Şimdi Ara

Şirinevler hürriyet mahallesi nasıldır??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar başakşehire kaydım gibi

Başakşehir düzgün bir yer ama çok sıkıcı, ulaşımı da zor. Uydukent düşünüyosun madem, beylikdüzünü tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

quote:

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar başakşehire kaydım gibi

Başakşehir düzgün bir yer ama çok sıkıcı, ulaşımı da zor. Uydukent düşünüyosun madem, beylikdüzünü tavsiye ederim.

metro açılmasına çok az kaldı.beylikdüzüne göre çok daha mantıklı bence sonuçta kiptaş yaptı

• yav uzağı düşünüyorsan tabi ki başakşehir.huzur uzaklarda.sessiz sakin otopark sorunu yok.mis gibi.metro da geliyorsa tmm işte.beylikdüzü de olabilir tabi orada da uygun evler var.ama ben de başakşehiri tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 24 Mart 2009; 23:03:39 >
  • quote:

metro açılmasına çok az kaldı.beylikdüzüne göre çok daha mantıklı bence sonuçta kiptaş yaptı

beylikdüzüne de yazın metrobüs gelecek. Karar senin git gez.

Şimdi burda lafı siyasete çekmek isteyen insanlar olur diye, bazı şeylerden bahsetmek istemedim ama madem sana yardımcı olmak maksat. Başakşehir muhafazakar bir yer. Beylikdüzü cıvıl cıvıl ona kıyasla. Tercih senin. Ben sadece yardımcı olmak için yazıyorum.

Başakşehirde bizim evimiz de var. Kirada. En son 1 sene falan oldu gideli ve beğenmemiştim. Beylikdüzünde en azında 3 tane avm var (migros-markacity-beylicium)

• quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

quote:

beylikdüzüne de yazın metrobüs gelecek. Karar senin git gez.

Şimdi burda lafı siyasete çekmek isteyen insanlar olur diye, bazı şeylerden bahsetmek istemedim ama madem sana yardımcı olmak maksat. Başakşehir muhafazakar bir yer. Beylikdüzü cıvıl cıvıl ona kıyasla. Tercih senin. Ben sadece yardımcı olmak için yazıyorum.

Başakşehirde bizim evimiz de var. Kirada. En son 1 sene falan oldu gideli ve beğenmemiştim. Beylikdüzünde en azında 3 tane avm var (migros-markacity-beylicium)

gezip görmek en güzeli tabiki.ama beylikdüzü tarafını çok sevmiyorum ben başakşehir daha çekici geliyor bana yine de yorumların için sağol

• beylikdüzü bizimkent var birde oralara bak..benimde bi arkadaş çatalcaya taşındı köyde yaşıyorlar şu an kabakça köyünde ve çok memnunlar..temiz hava doğa aslanı kaplanı sırtlanı herşey var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

O bölgeye bende baktım..Yorumları okudugum kadarıyla ev alırsan evden çıkma mantalitesi hakim oluyor..

Şimdi Alibeyköy Güzeltepe de bakıyorum da..Ora ile ilgili pek bilgi bulamadım..Var mı o bölgede oturan arkadaşlar?

alıbeyköy tercihinizin sebebi nedir

Eskiden oraları hep köhne uzak yerler sanırdım..Ancak gidip yerinde gördüğümde gerçekten merkezi bir yer olduğunu anladım.Şu an biz oraya yönlenmiş durumdayız.Keza gidip incelediğmizde yapılaşmanın gerçekten güzel oldugunu gördük.Ulaşım olarak Şişli,Taksim,Beşiktaş(Yeni açılan tünelle) gerçekten çok kolay.Zemin de gayet sağlam, bina da güzel olunca biz ibreyi oraya çevirdik.Zaten bir daire var su anda baktığımız onu almaya çaba sarfediyoruz işte..

• quote:

quote:

quote:

O bölgeye bende baktım..Yorumları okudugum kadarıyla ev alırsan evden çıkma mantalitesi hakim oluyor..

