Şimdi Ara

sıralı sistemde filtre fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
13.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracımda brc squent 24 takılı her 10.000de filre değişiyor ve 50 ytl siz kaç km de değiştiriyorsunuz ve kaçadeğiştiriyolar 50 ytl o filtre için çok pahalı ve bu yakıt tüketiminde 5 kuruş fazla olması demek filtre fiyatları sizeda pahalı gelmiyorm?bu filtrelerin alınış fiyatını bilen varsa söylesin pls kötü kazıklanıyoruz gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 18 Eylül 2011; 22:53:30 >

• ben sordum 10 - 15 ytl dediler
  • nerede bu tüp takanlar niye cevap yazmıyorsunuz ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

nerede bu tüp takanlar niye cevap yazmıyorsunuz ????

Yazmazlar tabi ama hangi marka daha iyi diye sorsaydın 10 cevap alırdın.Ama böyle sorular sorarsan kimsenin işine gelmez firmalardan cevap alamazsın.Ayrıca 50 lira ne bu? resmen soygun sanki spor hava filitresi taktırıyoruz.Bizim bi tanık eski sistem lpg filitresini 5 liraya taktırdığını söylemişti.
  • yeni sordum fiyatını söktak içinde herşey dahil 10 ytl hatta gel abi değiştirelim parada istemeyiz dediler ama ısrar edince 10 ytl olduğunu söylediler
  • tartarini 15.000 km ile 20.000 km arasında zaten ikaz veriyor filtre degişimi gelince yeni değiştirdim. 5 gün oldu sanırım 30.00ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

yeni sordum fiyatını söktak içinde herşey dahil 10 ytl hatta gel abi değiştirelim parada istemeyiz dediler ama ısrar edince 10 ytl olduğunu söylediler

Tahmin etmiştim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 000 de değişiyomuş 15 ytl dediler
  • yav niye bukadar brc satıcısından biride çıkıpta filtre fiyatı vermiyor anlamıyorum bir malı değerinin iki katından fazlaya satanlara diyorum bunu adına bu dünyada ticarat diyorlar ama diğer dünya içinde bir isim bulmuşlardır umarım bu işler için......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 12 Ağustos 2007; 1:02:39 >
  • 20 binde 20 ytl tartarin
  • filtre değiştirme zamanım geliyor(10000 km ye yaklaştım),şu anda yeni değiştirmiş arkadaşlardan fiyat alabilirmiyim,benim sistem atiker ve 45 YTL fiyat aldım da,bana biraz fazla gibi geldi.
  • benim garanti kitapçığında 20000 ya da 25000 yazıyor diye görmüştüm ilk takıldığında. landi renzo. geçen sordum ne zaman değişecek bu diye, daha gerek yok kullanırsın dediler. o yüzden fiyatı bilmiyorum. ama 30-60 arası bir aralıkta onu biliyorum.
  • bana bedini için 20.000 km olunca değişirsin fiyatıda 20 ytl demişlerdi.
  • Lovato için iki filtreyide(sıvı ve buhar) yeni değiştirdim 40 ytl verdim
  • iki filtre mi var hayda....
  • Prins, 18 bin km oldu ne zaman değiştirmem gerek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

Prins, 18 bin km oldu ne zaman değiştirmem gerek ?

Kendime alıntı yapayım :) az önce telefonla sordum ne zaman lpg den benzine ısrarla geçmeye başlarsa o zaman değiştirin diyor usta bu 20 bin km dede olur 50 bin lm dede olur dedi .. fiyatı 20 ytl imiş...
  • quote:

quote:

Kendime alıntı yapayım :) az önce telefonla sordum ne zaman lpg den benzine ısrarla geçmeye başlarsa o zaman değiştirin diyor usta bu 20 bin km dede olur 50 bin lm dede olur dedi .. fiyatı 20 ytl imiş...

benim arabada kafayı yedi zaten, geçen ayara götürdüm. araba ısrarla benzine geçmemek için direniyordu. gaz kalmıyor arabada benzine geçmiyor. gaza basınca fren yapıyor gibi

ayar yaptılar adam dedi "abi bi daha yapmaz" çalıştırdım dükkandan 2 metre ilerledim ne gaza geçti ne benzine çağırdım bu sefer düzgün yaptılar. gerçi gaz bitince görecez

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

quote:

benim arabada kafayı yedi zaten, geçen ayara götürdüm. araba ısrarla benzine geçmemek için direniyordu. gaz kalmıyor arabada benzine geçmiyor. gaza basınca fren yapıyor gibi

ayar yaptılar adam dedi "abi bi daha yapmaz" çalıştırdım dükkandan 2 metre ilerledim ne gaza geçti ne benzine çağırdım bu sefer düzgün yaptılar. gerçi gaz bitince görecez

üstat senin araba en sonunda isyan etmiş ne benzin istiyor nede lpg bırakın beni dermişçesine yada üçüncü bir alternatif yakıt bulmuştur belki ( hava )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 22 Ocak 2008; 19:49:29 >

• Arkadaşlar Biz araçlarımızı 10.000 km de bir servise davet ediyoruz, Filtreler (2 tane) kontrol ediliyor ve gerek görülmezse 20 000 de değiştiriliyor... Fiyatı 30 tl dir. Eğer filtreler değişmiyorsa ücret talep etmiyoruz. Kimin kaça değiştiği konusun da birşey diyemem çevremde ki insanların sağlam regülatörleri bile değiştirdiğini gördükten sonra burada bu gibi konuları yazıpta şimşekleri üzerime çekmek istemiyorum..Birde yazılarımı bir tarayın lütfen (Kendi adıma söylüyorum) Aracıma ne takmalıyım diyenlerden daha fazla , sorunu olanlarla yazışmışımdır ...Türkiyemin çeşitli bölgelerine ücretsiz üstelik kaliteli mixer gönderdiğim yazılarımda sabittir , sitem ederken yaşlarıda yakmayalım...Hürmetler efendim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.