Şimdi Ara

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
7
Favori
78.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bugün ya da haftaya cuma arkadaşlar. Gerçi mayıs ayından beri böyle ama hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trex87

Ya bugün ya da haftaya cuma arkadaşlar. Gerçi mayıs ayından beri böyle ama hadi hayırlısı.

Opening 23.08.2014 :/ Mayıstan beri bekleyen elemanları daha da bekletmenin düzgün bi açıklaması var mıdır bilemiyorum..
  • Ya burda simdiden böyle sorun çıkıyorsa oyun içinde neler neler çıkar sağlıklı bi sunucu olmucak sanirim acemi eleman mi yapan anlamadim dota ile silkroadi lolu felan mi karıştırıyor bu kadar uzadi. Valla nefret ettim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Ya burda simdiden böyle sorun çıkıyorsa oyun içinde neler neler çıkar sağlıklı bi sunucu olmucak sanirim acemi eleman mi yapan anlamadim dota ile silkroadi lolu felan mi karıştırıyor bu kadar uzadi. Valla nefret ettim ya

Başka bi oyun varsa Dh olarakta başlayabilirsek size katılmak isterim
  • Arkadaşlar bir sorun yok akşam server açılıyor. Ben EPVP yi türkçe ye çeviriyorum aksama kadar yetiştirmeye calisicam cok uzun yaz yaz bitmiyor. Bittiği zaman buraya yapıştıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 23 Ağustos 2014; 15:19:46 >
  • Facebook sayfalarında paylaşmışlar, server bugün 18.00-21.00 arasında açılacak, bilginiz olsun.
  • Sunucularındaki zaman dilimine göre TR de +1 saat sonra
  • Elamidas-Earnest Innovation | 10D | 35x | Auto Events | Dungeons | Long Term Jobbing

Sizi biraz fazla beklettik ama artık başlıyoruz!

Velestia ve Skalidor'dan sonra epey tecrübe edindik, rakiplerimizle aradaki farkıda açtık. Tabiki hatalarımız oldu, bunlardan ders aldık ve kendimizi yeniledik ve aştık.

Elamidas'ı denememek için sebepleriniz olabilir ancak diğer yandan da denemeniz için gerçekten kayda değer içerikler var.there are only a handful of reasons to actually test it. Konumuz genel olarak gerçek silkroad'ı özleyen ve tekrar oynamak isteyen oyunculara hitabendir.

Öncelikle size birbirinden farklı özellik taşıyan yetenekli takım arkadaşlarımızdan bahsetmek istiyorum. Takımımız, hem bay ve bayanlardan, farklı ülkelerden ve açık fikirli kişilerden oluşmakta.

Takım arkadaşlarımız farklı alanlarda tecrübeli kişiler bu da demek oluyor ki her ne yönde olursa olsun taleplerinizi karşılacak birisi her zaman bizim takımımızda mevcut olacak.
    Bizi en iyi yapan yenilikçi fikirlerin oyun içeriğine başarılı, düzgün ve dengeli olarak yerleştirilmesi oldu. Söylememize gerek bile yok,daha önceki serverlardan gördüğünüz gibi siz de bunu biliyosunuz, hatta Joymax bile.
    İleride olacak olan değişiklikler otomatik eventler olsun ok fazla eklentiler yaptığımız için bu konuyu yazmak gerçekten zor oldu.

Oyun içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse;
    Daha önce de belirttiğimiz gibi oyun tek başınıza oynamanız için değil grup halinde aktif olarak oynamanız için dizayn edili. Silkroad'ın özü de bu. Zaten MMORPG oyunlarının genel olarakta anlamı bu. Hiçbir MMORPG oyunununu tek başınıza oynamazsınız, zaten MMORPG'un da anlamı çok oyunculu oyun demek, yani birlikte oynanılan oyun. Biz de oyun üzerinde bunlar üzerinde çalıştık. Eninde sonunda birlikte oynamanız gereken bölümler olacak.
    Eventler
    Jobbing
    Dungeons
    Unique Kesme

Genel olarak bunlar. Bir gün içerisinde tam 20 kez diğer oyuncularla birlikte bir evente girebileceksiniz. Eğlenceli olan da bu! Jobbing ile kayda değer şeyler elde edeceksiniz. Dungeonlara gün içerisinde belirlenen limit kadarıyla girebileceksiniz, bu limit sayesinde de her içeri girdiğinizde iyi bir takım oyunu oynamanız ve iyi odaklanmanız gerekecek, çin charlar ile de bu tabiki o kadar basit olmayacak.

Son giriş paragrafı olarak:
    Oyuncu desteğimiz daha önce kalite ve yeterli kişi bulunması sebebiyle biraz zayıftı evet. Sorularınızı yeterince hızlı cevaplayamadık, yeterli düzeyde olamadık hiçAncak bundan sonra böyle olmayacakOyun içerisinde ve sitede size cevap verecek ve yardımcı olacak birden fazla kişi olacak. İkisine de ulaşmanız çok kolay çünkü launcher'de twitter ve facebook ikonları olduğu gibi destek butonu da olacak. Eğer site üzerinden biletle soru sormak istemiyorsanız, kısaca oyun içerisinden "[BOT]Support" a pm atabileceksiniz. Bu chara yazılan her mesaj website-admin panelinde görüntüleniyor olacak. Bu sayede sizin yazıdklarınızı oyuna girmeden görüp cevaplıyor olacağız. Bunun yararı nedir? Bunun yararı sadece aynı kişiye yazarak oyun içerisinde global atmanıza aranmanıza gerek kalmadan direkt olarak GM'lere ulaşabileceksiniz.Bota mesaj atmanız gayet basit, ve size temin ediyoruzki silkroad tarihindeki en hızlı ve kaliteli oyuncu desteğini vericez. (Bugüne kadar gerçekten kaydadeğer bir oyuncu desteği olmadığı için iddaalıyız!)

Website:
    Elamidas.com

Facebook:
    facebook.com
    Görüntülemek İçin Giriş Yap veya Kaydol
    http://Facebook.com/Elamidas

Twitter:

EPVP:

Açılış Tarihi:
    29 Ağustos, Cuma | 18:00 (Türkiye saati ile)

NOT: Oyun açıkdıktan sonrada büyük server inspection'lar olmayacak. Bunun yerine patch'leri test edeceğimiz, yeni şeyler deneyebileceğimiz bir test serverımız olacak ve bu ana server'a etkilemeyecek.

Forum İmzamız:
    Bizi desteklemek isterseniz forum imzanızı bununla değiştirebilirsiniz:
    Link:

Resmi Elamidas Tanıtım Videosu:
    -Yayınlanacak-

Elamidas' Screenshot Galerisi:
    [HOW DO I PUT THE GALLERY ->
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4exdpq
    ]
    Elamidas Screenshot Galerisi-2:
    [HOW DO I PUT THE GALLERY ->
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4exdwo

Elamidas Gallery
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4exdzd

Elamidas Gallery-2
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4exe2q

Skalidor'un screenshot Galerisi:
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4exe4v

Skalidor'un screenshot Galerisi:
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4exec4

NOT ---> GALERİLER MALESEF FORUMDONANIMHABER İLE UYUŞMUYOR GALERİLER İÇİN YUKARIDA VERİLEN EPVP LİNKİNİNE BAKABİLİRSİNİZ.

Elamidas'ı çok seveceksiniz fakat şunu unutmayın bizden nefret edenler de çok fazla bunları çok göreceksiniz etrafta.
    Joymax'a rakip olacak bir anti-exploit sistemi kurduk. Bu demek oluyorki exploit sorunu yaşamayacağız. Olur da bir şekilde exploit sorunu da yaşarsak bunu çözmemiz çok ama çok hızlı olacak. Bu sistemi kurmak için 3 kişi tam 45 gün çalıştık. Tam 135 gün yani bir yılın %37'si. Sadece bu özellik için 1 yılın 3'te 1'inden fazla süre çalıştık. Bu kadar gecikmemizin sebeplerinden biri de bu.

Exploit yemeyecek olmamızın yanında DDoS'a karşı yapabileceklerimiz elbette kısıtlı. Bu yüzden bazı ani server kapanışları yaşayabiliriz. Ama bizi tanıyosunuz. Skalidor 98% civarında sürekli online kaldı. Çoğu server restartlar patch, test, yenilik ekleme için yapıldı. Ama bu sefer ne olursa olsun sürekli online olacağız, çokta başarılı bir server olacağız. Haterlar elinden geleni yapabilir, deneyin ama kazanan biz olacağız.

Öncelikle teşekkür edeceğimiz kişiler:

Yardım ve desteğinizi esirgemeyen arkadaşlarımıza bir bir teşekkür etmek isteriz:
    (Not: Fikir olarak, özellikler tamamen bizim yaptığımız özellikler.)

• Misi - Silkroadla ilgilenmemesine rağmen.
    Overlay, EGuard, ProjectX yardımı. 4 ay bizimle çalıştı, mükemmelsin!
    • Olli - KoKsPfLaNze
    Sitenin kendisi, güvenliği. kısaca: HARİKA!
    • Daniel Biton aka iDaniel27
    Garfikl! Kısaca hepsi. Muhteşem çalıştın :)
    • N3vermore
    Bazı fikirler
    • Mark aka Sledler
    Ekstra gameserver için
    • Synx
    JobSkill fikri
    • Snow
    Bazı küçük fikirler ve instance yardımı için.
    • NarutoNL, HireX, Kevin1337
    Bazı exploitleri bize söylediği için.
    Sizlere teşekkür ederiz.

