Arkadaşlar bugün sıhhiye kültür dershanesi ile görüştüm.mezun ve mf öğrencisiyim.akıllı tahtada dersler işleniyormuş,3 sayısal grubu olacakmış,stajyer öğretmen bulunmuyormuş vs vs.yani söyledikleri aklıma yattı.uygunda fiyat verdiler.nasıl bir dershanedir ? hocaları nasıl ? kolay etüt alınabiliyor mu yoğunluk oluyor mu ? sıhhiye kültür dershanesine gitmiş yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
konu takip. fiyat ne kadar dostum?
Bi arkadaşım 11. sınıfta gitmişti .. En iyi sınıfta olmazsan değer vermiyorlar demişti .. 12.sınıfta kültüre gitmedi, ezgi diye küçük bir dersaneye gitmişti ;) Tabi karar sizin..
Hocam ben OKS döneminde gittim Sıhhıye Kültür'e, hiç memnun kalmadım. Bir kere dersane çok büyük. Öğretmenler bu yoğunluğu kaldıramıyor. Belirtildiği gibi iyi sınıflara özel muamele var. Diğer sınıflar üvey evlat durumuna düşüyor. Yani hevesini kaçırmak gibi olacak ama bence alternatifin varsa kesinlikle burayı tercih etme. Fiyatlar uygun olabilir ama üzerine Sıhhiye'ye gitmek için yol parası, yemek parası vs de eklenecek. Başka bir dersane daha var diyorsan oraya git bence.
internet sitesini inceledim. fiyat falan da yazıyor. geçen yılki başarıları nasıl dostum ? ona göre kıyaslama yapabilirsin bence sınıflar kaçar kişilik ?
hem çok kalabalık hem ortamı bana çok bozuk gelmişti giderken . etüt almakta çok sıkıntılıydı. kötü ders anlatan hocaları çoğunluktaydı ama iyi anlatanda vardı tabi. (sayısaldım) . ben tavsiye etmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: FaT MD.
konu takip. fiyat ne kadar dostum?
2600 tl dedi ama yardımcı oluruzda dedi.yani tahminen 2250 civarı bir fiyata bırakır.fiyatı gayet uygun.
Bi arkadaşım 11. sınıfta gitmişti .. En iyi sınıfta olmazsan değer vermiyorlar demişti .. 12.sınıfta kültüre gitmedi, ezgi diye küçük bir dersaneye gitmişti ;) Tabi karar sizin..
doğrudur hocam.ama eğitim sistemi bana güzel geldi.yinede iyice araştıracağım diğer dershaneleride.
quote:
Orijinalden alıntı: sycthe2112
Hocam ben OKS döneminde gittim Sıhhıye Kültür'e, hiç memnun kalmadım. Bir kere dersane çok büyük. Öğretmenler bu yoğunluğu kaldıramıyor. Belirtildiği gibi iyi sınıflara özel muamele var. Diğer sınıflar üvey evlat durumuna düşüyor. Yani hevesini kaçırmak gibi olacak ama bence alternatifin varsa kesinlikle burayı tercih etme. Fiyatlar uygun olabilir ama üzerine Sıhhiye'ye gitmek için yol parası, yemek parası vs de eklenecek. Başka bir dersane daha var diyorsan oraya git bence.
evet bazı alternatifler var hocam oralarıda düşüneceğim.
quote:
internet sitesini inceledim. fiyat falan da yazıyor. geçen yılki başarıları nasıl dostum ? ona göre kıyaslama yapabilirsin bence sınıflar kaçar kişilik ?
hocam ordaki danışmanla çok şey konuştuk ama dershanenin başarısını sormayı unuttum.sınıflar max 20 kişi olacakmış ve 3 sayısal grubu olacakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: feyzanr
hem çok kalabalık hem ortamı bana çok bozuk gelmişti giderken . etüt almakta çok sıkıntılıydı. kötü ders anlatan hocaları çoğunluktaydı ama iyi anlatanda vardı tabi. (sayısaldım) . ben tavsiye etmiyorum.
doğrudur hocam.bende ordaki danışmanla görüşürken bir anda baslı bir müzik açıldı binada,kadında laf arasında tmlerden geliyordur dedi
quote:
Orijinalden alıntı: Okan9455
quote:
doğrudur hocam.bende ordaki danışmanla görüşürken bir anda baslı bir müzik açıldı binada,kadında laf arasında tmlerden geliyordur dedi
hocam bir de tersinden bakalım ekonomik olarak: 2600 liraya nasıl bir ortam olabilir? butikler 5-10 diyor, tabiki de fark vardır. ortam önemli gerçekten.
O dershaneyle ilgili tek bildiğim indirim sınavlarına girmiştim ortaokulda iken. Mp3 kazanmıştım ama kayıt olmadan vermiyorlardı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Okan9455
quote:
hocam bir de tersinden bakalım ekonomik olarak: 2600 liraya nasıl bir ortam olabilir? butikler 5-10 diyor, tabiki de fark vardır. ortam önemli gerçekten.
evet bende bu kadar ucuz olmasından şüphelendim sonra belki kaliteyi ucuza sunuyorlardır diye düşündüm ama pekte öyle değil gibi
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
O dershaneyle ilgili tek bildiğim indirim sınavlarına girmiştim ortaokulda iken. Mp3 kazanmıştım ama kayıt olmadan vermiyorlardı
hım oda güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Bana da frisby vermişlerdi. Yalnız o sınava dersaneden girip de ödül alan öğrencilerin arasından seçip veriyorlar ödülleri çakallar. Yoksa binlerce kişi küçük-büyük ödül kazanıyor. Ben kazandığımda eve telefon ettiler ödül töreni var filan diye. Evde bir heyecan tabi . Annem babam ben gittik. Oturduk salona kola fanta ikram ettiler. Bizimkiler iyice havaya girdi. Ödüller verilmeye başlanınca anlaşıldı ne olduğu. En az puan alandan vermeye başladılar ödülleri, biraz sonra sıra bana geldi . Sahneye çıktım rehber hocasının elini sıktım filan verdiler plastik frisby. Sonra beklemedik zaten daha iyi ödülleri alanları. Annem babam tam bir hayal kırıklığı içinde eve gittik. Bu da böyle bir anımdır.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme