Şimdi Ara

Siren ve Kırmızı Mavi Lamba Kullanan Sivil Plakalı Araçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi bu tür araçlardan sıkça görmeye başladım. Durduk yere sirene basıp yol istemeler emniyet şeridine babalarının tapulu malıymış gibi kullanmalar. İstanbulda bu tür araçlara sıkça rastlamaya başladım.Geçen gün babam araç kullanırken böyle bir tanesi tehlike hareketlerde bulunup siren ile de yol istemiş babam fotoğrafını çekmiş ama plaka maaselef pek net çıkmamış bu yüzden şikayet edemedik.

Benim merak ettiğim bu araçların gerçekten güvenlik güçlerine ait olduğunu nasıl anlayabiliriz? Sivil plakalı araçta böyle birşey kullanılamaz değil mi? Gidip bunlardan birine bulaştıp karşımda Polis görmek istemem.

• sivil plakalı bir yeni kasa passat ta da gördüm aynı olayı alayı şer.fsiz.
  • onlara bnde kıl oluyorum.dün istanbuldan dönerken otobanda bir audi baktım o şekil geliyor.hızlıydı yol verdim.baktım plaka kırmızı beyaz.ne olduğunu tam bilmiyorum.o an aklıma telefondaki polis lambası geldi.yaktım koydum camın kenarına baktım aynı etkiyi yaratabiliyor.ama kaldırdım tabi hemen.normal plaka olsaydı dayanacaktm aynı şekilde arkasına

• 60 kusur tl cezası var alan takıyor cezayı umursamayan fiyatıda internette yine 60 tl ye bulunuyor ışıklı siren
  • Sorunuzun tam cevabı olamayabilir ama yazayım;
    -Ön ızgara'nın içine mavi-kırmızı ışık takmanın cezası sadece 66tl dir.
    -Emniyet şeridinden gitmeye çalışanlara yapacak bir şey yok.Şikayet etmek belki işe yarayabilir.
    Emniyet şeridinde trafik sıkışıkken mavi-kırmızı lambaları açıp geçeni(Valiyi,konsolosu..) sıkıştırırsanız,66tl+15puan kazanabilirsiniz.

Yaklaşık 1 ay önce avrupa yakası tem'de 90-100 km hızla kamyonun önünde gidiyordum.Birkaç metre ileride büyük bir lastik parçası kopmuştu.
    Sağ aynaya hemen bakıp(Siyah passat ışıkları açmış geliyordu),lastiğin sağından geçtim.Kamyonda lastiğin sağından geçmeye çalışırken,passat'ı bariyerlere sürttürdü(Aynadan bakıyordum bariyerin başındaydı büyük kaza olabilirdi).Adamın aklı başına gelmiştir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte zaten binlerce model şerefsiz var bunlarda son model şerefsizler herhalde. Arkadan dat dat sirene basıyor yada lambaları açıyor.Millette doğal olarak yol veriyor. Dikkat ettim plakalar hep sivildi. Bir daha denk gelirsem plakasını mutlaka almaya çalışacağım. Bu olay sonuçta büyük bir suç. Genelde ülkemizde trafikte işlenen suçlara gerekli özen gösterilmiyor ama bu olayın ayrı bir boyutu var.
  • Benim dayı bordo mavi diye aldı taktırdı, ama öyle dengesiz hareketler yapmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikan Park az yanıyor.
    4 ay önce açıldı
    Ampül. Araba ve kamyon
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunlarla ilgili açılan 39. başlık olması sebebiyle kutluyorum, 50. arkadaşa bu kırmızı mavi çakarlardan hediye edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

bunlarla ilgili açılan 39. başlık olması sebebiyle kutluyorum, 50. arkadaşa bu kırmızı mavi çakarlardan hediye edeceğim

bende zenon konusu açıp rahatsız oluorum çakma xenonlardan diyen 150.kişiye 2 adet h1 zenon kiti hediye edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

bunlarla ilgili açılan 39. başlık olması sebebiyle kutluyorum, 50. arkadaşa bu kırmızı mavi çakarlardan hediye edeceğim

bende zenon konusu açıp rahatsız oluorum çakma xenonlardan diyen 150.kişiye 2 adet h1 zenon kiti hediye edicem

sen önce avatarındaki çakmaları sök gözümü alıyor forumda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

sen önce avatarındaki çakmaları sök gözümü alıyor forumda

• ön ızgaraya lamba takmayı gördüm de siren sesini ilk defa duydum , sivil polis falan olmasın?
  • En çok hangi marka ve ne renk araç görüyorsunuz ?
    Benim dikkatimi çeken beyaz C sınıfı Veya B sınıfı camları siyah filmli araçlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

Emniyet şeridinde trafik sıkışıkken mavi-kırmızı lambaları açıp geçeni(Valiyi,konsolosu..) sıkıştırırsanız,66tl+15puan kazanabilirsiniz.

puan kazanmak tamam da parayı nasıl kazanacağız,trafik banka hesabımızamı yatıracak,yarın sabah gidip hemen bizim vali makamına giderken sıkıştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

puan kazanmak tamam da parayı nasıl kazanacağız,trafik banka hesabımızamı yatıracak,yarın sabah gidip hemen bizim vali makamına giderken sıkıştırayım.

fena açık vermiş

bu yapılan sıkışık trafikte ambulansın arkasından gitmek gibi birşey oluyor. kul hakkına giriyor bence :)

• Arkadaşlar o araçların hepsi sivil plakalı resmi araçtır. Eds nin olduğu yerden kırmızı mavi ışığın hayrına geçmiyorlar herhalde. Yok şerefsizler yok sivil plakalar vs vs diye hakaret etmeye gerek yok ona benzer cihazları aracına takanlara kendilerine bilmem ne süsü vermekten bi döşerler nerden geldiğini şaşırır. En iyisimi boşverin gitsin :) böyle şeyler umulmadık bela acar adamın başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewolwer_ -- 21 Eylül 2011; 4:31:05 >
  • Eğer araba BMW, Mercedes veya Audi ise üstelik bunlar siyah renkli film camlı 7, S veya A8 ise polisler durdurmaktan özellikle kaçınır hele ki 06 plaka olsun bu araçlar yanından 500le geçse durdurmaz ama araç mütevazi bir araçsa şap diye durduruyorlar hatta bir haberde izledim adam normal aracına taktırmış açıp gezerken polisler durdurdu ve arabayı bağladılar haberlerde çıkmıştı bu durum. normalde para cezası dışında bunu taktırmak yasak aracı bağlatmaya kadar gidiyor nitekimde bağlanan araçlar var.
  • Dün akşam eve giderken gördüğüm,ostimde dolaşan içinde apaçilerin olduğu beyaz renkli BMW markalı araç herhalde sivil plakalı resmi araç değildir. Hadi kabul edelim resmi araç olduğunu, son ses açılmış o müzik neydi onu anlamadım!
  • x5'de gördüm bende çeşme otaban
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.