Konuyu başından sonuna kadar okumanıza gerek yok tamamen bütün özellikleri buraya sığdıramazdık. Bilgisayar başında burayı tamamen okumak zor olacağı için 20 dakikalık bir tanıtım videosu hazırlayacağız. Videoda çeşitli dillerde açıklama olacak o yüzden anlayabileceksiniz endişe etmenize gerek yok.
    Konuyu çeşitli kategorilere ayırdık, başlangıç orta ileri düzey vs. Ve şunu da bilin ki burada yazılı olan bütün özellikler tamamen çalışır durumda. Hepsi tek tek düzgün bir şekilde test edildi. Buglu olan hiçbir event-oyun içeriği vesaire yok hepsi tamamen hazır durumda, beta testerlara teşekkür ederiz.
    Kategoriler şu şekilde: Giriş,Başlangıç, Uzman, İleri düzey, Profesyonel ve YENİ. Yeni kategorisindekiler ilk önce yazılı olacak, Skalidor'dan farkını görmeniz açısından. Bunun yanında Skalidor'da var olan özelliklerin çoğu burada da olacak. Ancak gerekli olmayan bazı özellikleri sildik.

Takım:

Hedefimiz:

Elamidas takımımız motivasyonu yüksek, daha önce iyi işler yapmış, projerlerde yer almış, en iyiyi yapmayı hedefleyen arkadaşlarımızdan oluşmakta. Aşağıda yer alan liste takımımızın çoklu ülkelerden kişiler içerdiğini göstermekte. Hiyerarşik bir sıralama yok çünkü herkesin kendine has bir özelliği var ve kıyaslama yapmamıza gerek yok. Kişileri okuyarak neyle ilgili bir desteğe ihtiyacınız olduğu zaman direkt olarak doğru kişiye ulaşabilirsiniz.

Geliştirici & Genel Yönetici | Oyun Masterı | Tüm Yetkiler | (Bütün girdiler akasch tarafından günlük olarak denetlenmektedir)

Akasch | Royalblade | 21 Yaş | Erkek | İngilizce | Almanca | Punjabi | Support

Beni çoğunuz zaten tanıyorsunuzdur. Yine de kendimi tekrardan taktim ediyor olacağım.
    I'm Akasch alias Royalblade, benim alanım genel olarak iletişim ve database yönetimi. Diğer yandan, oyuncu desteği, eventler, oyun içi problemleri- genel problemler kısaca Elamidas'a dair bütün herşey. Yine de siz sorununuzla ilgili bize ulaşmak için prosedürümüz gereği takımımızdan ihtiyaç duyduğunuz alanla ilgili ulaşabilirsiniz. Eğer onlar size yardımcı olamaz ise, bana ulaşacaklar sorununuzu ben çözeceğim.

Shane | Simulation | 21 Yaş | Erkek | İngilizce | No Support

Mr. PK2 God. Şu anki en iyi silkroad database editörü. Onun hakkında şu an için bilmediğiniz çok şey var. Cape sistemini yeni silkroad dosyalarında ilk yapıp-duyuran kişi o. O zamandan sonra çoğu kişi bu sistemi ondan çalmıstı. Diğer birşey, eski akademi penceresini yeni dosyalarla birleştiren ilk kişi. Görsel birşey ekleneceği zaman bu görev ona ait olur. Yoğun bir şekilde eğitim gördüğü için zamanı çok kısıtlı ve değerli o yüzden gereksiz fikirler ve sorunları göz ardı edebilir.

Jean | LastThief | 22 Yaş | Erkek | İngilizce | Fransızca | Support

İsmim Jean, mısır kökenli Fransız vatandaşıyım. Çok uzun zamandır sro ile ilgileniyorum ve bu konuda epey tecrübeye sahibim. Şu anda akasch ile birlikle Elamidas üzerine çalışıyoruz ve birlikte yeni şeyler ürettik, ilk olarak event botu ve yeni server koruma sistemi. I got lots of exprience on sro I've been on the scene since quite sometime already and I'm here in Elamidas along with Akasch we developped lots of stuff together mainly our awesome event bot and some side stuff related to our security. Müzik dinlemeyi çok severim özellikle Evanescence hatta Amy Lee'ye bayılırım öyle böyle değil bu konuda şaka bile kaldıramam. Linkin Park violinisti Lindley Strilin e de hayran olduğumu söyleyebilirim. Telekom mühendisi olduğum için işim kodlamak, genel olarak php kodlaması yapıyorum, ek olarak C# / VB.NET ve biraz da C++ kodlayabiliyorum. Bu konuda yardım istemeseniz iyi olur :D Saygılar.
    Geliştirici| Game Master | CMD'de item yapma yetkisi kısıtlı | Diğer girdiler günlün olarak kontrol edilmekte

Yassen | Ace | 16 Yaş | Male | İngilizce | Arapça | Support
    Eski Electronic Online sajhibi. Yurt dışı büyük şirketlerde çalışmak için kararlı bir genç. Daha öğreneceği çok şey var ama takımda olmasının bize katkısı çok. Asıl Arap supporter'ı olacak.

Henning | xProdigy | 21 Yaş | Erkek | İngilizce | Almanca | GM charı yok | No Support

İtem renklerini ayarlayan kişi. Eğer beğenmediğiniz birşey varsa ulacaşacağınız kişi o.
    Man in the Middle & Support Administration | Game Master | Disabled CMDs: MakeItem | Rest of CMDs are logged and daily reviewed.

Denis | BlackPoint | 23 Yaş | Erkek | English | Alman | Slovak dilleri | Support |

Kafasına eseni yapan arkadaşımız. Support gerektiğinde support yapar. Facebook updatelerini yapar. Oyun içeriğinde değişiklik istediği zaman bizle konuşur ve değişiklik yaparIf he wants to change the gameplay, he contacts the development team and gets it done. Eğer önemli bi sorunuz-sorununuz varsa ona ulaşabilirsiniz.

Oyun içi destekçisi | Game Master | Kısıtlanan yetkiler: Zoe, MoveToNPC, MakeItem, LoadMonster, MobKill

Kelly | Kelly | 21 Yaş | Bayan | İngilzice | Support |

2. bayan takım arkadaşımız. Utangaç değildir flirt edebilirsiniz.
    4 yıldır silkroad oynuyor ve oyuncu olmaktansa oyuncularla muhatap olup onlara yardımcı olmaktan mutlu oluyor. Neden burda olduğunun cevabı ise oyun kodlama öğreniyor. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa onunla iletişime geçebilirsiniz.
    Bug Reports | Not GMs | No Rights | Simple Noobfilter

Ahmed | Skyrish | NarutoNL | Arapça, İngilizce, Flemenkçe

Kısaca anlatıcam ama burayı okusanız onun hakkında daha iyi bilgi edinebilirsiniz:

[01:13:36] NarutoNL: I was born in NL, living here for 9 years and moved to Egypt for 8 years then back to NL for 3 years now and staying here forever, I go to Egypt for a month per year...
    [01:13:40] NarutoNL: and you can continue
    [01:13:58] NarutoNL: cuz many will say: "arab talking dutch ? hhh alliens are back"

Mahith | TotalPwnage | Erkek | 19 Yaş | Hindi, İngilizce

5-6 yıldır silkroad oynuyorum. Hindistan'dan olduğum için takım için çok iyi oluyor zira bütün GM'lerin uyuduğu saatte ben buradayım. Şu anda C-Lang ve diğer bilgisayar yazılımları hakkında eğitim alıyorum. Sorunlarınız için sürekli burada olacağım.
    Oyunda iyi eğlenceler ve son olarak bize güvenin çünkü bu takım özel silkroad serverları arasında en iyi takım.
    Yardımcılar | Normal oyuncular fakat birşeye ihtiyacınız olduğunda size yardımcı olabilirler.

Çevremizde gerçekten çok fazla silkroad oyuncusu var ama biz güvenilir olduğunu düşündüğümüz bazı oyuncular seçtik ve bu oyuncular ihtiyacınız olduğunda size yardımcı olabilecekler. Mesela oyunla ilgili bilmediniz bir kısım veya diğer basit sorularınız için bu oyunculara ulaşabilirsiniz, vakitleri varsa sizinle ilgileneceklerdir. Oyuncu desteği sağlayacak oyuncu listesi güncellenecek bunun için daha sonra bize başvurabilirsiniz oyun içerisinde charın üstünde SUPPORTER simgesi olacak ve bunun için bir ödeme almayacaksınız gönüllülerden oluşacak. Bunun yanında bizimle fikir direkt olarak fikir alışverişinde bulunabileceksiniz ve oyun içerisinde prestij sağlayabilir bir yanı da olacaktır elbette ekstra olarak bize ulaşmanız için siteden bilet almanız gerekmeyecek.

ÖNEMLİ: Bizim bu oyunculara güveniyor olmamız sizin de tamamen güvenmeniz gerektiği anlamına gelmez. Şifrenizi vesaire paylaşmanızı tavsiye etmiyoruz. Bunlar sadece oyun içerisindeki normal oyuncular, takımımızın bir parçası değil.

Güvenilir oyuncular:

Nelu | 1338 | English
    Savas | Skalizey | Turkish, German, English (Kısmen)
    Ali | BloodyDragon | Turkish, German, English (Kısmen)
    Fatih | Choco | Turkish, English
    Maged | Seva | Arabic, English (Kısmen
    Jess | xJess | German, English

Giriş

• Cap | 100
    Sadece Çin
    • Exp
    Yeterince iyi
    • SP
    Farm yapmadan kasmanız için yeterli
    • Drop Rate
    Özellikler listesinde verili
    • Dg1-Dg9
    Auto-Equipment of Items (Full blue & 41% white stats) + Normal DropRate
    • Dg10
    5% Gold | İtem satış yüzdesi (fiyat): 30
    Sebep: Bu konuda isteğimiz botlamayı tamamen ortadan kaldırmak, en azından mümkün olduğu kadar. Bu yüzden düşen item-gold vs. azaltıldı. Eğer bunları toplamak istiyosanız cave de botlayacak ve defalarca öleceksiniz veya kendiniz takım oyunu ile birlikle oynayacaksınız. Cave şehirden çok uzakta değil o yüzden kısa zamanda tekrar geriye yürüyebilirsiniz ve yeni oyuncular içinde güzel bir yol. Botlayan herkes ölecek o yüzden yeni veya sağlam bir charınız olması çokta büyük bir fark yaratmayacak burada.
    Item Mall
    Para kazanmak hedefimiz değil demek isterdik ama bu tabiki yalan olurdu. O yüzden gerçek olan neyse direkt olarak belirtelim. Takımımız genel olarak kodlama üzerine eğitim gören ve silkroad'la hobi olarak ilgilenen bir takım olduğu için bu yoldan para kazanmak bizim hedefimiz. Ancak direkt olarak item satışı vesaire yapmıyoruz. Bu yüzden ITEM MALL'dan satış yapıyor olacağız. Bazı avatar partları ITEM MALL 'da yer almayacak çünkü bazı şeyleri oynayarak kazanmanızı istiyoruz.

