Şimdi Ara

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
7
Favori
79.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 27 Ağustos 2014; 10:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Chocolate

Aynı özelliklerin bir türk serverında olduğunu bilsem oynamayı düşünürdüm, ilginç. link atar mısın bir karşılaştırma yapayım

hocam yanlış anlama da sabrına ve azmine hayran kaldım bu zamana kadar hala serverı beklediğin için epvp de akasch kendini tutamadı sonunda serverı bekleyenlere hakaret etti bir sürü şey oldu hala beklemeye devam ediyorlar bağımlı olmak bu olsa gerek (sözüm meclisten dışarı)

because yerine "cuz" yazması bile profesyonel olmadığını kanıtlama yeterliyken bir sürü falso verdi başlayan yine başlasın kötünün iyisi belki de ama ne bileyim imla kuralına gramer kuralına uymayan gayriciddi davranan adamın serverı en fazla 3 ay dayanır gibime geliyor belki paranoya diyeceksin

• Arkadaşım o yazdıklarını rica etsem siler misin ben final balance yapıldığında ki yarın bitmesi lazım buraya yapıştırıcam bilgi kirliliği olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 27 Ağustos 2014; 2:13:04 >
  • akasch millete böyle yapıyor
  • Yarın açılırsa bende oyuna başlayacağım sağlam guild arıyorum en olmadı yabancıların guilde girecek arkadaşlar da oynayabilirim :)
  • Pingu kullanıcısına yanıt
    +1
  • Yarın akşam ben de başlarım. Umarım pre almamız gerekmez ilk saniyeden =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Yarın akşam ben de başlarım. Umarım pre almamız gerekmez ilk saniyeden =D

bu server ne ayak kaç aydır açılmamış.
  • Yarın açılırsa bende başlıyacam , eğer yine ertelerlerse oyuncu filan kalmaz ortada
  • ertelenmeyeceği söylendi defalarca.
  • Beyler guild var mı? Dh guildi ne alemde ona göre yabancıların arasına karışacağım :P
  • Guildlerin çoğu doluymuş aslında katılım yüksek olsa aramızda kurabiliriz

dipnot aklımda hiç build yok yahu int istemiyorum force yide sevmiyorum ne açayım valla kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

Guildlerin çoğu doluymuş aslında katılım yüksek olsa aramızda kurabiliriz

dipnot aklımda hiç build yok yahu int istemiyorum force yide sevmiyorum ne açayım valla kafam karıştı.

Dual wep deneyebilirsin ama sana önerim bower yönünde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

quote:

Orijinalden alıntı: Jidda

Guildlerin çoğu doluymuş aslında katılım yüksek olsa aramızda kurabiliriz

Dual wep deneyebilirsin ama sana önerim bower yönünde :)

hocam fire cold nasıl olur sence
  • Çok saçma gerçekten çok saçma şeyler var bu serverla ilgili.
    Sox itemlar trade edilemeyecek en saçma gelen kısım bu bana. Ben sıklıkla build değiştiren brisiyim çünkü sıkılıyorum. Som ve sun itemların takas edilememsi çok saçma.
    Diğer bir saçmalık ise balancedan bahsedilmemesi. Akasch kimsenin balanceda neler değişti bilmesini istemiyormuş ahahaha.
  • Phreak LoL kullanıcısına yanıt
    Sox itemlerin takas edilemiyor olması oyunun pvpsini hiç olmadığı kadar zevkli kılacak. uçuk fiyatlara satılan sox ları satın almak isteyen scammer kimselerin başka insanları dolandırmak için nedenleri olmayacak. daha uzun bir oyun süresi olacak haliyle. saymakla bitmez. zekice bir karar kutlamaktan başka bişe düşmez.
  • Yarın açarlar umarım bakalım bekliyorum ben de.

70:70 hybrid spear iş yapar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pingu

Beyler guild var mı? Dh guildi ne alemde ona göre yabancıların arasına karışacağım :P

DH'den icinde bir kac kisinin buludugu 1337Faculty var ama malesef fullendi.

Tekke
    Bebek
    Sachiko
    Relax
    Hur1can3
    xPeKe
    Tuborg
    Tr_Player

Maya
    Daylight
    Burak1337
    Shazy1337
    Avernus1337
    Pad1337
    Moongoose1337
    imbalanced

Calibso
    UnDead
    Mx1337
    Serenity
    33rd
    Enzyme
    Chiko1337
    Senpai1337

Joe1337
    Jess
    MythShadow
    Axe1337
    Striker
    SkeletonKey
    RageQuit
    Misanthropy
  • Şöyle kale savaşlarında iddiası olan tecrübeli bir guilde katılmak istiyorum. lakin hepsi dolmuş galiba. yabancı guilde girip sizlere karşı durmayı istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 28 Ağustos 2014; 23:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Şöyle kale savaşlarında iddiası olan tecrübeli bir guilde katılmak istiyorum. lakin hepsi dolmuş galiba. yabancı guilde girip sizlere karşı durmayı istemem.

Server açılmadan nasıl doluyor açıklayabilir misiniz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.