Şimdi Ara

Sırılsıklam Aşık Oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar beni belki konularımda görmüşsünüzdür.17 yaşında lise 3.sınıfa giden bir bireyim.Genellikle sınıf ortamından , insanların vefasızlıgından ve birazda kendı çekingenliğimden yakınırım.Fakat dün itibari ile karşı sınıfımdan bir kıza delicesine aşık oldum.Aklımdan bir türlü çıkmıyor.Gerçekten içim içimi yiyor.Kızlara kesinlikleri cinsel obje olarak bakan bir tip değilimdir.Bu kıza tutuldum arkadaslar , gerçekten hayatımda 2.defa boyle bir duygu besliyorum bir kıza karsı.Çekindiğim nokta ise çabuk heyecanlanmam ve rahat olamam fakat bu kızı kaçırmak istemiyorum arkadaslar.Şu kardeşinize ne önerirsiniz ? Yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sırılsıklam Aşık Olmak

Giriş

Sırılsıklam aşık olmak, yoğun ve tutkulu bir duygudur. Kendini tamamen bir kişiye adadığını ve onsuz yaşayamayacağını hissettiğinde ortaya çıkar. Bu, hayat değiştiren bir deneyim olabilir ve sizi derinden etkileyebilir.

Belirtileri

Sırılsıklam aşık olduğunda, aşağıdakiler gibi belirtiler yaşayabilirsin:

• Sevdiğin kişiyi sürekli düşünürsün.
    • Onlarlayken zamanın nasıl geçtiğini fark etmezsin.
    • Onlarsız olmak dayanılmaz bir acı verir.
    • Onların mutluluğu senin mutluluğun olur.
    • Onları her şeyden çok önemsersin.
    • Onların gözlerine baktığında kalbinin deli gibi attığını hissedersin.

Nedenleri

Sırılsıklam aşık olmanın nedenleri kişiden kişiye değişebilir. Bazı yaygın nedenler şunlardır:

• Benzer değerler ve ilgi alanları
    • Fiziksel çekim
    • Duygusal uyumluluk
    • Uzun süreli yakınlık
    • Olumlu geçmiş deneyimler

Aşamaları

Sırılsıklam aşık olma genellikle aşağıdaki aşamalarda gerçekleşir:

• İlgi: Birine ilgi duymaya başlarsın.
    • Tutku: Duyguların yoğunlaşır ve kendine hakim olamazsın.
    • Bağlılık: Sevdiğin kişiye tamamen adanırsın.
    • Samimiyet: Birbirinizle duygusal ve fiziksel olarak yakınlaşırsınız.
    • Kalıcı Aşk: Aşk zamanla derinleşir ve olgunlaşır.

Faydaları

Sırılsıklam aşık olmak aşağıdakiler gibi birçok fayda sağlayabilir:

• Mutluluk ve neşe duyguları
    • Yaşam amacı ve anlamı
    • Kişisel gelişim ve büyüme
    • Sosyal destek ve bağlılık

Zorlukları

Sırılsıklam aşık olmak da bazı zorluklarla birlikte gelebilir:

• Kıskançlık ve güvensizlik
    • Ayrılık korkusu
    • Çatışmalar ve anlaşmazlıklar
    • Maddi zorluklar
    • Toplumsal baskılar

Sonuç

Sırılsıklam aşık olmak hem ödüllendirici hem de zorlayıcı bir deneyim olabilir. Duygularının kontrolünü kaybetmemeye dikkat etmelisin. Aşkın zaman içinde değişebileceğini ve hem güzel hem de zor anlar yaşayabileceğini unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilk mesaj benden gelsin.. no ss no guven hacı..
  • No ss no güven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturdugu siranin ustune cikarip vurursan senden hoslanabilir. Denendi onaylandi %100 facebook onayli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızla gözgöze gelmeye çalış dicem ilk önce kendini fark ettirmen için...dicem dicemde öküz gibi anlamsız anlamsız bakmandan korkuyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARUNnars -- 9 Ekim 2015; 5:46:05 >
  • Aşk dediğin karşı cinsle üremek için beynin vücuduna salgıladığı hormondan bşaka birşey değildir.

Birde ben cinsel olarak bakmıyorum felan derler ya
    Çıkınca ne yapıcan ot gibi elini tutup mu gezicen.
  • Aptal aşık moduna girmede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum lan
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mertolozzi kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka bir yanada gerçekten bu kıza deli gibi aşık oldum arkadaslar , bir kez daha soyluyorum olaya cinsel olarak kesinlikle bakmıyorum , gerek fiziki özellikleri , gerek tavrı , gerek hoşandığı şeyler hepsi aynı hocam çok ortak yonumuz var , hem iyi bir arkadas hemde iyi bir sevgili olacagını dusunuyorum fakat ihtiyacım olan sadece biraz cesaret ve özguven
  • Yok hocam oyle aptal aptal sırf mıllete havam olsun sevgilim olsun dıye kızlara sulanan tiplerden değilim , Bu kıza tutuldum hocam hayyatımda 2. defa boyle bır duygu yasıyoruım fakat bunun platonik olarak kalmasınıda hiç istemıyorum
  • Çilekli Limonata kullanıcısına yanıt
    Soyle dusun. Konusmazsan cok sey kaybedersin. Konusursan da kaybedebilirsin ama en azindan aklinin bi kosesinde kalmaz. Konus gitsin yuru be kocum....