Bilgisayardan Client Açma Limiti = 2

Kısaca aynı bilgisayardan 2'den fazla char açamayacaksınız. İstediğiniz kadar Proxy kullanın bilgisayar limiti sayesinde bunu aşamayacaksınız. Bunun diğer bir iyi yani ise abisi dayısı nenesi ile oynayacak olanlar rahat rahat oynayabilir. (Farklı bilgisayar kullanarak) Bütün sülalenizle oynayabilirsiniz, bu konuda artık şikayet olmacayak getirin kiminiz varsa, yerimiz var.
    Coin System
    YOK. Harika di mi?
    Maksimum Artı
    Her zaman en çok konuşulan konulardan birisi. Kısaca açıklayalım. Serverda maksimum artı yok. Bu +15 itemlerim olacağı anlamına mı geliyor? Belki, ama matematiksel olarak imkansıza epey yakın. +10'dan sonrasını deneyin, pozitif sonucu sık alırsanız benle paylaşabilirsiniz.

Maksimum Stack
    Çoğu item 10 bin e kadar sıkıştırabiliyor. Neden elixir ve diğer zımbırtıları 1k da tutalım ki 10k olsun herkes rahat etsin.
    • Her saat silk meselesi
    Silk için eventlerimiz var bunu burada değil aşağıda açıklayacağız. Bu arada bir gün içerisinde eventlerden en fazla 5000 silk kazanabilirsiniz, not olarak ekleyelim bu gün içerisinde silk kazanan charların aldığı toplam sayı.
    Destek
    Oyun içerisindeki botumuz, yazdıklarınız sitede yönetici panelinde görüntülenmekte.

Elamida size sadece oynayarak hemen hemen herşeyi alabileceğiniz bir oyun içi sistemi sunuyor. Bu kadar basit, oyna ve kazan. Ama tabiki doğal olarak herşeyi yaratıklardan düşürüyor olmayacaksınız. Bu yüzden diğer oyunculardan ITEM MALL dan alınan itemleri gold veya item takas yoluyla alabilirsiniz. Events & Free silks kısmını aşağıda okuyun.

Elamidas' Orjinal:

Elamidas' Exploit Koruyucusu (EEP)

Server koruyucumuz diğer serverların korumasından farklı. Bizi agent veya gateway exploitleriyle düşürmeye çalışabilirsiniz. Hala online kalacağız, haterlara kolay gelsin.
    • Clientsiz çalışan programlar Elamidas'ta çalışmayacak malesef. Bazen oyuna bile girerken ufak sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu olursa tekrar deneyin, fazla uğraştırmaz ancak böyle olması exploit yemekten çok daha iyidir.
    • Sonuç olarak exploit korumamız muhteşem oldu. Misi'ye bu konuda yardımları için özellikle teşekkür ederiz.
    Eski Alchemy Penceresi - Evvet, bunu daha önce kimse VSRO dosyaları ile yapamadı. BİZ YAPTIK
    Takımımızın muhteşem olduğunu daha önce söylemiştim. Hatta yine, MUHTEŞEM bir takımımız var. Gelen istekler doğrultusunda Simulation eski alchemy penceresini vsro dosyalarına ekledi. Elamidas gururla sunar: Eski alchemy penceresi :D (Galeriden görebilirsiniz)
    Elamidas' Anti-Cheat
    Anti- Cheat sistemlerini duymuşsunuzdur. Şimdi daha önce gördüklerinizi unutun. Hepsini. Çünkü hepsi boktan.
    • Silkroad database editinin sınırlarını zorladık. Gameserver, agent server vs. Şimdi gerçek bir filtre yaptık ve bu sayede hilecileri direkt olarak yakalayacağız. Nasıl çalıştığının detaylarını elbette söylemeyeceğim ama aşağıdan bununla ilgili bilgi edinebilirsiniz:

o Aynı bilgisayarı kullanarak 1'den fazla karakterle jobbing yapamazsınız.
    o Şehrin yakınlarında malı yıkamazsınız. Özellikle şehir içerisinde. Şehir sınırlarından 300 metre alan uzaklığı geçmeniz gerekecek malı yıkabilmeniz için.
    o You "freeze up" while equipping or un-equipping jobsuits.
    o Şunu unutmayın, thieflik yaparken partiniz ne kadar kalabalıksa o kadar çok ödül alırsınız.

Hetero-sexual (& female homo-sexual) Marriage
    Bizce harika bir özellik. Çoğu MMORPG oyunlarında çoktan yaygınlaştı bile. Fakat joymax bunu silkroad'a hala eklemedi.
    Tam olarak ne demek;
    Oyun içerisindeki bir partner ile evlenebileceksiniz. Tabiki evleneceğiniz kişi farklı cinsten olmak zorunda, veya kadın kadına. (Erkek erkeğe yok). Evlendiğiniz zaman bir petiniz olacak, Düşmanlarınıza nuke atabilecek. Petin kendisi sizin partnerinizin çıplak hali olacak. Sizi sürekli takip edebilecek. Şimdilik boşanma olayı yok. Ama petten kurtulmak istiyosanız NPC'ye satarak kısaca ondan kurtulabilirsiniz. Çoklu evlilik de mümkün.
    Otomatik Global Çevirisi
    Bir diğer harika özellik. Çoğu oyuncu kendini globalda ingilizce olarak tefsir edemiyor bu da ingilizce konuşulması taraftarı olanlar tarafından hoş karşılanmıyor. Biz de bu yüzden globalların işleyişine el attık. Atılan her global ''Google Translate'' tarafından çevirilip öyle yollanmış olacak. Global atılırken biraz gecikme olabilir. 1-2 saniyelik gecikmenin de çok bir önemi olduğunu düşünmüyoruz.
    • Özetle: İngilizceden başka bir dille global yazdığınız zaman metniniz otomatik olarak ingilizceye çevrilmiş olacak. Eğer çeviri mümkün değilse metniniz direkt olarak yayınlanacak. Sizi illaki düzgün yazmaya zorlamıyoruz ancak ana dilinizi de düzgün bir şekilde yazamıyorsanız ne diyelim.
    İtem kilitleme
    İtemlerinizi karaktere kilitleyebileceğiniz bir scroll yaptık. Bu sayede itemlerinizde alchemy den başka bir işle yapamayacaksınız. Şifrenizi bilen birisi charından itemleri alamayacak mesela. Bu özellik itemlerinizin çalınmasını engellemek amacıyla yapıldı. Eğer birisi charınızda itemleri NPC'ye falan satarsa bu konuda size yardımcı olabiliriz. Ve tabiki bu konuda şaka amacıyla zamanımızı boşa harcar iseniz bu konuda tabiki cezanızı alacaksınız. Cezanız kimin vaktini boşa harcadığınıza bağlı olarak değişebilir. Eğer akasch'a bunu yaparsanız bilgisayarınızı o an camdan aşağı atın sizin için en iyisi.
    LAG YOK
    Bu zamana kadar aktif ve başarılı olan çok fazla server oldu ve sadece lag yüzünden ölen serverlar oldu. Her server sahibi joymax'ın lanet olası sistemsel eksiklik ve yetersizlikleri yüzünden lag problemi ile uğraşmak zorunda kaldı. Yaptığı her zayıf ve yetersiz içerik bir diğerini doğurdu ve sürekli bir çözüm bulmak yerine sürekli patchler yaptılar. Bu da oyunun dizayn ve efektik olmasını negatif yönde etkiledi. Biz önceliğimizi size lagsız ve bugsız olan bir server sağlamaya verdik. Bütün server özellikleri genel performans düzeyini olumsuz etkilemeyecek şekilde editlendi. Her yeni bir özellik eklediğimizde performansın iyi seviyede kalmasını göz önünde bulundurarak ekledik. Bu işi bilenler ne demek istediğimi anlamıştır.
    Sorun Çözme
    Takımımızda sadece oluşacak sorunlarla ilgilenen kişiler yer almakta. Çözmesi-Halletmesi imkansız olan bir sorun yok. Eklenmesi istenen HERHANGİ bir özellik bir şekilde eklenir. Hayal edin ve sonra bize tavsiyede bulunun. Eğer gerekli görülürse eklenir.
    • Bazı oyun içi zımbırtılarda engellendi. Örneğin restart butonu kaldırıldı zira bu bizim ürettiğimiz koruma için engel teşkil ediyordu, zaten çokta büyük bir problem değil sizin için. created problems with our security.

