ara

Şirinevler hürriyet mahallesi nasıldır???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oradan ev alma ihtimalimiz var.Nasıl sizce ortam bilenler yanıtlarsa sevinirim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şirinevler Hürriyet Mahallesi: Yaşanabilir Bir İstanbul Semti

Şirinevler'in hareketli Hürriyet Mahallesi, İstanbul'da yaşamak için uygun bir semttir. Mahalle, merkezi konumu, gelişmiş altyapısı ve sakin atmosferiyle öne çıkmaktadır.

Konum ve Ulaşım

Hürriyet Mahallesi, Bakırköy ilçesinde merkezi bir konuma sahiptir. Mahalle, Bahçelievler Hürriyet Mahallesi gibi komşu bölgelere yakın olduğu için ulaşım oldukça kolaydır. Bölge, metrobüs, otobüs ve minibüs hatlarına sahiptir. Bu sayede, İstanbul'un diğer bölgelerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Sosyal Olanaklar

Mahallede çeşitli sosyal olanaklar bulunmaktadır. Birçok kafe, restoran ve mağaza, günlük ihtiyaçlarınızı karşılamanız için hizmet vermektedir. Ayrıca, mahallede parklar ve yeşil alanlar mevcuttur. Bu alanlar, yürüyüş yapmak, dinlenmek veya çocuklarınızla vakit geçirmek için idealdir.

Okullar ve Sağlık Kuruluşları

Hürriyet Mahallesi, eğitim ve sağlık hizmetlerine kolay erişim imkanı sunmaktadır. Mahallede, çeşitli okullar ve özel eğitim kurumları bulunmaktadır. Ayrıca, mahallede sağlık ocakları ve hastaneler de yer almaktadır.

Konut İmkanları

Hürriyet Mahallesi'nde çeşitli konut seçenekleri mevcuttur. Daireler, müstakil evler ve lüks villalar arasından seçim yapabilirsiniz. Konut fiyatları, konuma ve büyüklüğe göre değişmektedir. Genel olarak, mahalledeki konut fiyatları İstanbul ortalamasının altındadır.

Sonuç olarak, Şirinevler Hürriyet Mahallesi, İstanbul'da yaşamak için konforlu ve uygun bir semttir. Merkezi konumu, gelişmiş altyapısı, sosyal olanakları ve uygun konut fiyatları ile Hürriyet Mahallesi, aileler ve bireyler için ideal bir yaşam alanı sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Az yukarisinda , BahceLievLerde oturuyorum ..
    Ben kendi biLdigim kadarini söyLiyim , cebinde paran varsa dostunda oLur oraLarda ortam oLarak ..
    Ama iLLaki iyi insanLarda vardir yanLis anLa$iLmasin ama benim gördügüm kadariyLa öyLe ..
    Bende Siyavuşpa$ada oturuyorum ama ortam yayLa'da var TakiLacak Cafe'Ler vs.vs.
  • takılcak mekan illaki bulunur bir şekilde

oturan aileler nasıldır,komşuluk ilişkileri vs vs benim asıl öğrenmek istediğim konular bunlar
  • IstanbuLda dogup büyüdüm , kom$uLuk yüzü görmü$ degiLim ..
    Eve girmek icin asansöre biniyorum , ba$ka bir kom$uda biniyor asansöre , ben kapiya Adam aynaya bakiyor..
    Burasi istanbuL ne dersek yaLan oLur
  • şirinevleri bilmem de ortam istiyosan bizim hürriyet mahallemize gel (şişli) tabelamızda yazn : giriş var çıkış yok :D
  • kardeş komşuluk dedigin kavram degil semt mahalle sokak binadan binaya degişir yani bina önemli oda şansına
  • Hürriyet Mahallesinde oturuyorum,tüm soruların için pm den msn adresini bırak yanıtlıyım.

Biraz da burada özet geçiyim.16 senedir burada yaşıyorum,Terör örgütü yanlısı da gördüm,aşırı milliyetçisi de.Molotof kokteyli bile yedim.Apaçisi bol bir yerdir,önünüzü sık sık para almak için keserler.Ben olsam hiç taşınmayı,ev almayı düşünmezdim.