Şimdi Alibeyköy Güzeltepe de bakıyorum da..Ora ile ilgili pek bilgi bulamadım..Var mı o bölgede oturan arkadaşlar?

alıbeyköy tercihinizin sebebi nedir

Eskiden oraları hep köhne uzak yerler sanırdım..Ancak gidip yerinde gördüğümde gerçekten merkezi bir yer olduğunu anladım.Şu an biz oraya yönlenmiş durumdayız.Keza gidip incelediğmizde yapılaşmanın gerçekten güzel oldugunu gördük.Ulaşım olarak Şişli,Taksim,Beşiktaş(Yeni açılan tünelle) gerçekten çok kolay.Zemin de gayet sağlam, bina da güzel olunca biz ibreyi oraya çevirdik.Zaten bir daire var su anda baktığımız onu almaya çaba sarfediyoruz işte..

hayırlısı artık

• Elbette..Size de tavsiye ederim..İşinize, akrabalarınıza vs yakınsa tutup Yenibosnalara gitmeye gerek yok..
  • quote:

Elbette..Size de tavsiye ederim..İşinize, akrabalarınıza vs yakınsa tutup Yenibosnalara gitmeye gerek yok..

o taraftan vazgeçtim ben de

başakşehir 5.etapta var bir daire beğendiğimiz haber bekliyoruz aynı şekilde
  • Hadi bakalım..Bu arada Tapu harçlarının Binde 15 ten binde 5 düşmesi de baya bir avantaj..
  • quote:

Hadi bakalım..Bu arada Tapu harçlarının Binde 15 ten binde 5 düşmesi de baya bir avantaj..

orada tapu olmadığında çok sorun yok bizde

kiptaş üzerinden devir yapılıyor 5.etapda daha tapular dağıtılmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurboCoLiCC

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TurboCoLiCC

Hürriyet Mahallesinde oturuyorum,tüm soruların için pm den msn adresini bırak yanıtlıyım.

Biraz da burada özet geçiyim.16 senedir burada yaşıyorum,Terör örgütü yanlısı da gördüm,aşırı milliyetçisi de.Molotof kokteyli bile yedim.Apaçisi bol bir yerdir,önünüzü sık sık para almak için keserler.Ben olsam hiç taşınmayı,ev almayı düşünmezdim.

Profiliniz de ''Fatih'' yazıyor.Size önerim öyle güzel biryeri bırakıpta buraya gelmeyin.

çok yardımcı oldun sağolasın

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Unutmayınızki Hürriyet mahallesi pislik yuvası olan ''Yenibosna'' ile komşudur.

Ben Yenibosna' da oturuyorum.Laf atanı çizerim "haaa"....

• quote:

Arkadaşlar oradan ev alma ihtimalimiz var.Nasıl sizce ortam bilenler yanıtlarsa sevinirim...

Ben beğenmiyorum şirinevleri şahsen.En son BJK maçını izlemeye bi bara gitmiştim.
    Çıkışta otcusu poşetcisi torbacısı ne varsa hepsi etrafıma toplandı.

Ataköyde şöyle denir: Şirinevler üstgeciti (ataköy-şirinevleri birleştiren) yapıldıktan sonra Ataköy'ün
    huzuru bozulmuştur.Hayat kadınları,uyuşturucu vs.
  • Galathil
    sen nerde yasıyosun ataköyün huzuru bozulmus ataköy yokken şirinevler vardı begenmediğin şirinevlere günde ortalama 2 milyon insan girip cıkıyor böyle dilini sallıyıp gezersen iş olurlar tabi sana başka semt görmemişsiniz demekki siz istanbulda, istanbulun her tarafı böyle kötülemeye ne hakkınız var.
    (Ataköyde şöyle denir: Şirinevler üstgeciti (ataköy-şirinevleri birleştiren) yapıldıktan sonra Ataköy'ün
    huzuru bozulmuştur.Hayat kadınları,uyuşturucu vs.) lafa bak yaaa üst geçit yokken nerden gecıyodunuz ataköye üstündenmi atlıyodunuz e5in, ben 30 senedir burdayım hayat kadınları her tarafta var ataköyde daha fazla var dünyadan haberın yok senin bos bos yazmayın adam akıllı gidene kimse karısmaz....
    sırf sana yazmak için üye oldum buraya deli ettin beni
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.