Şimdi Ara

Sıradan kullanıcılar için kulaklık seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.kulaklık hakkında yeni yeni bilgiler öğrendikçe garip şekilde mutlu oluyorum:)

sürekli müzik dinleyen biri değilim,daha doğrusu müziksiz yapamam diyen kişilerden olmadığımı söyleyebilirim.kulaklık araştırması yaparken sürekli sennheiser a bakıyorum.cx 300ii almaya niyetlenmiştim geçen sene.fiyatı 109 liraydı şimdi 200tl çoğu yerde.aşırı artış var ben de model seçmekte zorlanıyorum.bana türkiyede satışı olan model önerisi yapacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum.bütçe olarak max 150 düşünüyorum.illaki şu olsun diyecek varsa limiti arttırabilirim:)her türlü müzik dinlerim o yüzden illa rock veya pop için olsun diye bir tasnif yapmıyorum.kulaklığı sony z1 telefonda kullanacağım.philips shl5905,ep 630 ve z1 in kendi kulaklığını kullanıyorum.ses istediğim gibi değil.
    İstediğim özellikler;
    -ses yüksek olsun
    -bas fazla olabilir
    şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum aklında olsun bende Xperia kullanıyorum ses yüksekliği konusunda pek birşey bekleme. Ayrıca kulakiçi mi istiyorsunuz yoksa kafaüstü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

Dostum aklında olsun bende Xperia kullanıyorum ses yüksekliği konusunda pek birşey bekleme. Ayrıca kulakiçi mi istiyorsunuz yoksa kafaüstü mü?

Xperia dan beklentim fazla açıkçası.dış seste sıkıntı var kabul ama iyi bir kulaklıkla güzel müzikler dinleneceğini düşünüyorum.aradığım kulakiçi kulaklık bu arada.

• intercorem kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi ile ilgili birşey demedim zaten yüksekliği sorun olan. Telefonunuz uyumlu mh1c bakın sony den.

• quote:

Ses kalitesi ile ilgili birşey demedim zaten yüksekliği sorun olan. Telefonunuz uyumlu mh1c bakın sony den.

Bende sıkıntı derken ses kısıklığını kastetmiştim.yani iyi kulaklıkla müzik dinlediğimde sorun olmayacağını düşünüyorum.tabi benim dediğim bir varsayım.dediğiniz kulaklık sadece webdenal da var 127 lira.değer mi sizce?cx 300 ii almadım diye pişmanlık yaşamam umarım

• O kulaklıkla kıyaslamak mümkün değil ki cx300 de tavsiye beğendiğim bir kulaklık. Mh1c ile ilgili yabancı kaynaklarda inceleme ve yorumlara bakabilirsin ki bir yıldan fazladır kullanıyorum. Bassları güçlü kablo kalitesi diğerleriyle kıyaslanmaz. Ses ayar tuşları, play stop tuşu ve smart key tuşu yani uygulama atama tuşu var mikrofonla birlikte.

• quote:

O kulaklıkla kıyaslamak mümkün değil ki cx300 de tavsiye beğendiğim bir kulaklık. Mh1c ile ilgili yabancı kaynaklarda inceleme ve yorumlara bakabilirsin ki bir yıldan fazladır kullanıyorum. Bassları güçlü kablo kalitesi diğerleriyle kıyaslanmaz. Ses ayar tuşları, play stop tuşu ve smart key tuşu yani uygulama atama tuşu var mikrofonla birlikte.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.bir de cks90 diye bir kulaklık varmış.onla ilgili bilginiz var mı?internette arattım bulamadım sıfır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bassları güçlü ancak sesi biraz soğuktur ayrıca kaliteli bir kulaklık.

• Sennheiser 400 aldım.hayırlısı artık

• Hayırlı olsun. Kulağınıza hitap etmiştir inşallah.

• quote:

Hayırlı olsun. Kulağınıza hitap etmiştir inşallah.

Siparişi verdim elime geçince yorumları yazarım.kullandığım en iyi kulakiçi kulaklığın ep630 olduğu düşünülürse memnun kalacağım muhakkak.ilginiz için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.