Şimdi Ara

Sıralamanın sonraki sene de kullanılması diye bir şey var mı ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gerçek mi? Şimdi fark ettim de az önce okudum. Konuyu bulamadm da forumda

• Evet var.Sırf mezuna 2.oturumda kötü yaptığım için kalırsam bu sene alacağım puanı kullanıp seneye) sadece 2.oturum kasıcam eheh xd ( Kendi görüşüm : bu seneki yığılmalardan sonra seneye bu sistem değişir.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yani bi anlamı olmuyo yine dimi
  • aristocratic_colonel kullanıcısına yanıt
    Ben kendi görüsümü belirttim. Sınav sistemi degismeyebilir tabi. Bence puanın seneye kullanılması aşırı gerizekalılık.Bu sene tyt basit gelir fullerim seneye çok zor gelir ben basit sınavda yaptığım puanı kullanırım böyle rezalet olur mu?Ösym işin içinde varsa olur
    Deme hocam öyle ya yığılma felan .
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Hocam deli dehşet olacak ciddiyim.Bunu görmek çok kolay. Sınavdan sonra insanlar öğrenciler eğitimciler öyle bir isyan edecekki bak görürsün. Bu yaz çok şey konuşulacak.LYS matta benden iyi mat geosu olan biri bana 80 soruda 20 25 doğru fark atarken simdi 5-10 atabilecek.Obp bu sene sonunda büyük değişicekler gelecek rez al
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Hocam deli dehşet olacak ciddiyim.Bunu görmek çok kolay. Sınavdan sonra insanlar öğrenciler eğitimciler öyle bir isyan edecekki bak görürsün. Bu yaz çok şey konuşulacak.LYS matta benden iyi mat geosu olan biri bana 80 soruda 20 25 doğru fark atarken simdi 5-10 atabilecek.Obp bu sene sonunda büyük değişicekler gelecek rez al

soru sayısı azalınca tabiki obp etkisi artıyor. nasıl boyle bı sıstem getırıyorlar aklım almıyor eksı sıstemde hıc degılse 80 soruda kapısıyordu ıyı olanlar sımdı koymuslar 40 soru cok sure. obp etkısı yayınlanacak olan klavuzda azaltılmalı baska bı secenek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anka126 kullanıcısına yanıt
    Mati geosu iyi olan biri 30 geoda 25 geo yapiyor diğeri 30 geoda 10 yapiyor 15 geo yani devasa bir farkı ordan koyuyordu zaten. Simdi iyi ile orta seviye arasında 40 soruda 15 soruluk bir fark olmayacak bile. Off of o kadar kötü olacakki.Hazırlayın kendinizi
  • quote:

Mati geosu iyi olan biri 30 geoda 25 geo yapiyor diğeri 30 geoda 10 yapiyor 15 geo yani devasa bir farkı ordan koyuyordu zaten. Simdi iyi ile orta seviye arasında 40 soruda 15 soruluk bir fark olmayacak bile. Off of o kadar kötü olacakki.Hazırlayın kendinizi

kardesım sen tm idin bildiğim kadarıyla

yapacagın tek sey ilk sınavda fen yapmak başka bi seceneğin yok zaten diğerlerini diğer tmlerde yapacak ama fen yapan cok tm tanımıyorum yıllardır bu forumdayım.
  • Hocam fenin yanında 40/40 türkce ve cok iyi bir mat neti hedefliyorum.kimya biyoloji kasacağım son 100 kala umarım yaparım
  • quote:

Hocam fenin yanında 40/40 türkce ve cok iyi bir mat neti hedefliyorum.kimya biyoloji kasacağım son 100 kala umarım yaparım

inşallah yaparsın. fen'i boşlamamanı tavsiye ederim cünkü baya bi öne atacak seni tmler arasında.
  • anka126 kullanıcısına yanıt
    Fen mattan bile değerli olmuş :D kesin çalışacağım.Fizikte 1 net yaptiracak keko bir sözel bilgi konusu fln varmi
  • quote:

Fen mattan bile değerli olmuş :D kesin çalışacağım.Fizikte 1 net yaptiracak keko bir sözel bilgi konusu fln varmi

olmadı mı sence? :) bence oldu bile. tmler mat yapabilir ama fen yapamaz(geneli).

fizikte bilmiyorum ama kimya'nın ygs olanı acayip kektir yani cok rahat 2 haftada biter tüm konular kimyaözel falan vardı nette
    Allah belanı vermesin . İçim karardı len .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Allah belanı vermesin . İçim karardı len .

helix cok moral bozuyor farkediyorum forumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka126 -- 7 Ocak 2018; 1:18:27 >
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Şimdi kararsın,1-2 netle 10bin gerileyip kaybedince değil.Her boka hakim ol cok calis
  • quote:

Ben kendi görüsümü belirttim. Sınav sistemi degismeyebilir tabi. Bence puanın seneye kullanılması aşırı gerizekalılık.Bu sene tyt basit gelir fullerim seneye çok zor gelir ben basit sınavda yaptığım puanı kullanırım böyle rezalet olur mu?Ösym işin içinde varsa olur

O oyle olmuyor. Puana gore degil siralamaya gore bakiyorlar. Yani 50k yaptiysan seneye de 50k'sin.

Ayrica "20-25 net fark atabilecekken 5-10 net fark atacak" dusuncesi de dogru degil cunku net puanlari esit degil. Yani bu seneki 5-10net=gecen seneki 20-25net. Riskli olan su 1 soru yapamamak eskisinden daha cok geriye atacak.

Yigilma daha cok olacaktir bu sene cunku soru sayisi azaldi. Bu da seciciligi azaltti. Yani obp artik daha degerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

O oyle olmuyor. Puana gore degil siralamaya gore bakiyorlar. Yani 50k yaptiysan seneye de 50k'sin.

Ayrica "20-25 net fark atabilecekken 5-10 net fark atacak" dusuncesi de dogru degil cunku net puanlari esit degil. Yani bu seneki 5-10net=gecen seneki 20-25net. Riskli olan su 1 soru yapamamak eskisinden daha cok geriye atacak.

Yigilma daha cok olacaktir bu sene cunku soru sayisi azaldi. Bu da seciciligi azaltti. Yani obp artik daha degerli.

üzücü ama gerçek bu.

• ÖSYM'nin yaptığı en saçma değişiklik bu. Buna güvenip bu sene tyt seneye ayt çalışayım falan demeyin. Seneye kesin kalkar bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elevator E kullanıcısına yanıt
    2016 da yığılma olmustu . Ondan daha kötü bir yığılma olur mu sence ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.