Joymax merkezli sorunlar

Joymaxla ilgili epey konuştum fakat tekrar belirtmek istiyorum. Dosyaları ve geliştirmeleri genel olarak çok kötü. Dosyalara dair hiçbirşey durağan veya korumalı değil. Örneğin 69 tane agent server exploiti serverları kolayca düşürmeye yetiyor. Her bir opcode'u tanımlayan bir byte'ları yok. Serverları GUI's ile yapmışlar.. Genelde bunlar kullanılan birşey değil. Hatta düzgün bir trafik filtresi bile yapamamışlar. Bu da kısa sürede değiştirilebilir birşey değil. Epey uzun stoklanmış prosedürlerini yeniden yazmakla uğraştık.. Hatta bazı prosedürleri EPVP'de paylaştım. Hız farkını orada görebilirsiniz. Joymaxta bir itemin chara girişi yaklaşık 80 milisaniye alırken biz tekrar yazdıktan sonra neredeyse zaman bile almıyor. Daha açık olmak gerekirse süre o kadar kısa ki 0 milisaniyeden daha az. Böyle olması gerekiyor zaten.
    Elimizden geleni yaptık, hatta daha da iyisi olacak. Lagsız ve delaysız oyununuza bakın!
    Hesap koruma
    Her server hesap hacklenme problemi.. Bu konuyla ilgili bazı geliştirmeler yaptık. Bilgilerinizi paylaşacak kadar enayi olsanızda bununla da ilgilendik. Bazılarınız bunu sevmeyebilir ama bize zaman kazandıracak zira itemlerinizi size geri vermekle uğraşmayacağız. Çok basit; Website şifreniz oyun şifrenizden farklı olacak. Eğer genel olarak kullandığınız IP'den farklı bir IP ile websitenize giriş yaparsanız sizi mailinize yönlendirecek ve bunu onaylamanız gerekecek. İleride belki sadece aynı bilgisayardan charınıza giriş yapmanızı sağlayacak bir sistem geliştirebiliriz. Bu da gayet basit nasıl çalıştığını ve gittiğini şimdilik bir görelim ama.
    Güvende olmanız için epey şey yaptık sonuç olarak. Siz yine de diğer serverlarda kullandığınız giriş bilgilerinizi kullanmayın, tavsiye etmiyoruz.

Web Stall
    Gayet basit ve anlaması kolay: Oyun içerisinde stall kurduğunuzda oraya eklediğiniz her item websitede WEB STALL kısmında otomatik olarak görüntüleniyor olacak. Belli kategoriler olacak. WEB' STALL da görüntülediğiniz item için direkt olarak pm atabileceksiniz. Stall kurduktan sonra stall a ekleyeceğiniz item siz stall ı bozup oradan ayrıldıktan sonra da sitede görüntüleniyor olacak (Bir süre için). Bu şekilde stall kurup vakit kaybetmemiş olacaksınız.
    • Stall Bug çözümlendi! Exchange Bug çözümlendi! Exit Bug çözümlendi! Restart kaldırıldı!
    Bu bugları bilmeyen çok kişi var o yüzden kısaca açıklayayım önce. Speed bug dediğimiz bir olay var bu sayede skilleri peşpeşe hızlı bir şekilde kullanabiliyorsunuz aynı şekilde exchange yöntemiyle. Bunu engellemek için 10 saniyelik bir zorunlu gecikme ekledik.

Şehir içinde/yakınlarında: 10 saniye
    • Şehirden uzakta: 20
    • Oynaması tamamen bedava
    Elamidas'ı oynamanın tamamen bedava olmasının birkaç sebebi var.
    Immortal stoneler job caveden uniquelerden ve dungeonlardan düşüyor olacak. (Purgatory, Petra's Garden, Baghdad).
    Ek olarak, Adventurer's soul u da daha önceden bahsettiğimiz içerikler yoluyla elde edebiliyor olacaksınız. Adventurer's soul ile ITEM MALL dan Adventurer's NPC yoluyla alışveriş yapabileceksiniz. (DW kasanın yanında)
    Dahası, sadece achievement ve unique keserek kazanabileceğiniz değerli avatarlar yer almakta(ITEM MALL harici)
    Bunların dışında, OTOMATİK EVENTLER.. Çok kısacaGünde 5000 silk kazanabilme şansınız var! Açıkça birşeyler elde edebilmeniz için event kazanmak veya TOP list e girmek zorundasınız. Event proramında toplamda bir gün içerisine sıkıştırılmış toplam 41 event olacak bu sayede bedava silk kazanmanız çokta zor olmayacak.
    Server'ın çok büyük-kalabalık olacağını biliyorsunuz. Gold kasamayan bazı oyuncular sizin için zaten yeterince silk alacaktırlar onlardan gold yolula da silk alabilirsiniz.
    Dungeonlar
    Forgetten world tarzında bi yer, tabiki farkları var.
    Öncelikle toplamda 3 tane dungeon var. Purgatory, Petra Garden, Baghdad. En küçükten en büyüğe. İçlerinde sırasıyla 1,3 ve 5 unique var. Her unique nin kendine has dropları var ve hepsi ''Box of hidden Seals düşürüyor''. Boxlar daha sonra açıklanacak aşağıda.
    Bunun gibi ödüllerde alacaksınız: Fragment of the Sun, Adventurer's Soul.
    Bunlar SOM-SUN itemleri almak için gerekli olan şeyler. Ancak bunlar o kadarda gerekli değil, aşağıda detaylı olarak açıklanacak.
    Box of Hidden Seals
    Oyun içerisindeki en önemli kutulardan birisi. Bu size farklı SoX çeşitleri veriyor olacak.
    Bunları nerden alıyorsunuz? Çok basit; Bütün dungeonlardan ve achievementslerden.
    • Önemli: Ne kadar çok box açarsanız şansınız o kadar yükselecek. Buna ek olarak, SoS, Artificial Seal, Lustless Seal itemlerini kazanma şansı zamanla artacak, her 7 günde 1. Çok kutu açmak ve sürenin geçmesi iki çift taraflı şans sizin için. Şansı süre geçtikçe artırmamızın amacı oyuna yeni başlayan oyuncuların başlangıç setlerini kısa sürede almaları. Bu sayede yeni oyuncular motive edilmiş olacak.
    Model Değiştirici
    Skalidor'da en çok görmek istediğiniz özelliklerden birisi. Scroll'un ne yaptığı: Adventurer's NPC'den 1 adet model switch scroll alıyosunuz sonra itemi kutunuzda 1. kısma koyuyorsunuz ve scroll'u kullandığınız zaman şehire ışınlanmış olacaksınız. Silahınızın görünüşü seçtiğiniz degree olarak gözüküyor olacak.
    Samarkand
    Qin-Shi Tomb'u Samarkand'a taşıdık (SM). Kasacağınız yaratıkları artık Samarkand civarında bulacaksınız. Kimse jangandan tomba kadan yürümek için saatler geçirmekten haz etmez. O yüzden bunu gerekli gördük. Bu sayede bir diğer eklenti de yaptık o da düşük level traderlere ve güvenli tradelere güzergah açmak oldu.
    Box of Hidden Stars (SoS)
    Öncelikle yukarıda bilgileri lütfen okuyun. Bu scroll caveden düşmektedir. (dead ravine girişinin yanında. Ancak bu size sadece SoS item verir o da başlangıçta işinize yarayabilir, satmak için vs. etc. Daha sonra bu kutu size dhaa iyi itemler verecek. Yinede oyuncuların iyi itemleri çabucak elde etmesini istemiyoruz, bu yüzden diğer SoX çeşitlerini elde edebilmek normal kutu yoluyla olacak şimdilik. Aklınızda bulunsun, bu kutudan kaç tane açtığınız bu scroll için daha farklı ama açtığınız kutu sayısı Box of Hidden Seals ile aynı sayılacak totalde.
    Different types of SoX

o Seal of Star (SoS) | "Box of Hidden Seals" kutularından elde edilebilir. (39%+ rate) | Strength: +1
    o Artificial Seal (SoA) | "Box of Hidden Seals" kutularından elde edilebilir. (13%+ rate) | Strength: +2
    o Seal of Moon (SoM) | Holy Dust + Event Rewards ile elde edilebilir | Strength: +3
    o Lustless Seal (SoL) "Box of Hidden Seals" dan elde edilebilir (5%+ rate for set & access, 2%+ for weapons) | Strength: +3
    o Seal of Sun (SoSun) | "Box of Hidden Seals" (1%+ rate, if selected) & Holy Dust + Event Rewards + Fragment of the Sun ile elde edilebilir| Strength: +5 | Sadece silah

• Reward based SoM & Sun

Bunu nasıl elde ettiğinizi anlatalım:
    • 3 farklı ödül çeşidimiz var. Holy Dust, Event Reward ve Adventurer's Soul. 1 Ekstra özel ödül var o da Fragment of the Sun.
    Holy Dust & Event ödülleri NPC'den SoM ve SuN alabilmek için gerekli. NPC'nin adı Elamidas NPC.(DW Kasa yanında)
    Adventurer's Soul ITEM MALL ürünlerini almak için gerekli. NPC'si Adventurer's NPC (DW Kasa yanında)

Holy Dust & Event elde etme yolları:
    o Capture the Flag
    o Battle Arena
    o Trading
    o Thiefing
    o Hunting
    o Purgatory
    o Petra's Garden
    o Baghdad
    o Uniques generally.
    o Tyrael
    o 311 Distinct Achievements!!! - Alchemylerden eventlere kadar geniş bir yelpazeye sahip achievements setimiz va
    r.

Gördüğünüz gibi bunları elde etmek için çok farklı yollar var. O yüzden çokta zor olmamalı.
    Canlı Destek (BOT)
    Çok uzun süredir tanımadığımız insanlara güvenmekten haz etmiyoruz. Hatta gerçek hayatta tanımadıklarımıza. O yüzden nerdeyse hiçbir GM GameMaster yetkilerine sahip değil. Size en iyi oyuncu desteğini sağlamak amacıyla sizinle konuşan sorduğunuz sorulara cevap veren bir bot geliştiridk.
    Botun yaptığı işlev çok basit, sizin ona gönderdiğiniz bütün mesajları kaydedip website/admin paneline gönderir ve bu sayede biz oyuna girmeden web panelinden size direkt olarak cevap verebiliriz Bu sayede de GM'lerin sizinle olan irtibat içeriğini server sahipleri tarafından da kontrol edilebilir olacak.
    Eğer sorularınız karmaşık veya uzun ise bu sefer web sitesinden bilet alıp sorunuzu yollayabilirsiniz. Canlı bot desteği kısa sorularınız için yapıldı. Örneğin charınız buglandıysa veya daha başka büyük bir sorununuz varsa bilet yolunu kullanmanız tavsiye edilir.