• Once bi kedini farkettir. (İnsanca) Gorunce aa okula yeni mi geldin filan diye bi sor. Hosgeldin de,ismini soyle tanis adam gibi fazla uzatmadan gorusuruz de ayril yanindan. 3-4 gun sonra face,twitter,instagram gibi sosyal medya hesaplarini bul. Sadece en aktif oldugu mecradan takip et. Yuksek ihtimal takip eder. 1-2 paylasimina like at. Ama cılkını cikarmadan. Sonra ilgini ceken bi paylasim yaptigi zaman ozelden mesaj at. 1-2 ufak sevimli espiri yapip muhabbete girersin. Nerden geldin niye geldin vs vs. Sonra sakin dm kasiyo watsap var ki deme kiza. Paşa paşa numarasını iste. Simdi ben bunları anlattım ama hic birini beceremiceksin ya banada o koyuyo iste

• öncelikle kendini bir ölç.ben ne kadar başarılıyım ne kadar iyi bi r insanım beni ne kadar beğenir.buna bak.onun hoşlandığı bir tip miyim sence bir bak.daha sonra taktikleri forumdan al ve şansını dsne.mesela şunu anla.ben bu kızı zamanla mı yoksa ani bir çıkışla mı tavlarım.buna bi bak.eğer zamanlaysa arkadaş olmaya çalış yakınlış gerisi gelebilir.anidense pek birşey diyemem çünkü kızlarla aram iyi değildir bilmiyorum.forumdan yardım al dediğim gibi.karekterinden ödün vermden kızın hoşlanacağı bir tarza bürenebilirsin.tabi kız hoşlanmayabilirde kendi tarzında çok bozandan ama işe yaaramayabilri.işin sırrı başarı iyi biri olmalı ve doğru yerde doğru zamanda doğru eylemi yapmak.
  • efsi E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumun için teşekkur edıyorum hocam. Allaha çok şükür boyum posum var ve yakışıklı bir bireyimdır.Bunları kendımı tatmın etmek için soylemıyorum hocam çevremın bana soyledıklerını aktarıyorum.Şımarık bir tip değilimdir ağır başlı takılırım ,kitap okurum, gundemı takip ederim ve labali , sulu tiplerden nefret ederım.Bence zamana bırakıyorum dıyorum hocam fakat ufaktan ufaktan kendımı gosterıyım dıyorum umarım hayırlısı olur
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Limonata

Öncelikle yorumun için teşekkur edıyorum hocam. Allaha çok şükür boyum posum var ve yakışıklı bir bireyimdır.Bunları kendımı tatmın etmek için soylemıyorum hocam çevremın bana soyledıklerını aktarıyorum.Şımarık bir tip değilimdir ağır başlı takılırım ,kitap okurum, gundemı takip ederim ve labali , sulu tiplerden nefret ederım.Bence zamana bırakıyorum dıyorum hocam fakat ufaktan ufaktan kendımı gosterıyım dıyorum umarım hayırlısı olur

ss atda bakalım yakışıklımısın, herkes kendini dünya yakışıklısı sanıyor
  • konu dışıda aşk uzmanı doluymuş haberimiz yokmuş
  • asik olmak cok guzel bisey kardesim umarim her sey istedigin gibi gider diyebilecegim pek bisi yok umarim basarirsin :)

• ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajımı tekrardan okumazını öneririm ego tatmını yapan bir birey değilim ve yapanlardan hoşlanmam (şaka amaçlı olsa bile ).Ayrıca çevremın bana dediklerini soyledım hocam ufakta olsa kafanızda bir tipleme oluşsun dıye fakat sen ego tatmını yaptıgımı sanmışsın
  • quote:

Hocam şaka bir yanada gerçekten bu kıza deli gibi aşık oldum arkadaslar , bir kez daha soyluyorum olaya cinsel olarak kesinlikle bakmıyorum , gerek fiziki özellikleri , gerek tavrı , gerek hoşandığı şeyler hepsi aynı hocam çok ortak yonumuz var , hem iyi bir arkadas hemde iyi bir sevgili olacagını dusunuyorum fakat ihtiyacım olan sadece biraz cesaret ve özguven

Lezbiyen misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam mesajımı tekrardan okumazını öneririm ego tatmını yapan bir birey değilim ve yapanlardan hoşlanmam (şaka amaçlı olsa bile ).Ayrıca çevremın bana dediklerini soyledım hocam ufakta olsa kafanızda bir tipleme oluşsun dıye fakat sen ego tatmını yaptıgımı sanmışsın

yoo ego tatminiyle alakası yok cengaver, aile ve akraba gazıyla herkes kendini süper yakışıklı zannediyor.ciddi ciddi zannediyor bunu. bi pmden ss at bakim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.