Profiliniz de ''Fatih'' yazıyor.Size önerim öyle güzel biryeri bırakıpta buraya gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurboCoLiCC -- 22 Mart 2009; 18:40:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurboCoLiCC

Hürriyet Mahallesinde oturuyorum,tüm soruların için pm den msn adresini bırak yanıtlıyım.

Biraz da burada özet geçiyim.16 senedir burada yaşıyorum,Terör örgütü yanlısı da gördüm,aşırı milliyetçisi de.Molotof kokteyli bile yedim.Apaçisi bol bir yerdir,önünüzü sık sık para almak için keserler.Ben olsam hiç taşınmayı,ev almayı düşünmezdim.

Profiliniz de ''Fatih'' yazıyor.Size önerim öyle güzel biryeri bırakıpta buraya gelmeyin.

çok yardımcı oldun sağolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Hürriyet Mahallesinde oturuyorum,tüm soruların için pm den msn adresini bırak yanıtlıyım.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Unutmayınızki Hürriyet mahallesi pislik yuvası olan ''Yenibosna'' ile komşudur.

• O bölgeye bende baktım..Yorumları okudugum kadarıyla ev alırsan evden çıkma mantalitesi hakim oluyor..

Şimdi Alibeyköy Güzeltepe de bakıyorum da..Ora ile ilgili pek bilgi bulamadım..Var mı o bölgede oturan arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Unutmayınızki Hürriyet mahallesi pislik yuvası olan ''Yenibosna'' ile komşudur.

baktığım yer e5 e çok yakın olduğu için bana uygun gelmişti.bir de orası fiyat olarak uygun

yoksa bahçelievler siyavuşpaşa-yayla civarlarına baktım ama hep eski binalar var.0 binalar soğanlı da var orası da güzel değil...

yenibosna eski yenibosna değil diyorlar hep ama nedir bilmem çok fazla işim düşmez o tarafa fatihteyim doğma büyüme

• quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

O bölgeye bende baktım..Yorumları okudugum kadarıyla ev alırsan evden çıkma mantalitesi hakim oluyor..

Şimdi Alibeyköy Güzeltepe de bakıyorum da..Ora ile ilgili pek bilgi bulamadım..Var mı o bölgede oturan arkadaşlar?

alıbeyköy tercihinizin sebebi nedir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

baktığım yer e5 e çok yakın olduğu için bana uygun gelmişti.bir de orası fiyat olarak uygun

yoksa bahçelievler siyavuşpaşa-yayla civarlarına baktım ama hep eski binalar var.0 binalar soğanlı da var orası da güzel değil...

yenibosna eski yenibosna değil diyorlar hep ama nedir bilmem çok fazla işim düşmez o tarafa fatihteyim doğma büyüme

Bütceniz ne kadar acaba özel olmassa ?

• Arkadaşım Ben Siyavuşpaşa'da Oturuyorum.(Şirinevler'e Yakın)Şirinevler Nası Diyim;Bahçelievlerin Alışverişi,Ulaşım Merkezi,Üniversitesi vb. Yani Bahçelievlerin Eşigidir.
    Arkadaşın Dediği Gibi serseri ve işsiz,güçsüz,cepci insanlarda var
    Ama Yinede Diger Semtlere Göre Biraz Daha Sakin
  • rahat bir yerde oturmanız için fatihten sonrasını tavsiye etmem açıkçası..anadolu yakası daha uygun bir tercih olabilir ama kiralar bi parça daha fazla..
  • şirinevler'e bi iş için kısa süreli gitmek bile geriyor beni, orda yaşamak çok zor olsa gerek. It kopuk yuvası bir yer. Bilmem anlatabildim mi.
  • Avrupa yakası şart değilse anadolu yakasını tavsiye ederim.Çok temiz ailecek oturulabilicek semtler var.Ulaşım da çok zor değilzaten artık.

Krizle beraber ev fiyatlarında ciddi bir düşüş var zaten şu anda.
  • şirinevlerde ikamet etme.orda çok arkadaşım var.çoğu hapse girmiş esrar eroin bali tiner çekmiş.genelide öyle..
  • quote:

quote:

quote:

yenibosnaya pislik diyorsun
    Altınyıldızdan haberin varmı
    boş vaktin olursa bi ara gelde mekan gör

• yorumlar için teşekkürler arkadaşlar başakşehire kaydım gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.