Starters
    Otomatik İtem Yenileme
    Son zamanlarda her serverda gördüğünüz olay. Level atladıkça otomatik olarak üzerinizdeki itemlerin levelide yükseliyor. Ancak bu özellik herkeste olduğu için bu çok sıradan bizde aynısını kullanıyor olmayacağız.
    Bizim geliştirilmiş otomatik item yenileme sistemi ile ilk degreeden 9. degreeye kadar full blue SoS itemler elde edeceksiniz. Ek olarak %41 statlı olacaklar.

Basit Değişiklikler

En baştan beri o kadar değişiklik yaptık ki her ne kadar notlarımızı da tutsakta gözden kaçmış bazı şeyler olabilir. Ekstra olanları buraya alt kısıma yazıyorum:
    • Resurrection scrolls: Kaldırıldı
    Diğer türlü donatorler jobbing de fazla güçlü olacaktı.
    • Tablets & elements: Kaldırıldı
    Gereksiz
    • Damage scrolls: 20% den 10% a düşürüldü bufflarla çakışır durumda.
    • Defence scrolls: Kaldırıldı
    Advanced elixirs: Kaldırıldı
    Artı sayısını aşağıda tutmak için.
    • Astrals: Kaldırıldı
    Artı sayısını aşağıda tutmak için.
    • Purification pills: Mbot açığı kapatıldı.
    • Globals: Level gereksinimi, otomatik çeviri ve iki global yazmak için 5 saniye bekleme süresi.
    • Vigor grains: Yüzdesi 15 e düşürüldü ve NPC'ye eklendi.
    • Devil spirit: Henüz karar verilmedi.
    Bu yazı yazılırken devil spirit hakkında hala net bir karar vermedik. O yüzden kaldırılıp kaldırılmayacağını şu an garanti edemem. O yüzden oyunda kendiniz zaten görürsünüz.
    • Seal of X items: Aşağıda açıklandı

Union Limit
    Union limitini 4 olarak değiştirdik. O yüzden guildler özenle kurulacak ortalıkta çokta fazla rastgele kurulu guildler olmayacak bu da rakabetin artması demek.

Guild Start level

Özelliik olarak sayılmasa da oyuncular bu özelliğin eklenmesini istediler. Kısaca açıklayalım
    Guild açtığınızda SP ve gold gerekli oluyor level atlatabilmek ve dolayısıyla daha fazla üye almak için. Burada guild açtığınızda otomatik olarak 5 level olacak ve guild level atlatma ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.
    Negatif GP olayınıda çözdük. Buglar geçmişte kaldı, hepsiyle tek tek ilgilendik.

#1 Jobber

İşlevi şu şekilde: En iyi jobber olmanız için en yüksek level olmanız gerekli. Buna ulaşan oyuncunun job isminin yanında #1 yazılı olacak. Herkes popüleriteyi sever, ne kadar alırsanız o kadar iyi sizin için.

Guild Limiti

Bu konuyu çok fazla oyuncu ile konuştuk-tartıştık. Sonuç olarak guild limitini 32 olarak belirledik. Bu da demek oluyorki guildinize alabileceğiniz üye sayısı toplamda 32.

Stall Limiti

Stall limitini 100B olarak değiştirdik. Bu sayede almak-satmak istediğinizi düşük bir limit olmaksızın stall'a koyabilecek ve dolandırılma riskinden kurtulacaksınız.

Yardım Penceresi

Bize sorularınızı sormadan önce lütfen bu pencereyi açıp sorunuzun cevabını ilk olarak orada arayın. Burayı editlemek epey zamanımızı aldı o yüzden bunu kullanın tembellik yapıp direkt bize sormayın herşeyi. Eğer bunu yaparsanızda bizim zamanımızı yiyeceğinize bize zaman vermiş olacaksınız bizde zamanımızı başka şeyleri çözmek için değerlendirebileceğiz.
    H ye basarak basitçe bu pencereyi açabilirsiniz.
    Anti Goldbot Tedbiri

Konseptimizin büyük parçalarından biri.
    Normal yaratıklar 3. tier item dışında değerli birşey düşürmeyecek. Ne yeterli gold ne de botlamanıza değecek bir başka şey. Tabiki Attribute stoneler hariç.
    Bu yolla size farklı yollarda gold kazanma imkanı sağlıyoruz. Unique avlayabilir, jobbing yapabilir veya diğer eventler vs. Bu şekilde botlamayı önlemiş oluyoruz fakat siz tabiki botlamada ısrarcı iseniz botlayın bizim için sorun yok.
    Botlamayı jobcavede de deneyebilirsiniz ama epey sık öleceksiniz.

Oyun içeriği hakkında tavsiyeler / Buglar

Mesaj sistemini kullanarak bize her an tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Yapmanız gereken Suggestion adlı chara mesaj göndermek, biz mesajlarınızı da okuyor olacağız.
    Bu şekilde de destek sağlıyor olacağız fakat bu sefer forum kullanımı daha rahat olacak bu sayede de diğer insanlar tavsiyeleriniz hakkında altına yorum yazabilecekler.
    İleri Seviye

600 civarı online a sahip ''iyi'' serverlar şu günlerde bu özelliklere sahipler. Biz onları da geliştirdik. Bu gördükleriniz daha hepsi değil. Daha sonradan görecekleriniz sizi daha da hayran bırakacak. İçeriği tamamen anlayabilmek için özellikler kısmını tek tek okumanız gerekecek. Fikirler tamamen bize ait olmayabilir ancak daha önce de var olan bu fikirleri konseptimize uyacka şekilde geliştirdik.
    Güvenli Alanlar

Bazı eklemeler yapmak aslında çok basit oldu ama bunu neden daha önce kimse yapmadı bilmiyorum. En azından bildiğimiz birisi yok bunu yapan.
    Özü şu, her şehrin içi - tamamen heryeri güvenli bölge artık. Daha önceden çakalların bulduğu bazı güvenli olmayan şehir içi alanlarda mal yıkıp toplama olayına da bu şekilde son vermiş olduk.

Unique Çıkış Noktaları

Skalidorda kullandığımız o hemen hemen her unique için milyonlarca çıkış noktasını bu sefer kullanmadık. Tamamen değiştirdik ve bundan sonra hemen hemen sonradan eklenmiş her unique için 15 civarı çıkış noktası var olacak ve bunlar sabit olacak. Kendi haritanızı çıkarabilirsiniz ama buna sıfırdan başlayacaksınız. Henüz çıkış noktalarını hiçbir oyuncu bilmediği için başlangıç çok çekişmeli olacak, sizin de özlediğiniz olayın bu olduğunu düşünüyoruz.
    Aşağıda çizilen alanlar uniquelerin çıkabileceği bütün alana olmasada geniş alanları gösteriyor.

TG:

Uruchi:

Isyutaru:

Lord Yarkan:

Demon Shaitan:

Cerberus & Captain Ivy

Cerberus ve Captain Ivy içinde çin haritasına 15'er nokta ekledik. Cerberusun çıkış alanı Jangan, Captain Ivy nin çıkış noktaları ise DW civarında olacak. Spawn alanını görüntülemek için aşağıya bakın.

Cerberus - Captain Ivy:

Job Cave Uniqueleri

Jobcave artık skalidordaki gibi olmayacak, orjinaldeki gibi olacak. Fakat, giriş için dead ravineye kadar yürümeniz gerekecek.
    Aquila, Goliath, Montecore ve Morgoth jobcavenin içerisinde çıkacak. Herbir unique farklı miktarlarda coin düşürecek ve ekstra özel itemler verecek.
    Çıkış noktaları her iki job giriş noktalarının arasında olacak bu sayede rekabeti maksimum seviyeye çekmiş olacağız. Toplam öldürme sayısı ile de grant alabileceksiniz.

Unique kill Title'ları:

Automatic Title'lar

Kestiğiniz her unique'den sonra title'ınız ''kestiğiniz unique'nin adı - Slayer'' olarak değişmiş olacak. Bu title aynı unique bir daha kesilene kadar sizde kalacak veya diğer bir title'ı aldığınız zaman da otomatik olarak değişecek.
    Alınabilen Title'lar: Tiger Girl Slayer, Uruchi Slayer, Cerberus Slayer, Captain Ivy Slayer, Isyutaru Slayer, Lord Yarkan Slayer, Demon Shaitan Slayer, Aquila Slayer, Montecore Slayer, Goliath, Morgoth Slayer, Roc Slayer, Tyrael Slayer.

Otomatik Job Title'ları

Job levelinize bağlı olarak haftalık olacak şekilde job title'ları elde edeceksiniz. Herbir job grubu içerisinde en üst seviyeye ulaşan oyuncular title'ı kazanmış olacak.
    Automatic Title'ının yenilenmesi
    Bir job title'ına ulaşmanız durumunda keseceğiniz bir unique title'ınızı değiştirecektir. Normalde kestiğiniz bu uniqueden sonra kazanacağınız title bir sonraki kesildiğinde kaybolması gerekir ama Elamidas'ta bu yok, ne olacağı ise şu, unique title'ınız kaybolduktan sonra tekrardan job title'ını geri almış olacaksınız.
    Özel Trade Güzergahları:

Bu güzergahlar jobbing olayını daha geniş boyuta taşımak size farklı yollar sunulması amacıyla geliştirildi.
    Bu sayede gerçek savaşlar olacak. Thiefler sizi aradıkları zaman nerde bulacaklarını bilecekler. Hunterlar NPC thiefleri kesmektense onlarla savaşacaklar bu da oyunu daha zevkli kılacak.

[Güzergah #1
    -

]
    Bu güzergah ile daha çok puan kazanacaksınız ama burayı tamamlamak diğerlerine göre biraz daha zor. Thiefler tradelerin traderler ise thiflerin nerede olacaklarını tahmin edebilecek. Bu noktada teamplay yeteneklerinizi gösterin!
    NOT: Videoyu izleyerek güzergah hakkında daha açık bilgi edinebilirsiniz.
    VIDEO: Youtube

[Güzergah #2
    -
    ]

İkinci trade güzergahımız ilkine epey benziyor. Farkı, bu trade yolunda yolların çok dar olması. Basitçe kaçış ve saklanma olayları burada mümkün değil. Ya ileri gidebilirsiniz ya geriye. Bu arada bu dar alanda thief spawnları yok. Bu güzergah tamamlaması daha kısa süren ancak puan olarka daha az puan kasabileceğiniz bir güzergah. Yeniden söyleyelim, videoyu izlediğinizde içeriği anlayacaksınız.

[Güzergah #3 SPOILER
    -
    ]

Fortress War Kill Sayma

Belli bir sayıda kill için şu an size söylemeyeceğimiz bir ödül elde edeceksiniz. Denemeye değecek bir ödül ekledik. Guild ve union limitleri kill sayısının her bir player için daha fazla olması demek bu da sizin lehinize olacak. Ek olarak sitede FW kill'lerininin rank listesi gösteriliyor olacak. Bu şekilde guild ve unionunuzun popüleritesini de artırmış olacaksınız.
    Son olarak kill'lere bağlı olan achievementlerde olacak.

Yanan İtemi Temizleme Scroll'u

Bu scroll'u kurmak beklediğimizden daha fazla süre aldı o yüzden onu da buraya eklemek istiyoruz.
    Nasıl çalışır:
    Yanan iteminizi (kırmızı durubility) 1. slota koyun ve scroll u kullanın. Şehire ışınlanacaksınız ve kırmızı yok olacak. Eğer iteminizde problem yoksa scroll gitmemiş olacak.
    Stat - Skill ve isim değiştirme scroll'u.

Bu skillde yukarda anlatılan scroll gibi basit bir işlevle çalışıyor. Scroll u kullandığınız DC falan da yemiyorsunuz. Fakat char ismi değiştirme scroll u biraz farklı. Bunda DC alacaksınız. Login olduğunuzda tekrar isim koyma penceresi belirecek buradan isminizi yenileyebilirsiniz.

Oldschool Player versus Player Capes.

Bu özellikte beğenerek eklediğimiz bir diğer özellik. Yapmanız gereken yok basit sadece PVP modunu aktif hale getiriyorsunuz ve görüşünüz eski sistemdeki gibi cape takılı olarak gözüküyorsunuz. 7 ve 8. degree'ye geri dönüş gibi bir his olacak.

[SPOILER -
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmbw7
    ]

UZMAN SEVİYE
    Ek Job Kıyafetleri:

Jobberlar arasındaki farkın görülebilir olmasını sağlamak amacıyla job leveline bağlı olarak farklı job kıyafetleri ekledik. Çok farklı çeşitlerde job suitleri eklendi.
    Wanted Sistemi

Bir diğer mükemmel fikir & özellik.
    Herkesin bildiği o WANTED sistemi, eski olan çok kötüydü. Bizimö WANTED jobbing sistemimiz ise biraz daha farklı. Aradaki farkı ayırt edebilmeniz adına, ilk önce bunun isro da nasıl çalıştığını size açıklayalım.
    Thief olarak epey hunter-trader kestiniz mal kaçırdınız ve belirli bir limite ulaştığınızda WANTED olarak görüntüleniyorsunuz. Bu olaydan sonra herkes tarafından soyulabilir ve öldürülebilir oluyorsunuz, her an. Çok fazla kaybınız oluyordu. (Exp-sp-job exp- loot ve gold gibi).

Bizim sistemimizde bunun gibi şeyler kaybetmeyeceksiniz ancak biraz gold kaybı olabilir. Çok fazla sayılmaz ama en azından kaydadeğer bir kayıp denebilir.

Nasıl çalışır:

Eğer WANTED olursanız, görünür bir buff elde edeceksiniz jobbing yaparken. Diğer thiefler size saldıramaz ancak hunter ve traderler saldırabilir. Maksimum 50 Mil gold kaybedeceksiniz. Art arda aldığınız kill ler size gold kaybı olarak yansıyacak.

Örneğin:

• 11 Kills => 1% Gold loss
    • 12 Kills => 2% Gold loss
    • 13 Kills => 3% Gold loss....
    • Max Gold loss => 50 Million

Bu giden gold, siz WANTED olduktan sonra sizi kesene gidecek, yoksa her kill den sonra bir gold kaybı söz konusu değil.

Ek job kıyafetleri:

Her job için jobleveline bağlı olarak 5 farklı job kıyafeti eklendi.
    Job levelleri 1,10,20,30 ve 40 olarak belirlenen farklı kıyafetler. Job kıyafetiniz geliştikçe üzerlerinde olan job skilleri de gelişmiş olacak. Aşağıdaki ss lere göz atabilirsiniz.

THIEF:

1-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmf02

2-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmf55

3-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmfbt

4-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmfzv

5-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmgf4

TRADER:

1-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmghv

2-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmgkx

3-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmgnp

4-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmgqp

5-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmgtm

HUNTER:

1-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmgwq

2-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmgyv

3-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmh0v

4-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmh2t

5-
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmh4j

Buffların sürekli olması

Bu da sizin işinizi epey kolaylaştıran diğer bir özellik.
    Bufflarınız sizinle sürekli olarak kalacak. AFK olun ölün ne olursa olsun sizinle.
    CTF'de spawnkill yemeyeceksiniz çünkü doğduğunuzda bufflarınız ile doğacaksınız. Kısacası herşey için. FW,PVP BA vs..

Artı, charınız doğduğunda savaşır pozisyonda doğacak bufflar için bu da güzel gözüken bir diğer şey.
    Bowcuların vuruş alanı artıran skill'i de keza sürekli açık olacak bunun için bow takılı olmasına gerek yok.

SPOILER:
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmi2a

Job Leveli

Joblevelleri yani jobrank sizin jobbing yaparken kestiğiniz düşman sayısına bağlı olacak. Bunun bokunu çıkarmak isteyenler olacak mı tabiki olacak onlara karşı anti cheat sistem de geliştirdik tabiki. Eğer bunla ilgili bir hileye başvurursanız ki bunu önermiyoruz kill leriniz banlanacak kısacası sayılmayacak o yüzden bu kadar sistemi geliştiren bir ekibi hafife almayın ve oyununuzu adil şekilde oynamaya bakın.

Joblevel size ekstra job skill olarak dönecek bu da size jobbing yaparken fayda sağlayacak. Ek olarak bu görünüş olarakda harika duruyor ve sizi daha güçlü kılıyor bu da daha çok popülerite ve eğlence demek.
    Jobcaveye girerek botlayan kişileri kesebilir bu sayede levelinizi artırabilirsiniz.

JobSkills

Jobsuitinize otomatik olarak eklenen skill'ler söz konusu. Efektleride düzgün ve ideal olarak eklenmiştiri. Bu sayede daha taktiksel olarak jobbing yapmanız gerekecek. Bu noktadaki amacımız daha zengin bir oyun içeriği yaratmak. (Galeriye göz atabilirisiniz)

Weaponary skills
    Eklediğimiz bir diğer skill. Bunu Elamidas Shop'tan alacağınız weaponary scroll ile edinebilirsiniz. Bunu Achievement puanınızla satın alacaksınız.
    Bu skiller sizi süper güçlü falan yapmayacak bunu düşünmeyin bile.
    Bunlar her buildin zaten sahip olduğu skiller tek değişiklik efektlerinin biraz daha iyi olması. Bu da demek oluyorki mesela dondurma efekti daha etkili olacak.

Professional

Achievement System

Achievement sistemi üzerinde çok dikkatli ve özenli çalıştık. Bu sistemi kurması ciddi anlamda zordu çünkü her biri farklı oyun içeriğine dayanan gereksinimler ve ödüller içermekte.Bu özelliğin tamamen çalışır hale gelmesi için tahmin edebileceğinizden çok ama çok daha fazla efor sarfettik, çok çalıştık.
    Achievement sistemi nedir? Bunu anlamanın en kısa yolu galeriye göz atmak olacaktır.
    • Belirli bir sayıda +X'e patlatma
    • Belirli bir FW kill sayısı
    • Belirli bir süre online kalma
    • Belirli bir job leveline ulaşma
    • Farklı title'lara ulaşma

Şu anda toplamda 150-200 civarında achievement var. Belirli sürelerle yeni eklentiler yapacağız. Şu an için daha fazla fikire ihtiyacınız var. Yukarıda belirtildiği gibi bize tavsiye verebilirsiniz. Duymaktan memnun oluruz.

Tamamladığınız achievementleri görüntülemek için, master'lerden achievement kısmını açıp görüntüleyin.

Global item linking
    Bu özelliği facebook sayfasından talep ettiniz bizde gerçeğine yakın bir özellik geliştirdik.
    Günde en fazla 3 farklı item gösterebileceksiniz. Premium plus'a eklenmiş bir pencere olacak bu sayede herkese göstermek istediğiniz itemi inventorinizdeki 1. kısma koyarak belirtmiş olacaksınız.
    Sadece normal itemler görüntülenebilir. İtem global yoluyla diğer oyunculara görüntülenmiş olacak. Diğer oyuncular globalı yazana show item diye PM atarak itemin özelliklerini görüntüleyebilecek. (Bluelar - Statlar vs.) Gayet iyi de gözüküyor, deneyip göreceksiniz.

SPOILER:
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fmwm0

Bounty PvP

Diğer mükemmel içerik, daha önce hiç yapılmamış birşey. Uzun bir süre bu özelliği-fikri çalamayacaklar gidişatı birlikte görelim :)
    Bu içeriği hemen herkes bugüne kadar istemiştik bizde yaptık. SS lere bakarak hemen anlayabilirsiniz.
    Tam olarak ne oluyor?
    Biriyle gold karşılığı PVP yapabileceksiniz. Bunun için sisteme istek gönderip PVP yapacaksınız kazanan iddia edilen tutarı diğer chardan otomatik olarak alacak.

U ya basarak birisine şu içeriği mesaj olarak gönderin: BountyPvP (veya 'bOUnTYpVp ' büyük küçük harf duyarlı değil). 1 boşluk bırakıp iddaa tutarını girin.
    Bu tutar sahip olduğunu tutardan daha düşük olmak zorunda.
    Mesajı yolldığınız zaman, ''Message has been sent succesfully'' mesajını alırsanız karşı taraf mesajınızı almış demektir.
    However, it has to be lower than the current gold that you have.
    Daha sonra iddaa yolladığınız kişiye pm atılacak ve bu tutar için bahsi geçen kişi ile PVP yapmak isteyip istemediği sorulacak.
    Eğer kabul ederse, iki charda belli bir bölgeye ışınlanacak (otomatik olarak). Işınlanırken bu tutar sizin charınızdan alınacak, eğer yeterli goldunuz yoksa basitçe kickleneceksiniz, bu kadar basit.

Eğer burada da hile yapmaya kalkışırsanız karşınıza ne çıkacağını göreceksiniz :)
    Herkesin sizi izleyebileceğini söyleyen bir global atılacak. Ancak diğer insanlar size saldıramaz hatta yakınınıza gelemez. DW köprüsünün oradaki alan bilenler için.

Kazanan goldu alır ve olay bu kadar basit. DC Yiyen roundu kaybeder ve goldu gider. DC Yediğinizde goldunuzu yerine tabiki koymayacağız. Bu sizin kendi internetiniz - riskiniz.

RESİM-1 :
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fn080

RESİM-2 :
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fn0dz

RESİM-3 :
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fn0im

RESİM-4 :
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fn0o6

RESİm-5 :
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/4fn0ux

Pvp Trainer

Bu içerik de kolay kolay kopyalanamayacak.

Şu anlık sadece Clone Trainer' çalışır durumda çünkü otomatik savaşan botu perfect hale getirmek için skill sıralamaları olsun diğer içerikler olsun çok yoğun şekilde test etmemi z gerekiyor.

Clone Trainer:

Event çok basit. PvPTrainer'e mesaj yolluyorsunuz. Daha sonra trainer size pm atıp ne set vermek istediğinizi soaracak. Atıyorum SuN +255. Bundan sonra trainer sizin olduğunuz yere ışınlanacak. Sizin kullandığınız skillerin aynısını aynı anda size karşı kullanacak. Bu şekilde farklı kombinasyonlarda silah ve itemi olan charlara karşı ne kadar DMG vurabileceksiniz bunu görüp bizzat test edebileceksiniz.
    Bu PvP trainer sisteminin en basit anlatım şekli şimdilik. Yapabildikleri çok daha fazla ancak şimdilik bu kadarını ekledik dahasını test edip geliştireceğiz ve ekleyeceğiz. Teknik olarak göründüğünden çok daha kompleks bir yapıda kodlandığı için çok yoğun bir uğraş gerektirdiğini bilmenizi isteriz.

Otomatik PvP Event'i

Bu sistem epey geniş kapsamlı ve üzerinde çok ama çok çalışma gerektiren bir sistem zira geliştirdiğimiz her sistem için anti-cheat sistemi de geliştirmek zorundayız. Bunun yanında kodlarken kod programlarının problem çıkararak zorlaması da cabası. Umarım şu an neden bu kadar geciktiğimizi biraz olsun anlamışsınızdır. Sonuç olarak hepsini bir bir hallettik.

Event başlamadan Event'in nasıl yürüdüğü hakkında bilgilendirileceksiniz. (RegisterPvP'ye mesaj yollayın, mesaj içeriğinin önemi yok boş olsa da olur)
    Daha sonra size oyun kuralları ve kısıtlamalar hakkında PM yoluyla bilgi verilecek. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, DW-Kasa ya ışınlanacaksınız orada tekrar kurallar hakkında bilgi verilecek ki kurallar ve kısıtlamalar hakkında yeterli bilgiye sahipsiniz ve tam olarak anladınız.

Bir sonraki adımda düşmanınızın nicki size PM atılacak ve onunla konuşabileceksiniz. Kurallar vs. kendiniz ekleyebilirsiniz. Keep in mind that there are no rules made by us officially. If you want to make rules you have to trust your opponent.
    60 saniye içerisinde daha önceden belirlenen 16 PvP noktasından herhangi birisine otomatik olarak ışınlanacaksınız. Bu da demektirki 32 farklı kişi aynı anda pvp yapabilir. Aklınızda bulunsun sadece 32 kişi. Her kayıt yaptıran atanmayabilir.

Event tamamen otomatik olarak gerçekleşmekte ve oyun içi asistanı veya GM ye ihtiyaç yok. Sadece siz ve düşmanlarınız olacak eventte.
    Işınlandıktan sonra direkt olarak PVP moduna girip düşmanınıza saldırabilirsiniz hatta direk PK olabilirsiniz, her round sonunda PK modu silinmiş olacak. Her istediğinizi yapabilirsiniz ancak kaçmak için alan biraz fazla küçük o yüzden direk savaşmaya bakın.

12 dakika içinde en çok kill sayısına ulaşan kişi kazanır. Eğer iki kişide aynı sayıda kill aldıysa ikinizde dışarı atılırsınız.
    Her rounddan sonra 60 saniye bekleme süresi olacak. Bu sürede ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bu süre içerisinde return scroll vs. kullanmak mümkün olmayacak.
    Final savaşı en iyi 3 kişi arasında olacak. Bu da demek oluyorki toplamda 3 kere PvP yapacaksınız ve 2 el alan kazanacak. Kazanan kişi 500 silk ile ödüllendirilecek.

Otomatik JobWar Event

Kayıt için job kıyafeti giyilmesi mecburidir. Sonrasında bilgilendirme measjı alacaksınız. Kayıt için mesaj göndermek zorundasınız. Bu event için mesaj göndermeniz gereken isim ''RegisterJW''
    İlk önce bütün kurallar hakkında bilgi mesajı alacaksınız ve daha sonra otomatik olarak ışınlanacaksınız. Savaş alanına girdiğinizde direkt olarak savaşmaya başlayabilirsiniz. Öldüğünüz anda dışarı atılacaksınız ve içeri tekrar giremeyeceksiniz. Dışarı atıldığınızda artık dışardasınız.

Event belirli bir süre veya içeride hiç düşman kalmayana kadar devam edecek. Sistem içeriye mümkün olduğunda çok oyuncu alacak. Fakat, içeri alınan oyuncu sayısı job olarak kafa kafaya olacak. Yani içeriye 150 thief girdiyse 200 hunter-trader giremez aynı sayıda düşman girebilir. Bu da dengeyi sağlayacak.
    Ek olarak evente alınan oyuncular her zaman en güçlüler arasından seçilir aynı pvp eventte olduğu gibi. O yüzden sürekli en iyiler arasında olabilmek için uğraşmanız gerekecek.
    Güçlü-zayıf ayrımı itemlerinizin puanlamasına göre ayırt edilecek. Bu yüzden itemlerinizin sürekli üzerinizde olduğundan emin olun. Bu arada kalkanlar item puanınıa dahil edilmeyecek. Sadece silah-aksesuar ve itemler dahil.

Her kazanan kişiye 25 silk verilecek ve içeride de epey eğlenmiş olacaksınız. Zerk modu içerideki savaşlarda kullanılamayacak. Doğduğunuzda zerk topları boş olarak doğacaksınız. Eğer yeterince kişi kesip zerki içeride doldurabilirseniz elbette kullanabilirsiniz.

Otomatik Trade Event

Bir diğer büyük eventimiz. Kısaca, eventle ilgili notice geçecek. 15 dakika sonra Jangan'dan başlayacak olan trade eventi için. 15 Dakika sonra Jangan'dan 15* mal yüklü kervan Mt. Roc'a doğru hareket edecek. Diğer traderler onunla birlikte gidecekler hunterlar onları koruyor tabiki thieflerde saldırıyor olacak. Çok basit, normalden bir farkı yok ancak notice geçeceği için farkındalık yaratacak ve daha kalabalı job savaşı için ortam hazırlanmış olacak.
    NPC transport'a teptirme dondurma vs. işlemeyecek. Daha önceden çizilmiş olan script üzerinden sürekli olarak hareket ediyor olacak. Traderler basitçe ona trace atabilirler. 400 - 600 yıldız trade runları görmek için bizde sabırsızlanıyoruz.

Automatic Zombie War Event( Şu an için tekrar kapatıldı, zombie yaratıklar üzerinde daha fazla dizayn çalışması yapacağız.

This is a special event!
    The reason it was made is pretty simple. We wanted to open the server last month on Halloween and wanted to introduce this feature with it, since it would be fitting perfectly.
    How this Event works:
    Players sign up in parties for this event using the message system ingame.
    Parties get teleported (automatic system like CTF and BA) into a big area (Thief town without buildings). You receive a special weapon and 20 bullets to start with.
    You have a building in the middle. This will be the "Heart" or "Headquarters".
    Zombies will spawn outside and come to destroy the "Heart".
    Your job is to kill the zombies before they can kill the Heart. Upon killing zombies, you'll receive killpoints and 'Bullets'. You need these Bullets to use your weapon in order to kill the zombies. Every 9 seconds more and more zombies
    get spawned in random corners of the map and start to move towards the heart.
    The party which survives the longest, wins.
    PS: You will need to steal bullets from other people's kills, because you will not deal enough damage with your "normal" weapon. You need the Special weps.

Otomatik Free For All Eventi

Event isminden de anlaşılacağı gibi event herkese açık event olacak. Event için zerk kullanımı dışında bir kısıtlama yok.
    Eventin amacı basitçe şu, herkes herkesle savaşabilir. Hedef en çok kill sayısına ulaşmak. Herkes sarı cape takıyor olacak. Takmadığınız zaman dışarıya atılacaksınız. Öldüğünüz zaman tekrar kalkabilirsiniz ama kill ve ölüm sayınız buna göre değişecek elbette.

Nasıl çalışır:
    RegisterFFA ya mesaj atarak kayıt oluyorsunuz.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra kurallar hakkında kısa bir bilgi PM'i alıyorsunuz. Sonrasında savaş alanına ışınlanıyorsunuz. Sarı cape takıyorsunuz savaş başladıktan son ana kadar kestiğniz kill sayısı kadar puan topluyorsunuz. En çok kişi kesen eventi kazanıyor. 15-20 dakika civarı savaş süresi olacak.
    Eğer bir şekilde savaş alanından ayrılırsanız geriye dönmeniz mümkün olmayakacak (reverse vs)

Otomatik Last Man Standing Eventi

Register LMS'ye mesaj atarak kayıt olacaksınız. Kayıt tamamlandıktan sonra kurallar hakkında kısa bir bilgi PM'i alacaksınız. Daha sonra savaş alanına ışınlanacaksınız. Bu sırada yine sarı cape takmak zorundasınız. Buradaki savaşta farklılık öldüğünüz zaman alan dışına ışınlanacak olmanız. Bu yüzden mümkün olduğunda uzun süre içeride sağ kalmanız gerekiyor.
    Kestiğiniz her kişi için 3 silk alacaksınız bu eventte. Cape'yi takıp bir köşeye saklanmak tabiki işe yaramıcak birileri elbet sizi kesecek, 3 silk grandı bu yüzden ekledik. Ek olarak ölen herkes direkt olarak şehire geri ışınlanacak.
    Kazanan 300 silk ile ödüllendirilir.

Automatic Kill The GM Eventi

Bu eventte kayıt yaptırmanıza gerek yok. Event DW-EAST gatede gerçekleşecek. Oraya gidip direk olarak evente dahil olabilirsiniz. Zaman kısıtlaması da yok. Ancak katılan sayısı çok olacağı için event çok da uzun sürmeyecek.
    Toplamda 5 round olacak. Hedef orada olan GM charı öldürmek olacak.
    Nasıl Çalışır:
    Event olacağı zaman notice geçecek ve DW-EAST'a çağrılacaksınız. Round notice geçtikten 5 ila 10 dakika sonrasında başlayacak.
    DW-EAST a gittikten sonra round u kazanabilmeniz için KIRMIZI cape takmanız gerekli. Bunun amacı playerların birbirine vurmasını önlemek. Tabiki diğer atkılardan birini takıp oyunculara dalabilrisiniz ama bu sırada eventi kazanamazsınız.
    Her rounddan sonra kazanan global yoluyla bildirilir ve GM char tekrar olarak dirilip diğer round için yerini alır.
    İlk round en zorudur çünkü GM charının canı full olacak. Diğer roundlarda dirildikten sonra HP'si 50% de başlayacağını göze alırsak ölmesi daha kısa sürecektir.
    Kazanan 300 silk ile ödüllendirilir.

Automatic Alchemy Eventi

Alchemy eventi hakkında çokta geri bildirim sağlayamadık şu ana kadar fakat evente isteyen katılır isteyen katılmaz kimseyi zorlamıyoruz. Event şans ve yeteneğe bağlı birazda, sizin söylediğiniz üzere. Ben yine de tamamen şans faktörünün etken olduğunu düşünüyorum.
    Nasıl Çalışır:

DW-EAST'ta 10 dakika içerisinde Alchemy eventi başlayacağına dair notice geçer. Event çok basit, event botunun düşürdüğü +7 itemleri +10a basmaya çalışacaksınız. En hızlı toplayıp ilk +10 basan oyunu kazanır. İtemler kullanılır değil zira EU itemler olacak.
    Kazanan 250 silk ile ödüllendirilir.

Otomatik Piyango Eventi

Bu event en kompleks yapıda olan eventlerden bir tanesi.

Nasıl çalışır:
    Lottery eventin başlayacağına dair notice geçer. Sonra Elamidas NPC'ye gidip lottery ticketi alacaksınız.
    Başlangıç için kazanılabilecek silk-pot miktarı ''500'' olacak. Her kesilen bilet sonrası bu silk miktarı artış gösterecek.

3 çeşit bilet tipi olacak:

Küçük Bilet: 100 m
    Orta Bilet: 500 m
    Büyük Bilet: 1 b

Alınan her küçük bilet kazanılacak olan silk-pot ödülünü 10 silk
    Alınan her ortabilet kazanılacak olan silk-pot ödülünü 50 silk
    Alınan her büyük bilet kazanılacak olan silk-pot ödülünü 100 silk

olarak artıracak. Bunun yanında her biletin ücreti oranında kazanma olasılığı vardır. Yani 1 büyük bilet 10 tane küçük biletin kazanma şansına eşdeğerdir.
    Silk-pot'un artışında rol oynayan bir diğer olay ise katılım sayısı. Her bilet alan kişi sayısınca kazanılacak olan silk-pot'u +1 silk olarak etkileyecektir.

Bu event sayesinde diğer yandan serverdaki gold'u server dışarına çıkararak muhtemel bir enflasyon olayını da engellemiş olacağız.
    Kazanan kişi sistem tarafından rastgele atanan bir kişiyi silk-pot'u ile ödüllendirilecek.
    Automatic Race Eventi

Bütün eventlerde olduğu gibi bu eventte de kayıt gerekli olacak.. RegisterRace isimli karaktere herhangi bir mesaj yollayarak bu event kayıt olacaksınız.
    Kayıttan sonra bir alana teleport olacaksınız ve all chat'te size event hakkında kısa bir tanıtım yapılacak. Ordanda sonra yarış alanına ışınlanacaksınız. (2. trade route ile aynı yer)
    Sadece kayıt yaptıran kişiler yarışı kazanabilir o yüzden kayıt yapmadan 2. trade route a gidip oradan başlangıç yapmanız sadece zaman kaybı olacaktır.
    Yarış alanına ışınlandıktan sonra yolun sonuna kadar koşacak ve orada ''Roc Outside'' adlı teleport yerini bulmanız gerekecek. Teleporter sizi Roc a ışınlayacak ve oraya ilk ulaşan kişi yarışı kazanacak. Kayıt olmadan bu işlemleri yapmanız size birşey kazandırmaz o yüzden tekrardan hatırlatmakta fayda var.

Kazanan 200 silk ile ödüllendirilir.

Otomatik Trivia Eventi

Bu event bir kayıt gerektirmemekte olup her 30 dakikada bir gerçekleşecek. Kazanan 25 silk ile ödüllendirilir.
    Event Botumuz size global yolu ile soru soracak. Yapmanız gereken doğru cevabı en kısa sürede ona vermek. Toplamda yaklaşık 1500 soru olacak. Cevabı global yoluyla yazmak zorundasınız.

Automatic Hide & Seek Event

Bu event Trivia eventine yakın bir event. Buna da kayıt yaptırma gereksinimi yok ve 2 saatte bir gerçekleşiyor olacak. Otomatik event bot harita üzerinde rastgele bir noktaya ışınlanıp nerede olduğuna dair size ipuçları verecek sizde onu bulmaya çalışacaksınız.
    Onu bulup exchange yollayan ilk kişi eventi kazanır. Kazanan kişi 50 silk ile ödüllendirilir.
    Otomatik Unique Eventi
    Jangan Tomb girişinde bir event düzenleneceğine dair bir notice geçer. Direk oraya gidip birkaç unique kesmelisiniz. Şunu da unutmayın çıkacak olan ilk Roc orada doğacak. O yüzden diğer yandan da Roc ile uğraşmak zorunda olacaksanız. Her 2 haftada bir bu biraz daha zorlaştırılabilir zira charlarınız gittikçe güçlenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 24 Ağustos 2014; 1:46:19 >

• facebook sayfalarında paylaştıklar 18:00 da açılacak paylaşımını silmişler..

geçen gün biri bizi 2 aydır bekletiyosun dediğinde "Show me a screenshot where I said that" diye gider yapıyodu ... şimdi o adam yine yazsa ne dicek çok merak ediyorum
    ayıptır söylemesi bu oyun n*h açılır
  • ahahhahaha yine ertelendi 29una almışlar beklemeye devam edin
  • evet bu sunucudan umudu kesebilirsiniz beyler 5 para etmez bu saatten sonra. İnsanların gözünde hiçbir değeri kalmadı.
  • kod yazma konusunda çok başarılı olabilirler ama yöneticilik ve tanıtım konusunda kesinlikle berbatlar.
  • İnsanları kandırmaktan başka hiçbirşeyde iyi değiller dostum. Açıldığında da inan facia ile sonuçlanacak. Hep bir sorun hep bir problem bla bla bla
  • Dat elamidas
  • NOT: Konunun Türkçesini hala düzenliyorum tam olarak bitmedi, linklerin resim olarak çevirisi yapılacak şimdilik manuel olarak yan tab a yapiştırıp içeriğe bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 23 Ağustos 2014; 20:31:47 >
  • Sonucu özetler mi dersiniz.

• quote:

Sonucu özetler mi dersiniz.

ahahaha

• quote:

Sonucu özetler mi dersiniz.

• <!--ok--> tam saat kacta acılaca

beyler adam gibi yenı acılacak bi sw e baslayalım bırlıkte veya tavsıye verıcek varsa dönsün bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apwbdumblodore

<!--ok--> tam saat kacta acılaca

beyler adam gibi yenı acılacak bi sw e baslayalım bırlıkte veya tavsıye verıcek varsa dönsün bana.

JoySro'nun Elite adında 2 hafta önce açılan 80 cap bir server'ı var ve full çekiyor. Ben oradayım, tavsiye de ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.