Şimdi Ara

Sıra kuyruğunda kaynak yapmak için yanlayan tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstisnasız girdiğim bütün kuyrukta böyle birkaç tane tip var.Sıra varken yandan girmeye çalışıyorlar.Böyle tipler genelde +50 yaşında oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fırtoğlu tırtlar

• Aynısını geçen atm'de bir adam yapmaya çalıştı suratıma bakmaya çalışıyor tıpkı otobüste yerimize oturmak için zan altında koymak isteyenler gibi, hiç bakmadım
  • Hocam eğer avratsa kaynak yapan işin rengi değişir

• Dertlerin en küçüğü,üretilen dertlerin en basitidir
  • Sık sık karşılaşıyorum artık bu durumla
    Gencinden yaşlısına
    Erkeğinden kadınına herkes yapıyor.

• Geçen tren bileti alırken tek sıra halinde bekliyoruz. 10 kisi falan var. Her şey nizami. Hatta vay be ülkeme bak dedim. Bunu dedikten birkaç dakika sonra 2 veledi ile bir kadın geldi koşarak. Koşa kosa vezneye kadar geldi. 1 sivil 2 çocuk bilet dayi dedi.
    Öndeki abla da yenge sıraya var gecsene dedim abooooo kadın çıldırdı. Ağzına ne geldiyse saydi ablaya. Güvenlik geldi kadını sakinlestirdi bileti alip geçti trene. Trende gördüm. Açmışlar dönerleri yiyorlardı.
    Maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Geçen tren bileti alırken tek sıra halinde bekliyoruz. 10 kisi falan var. Her şey nizami. Hatta vay be ülkeme bak dedim. Bunu dedikten birkaç dakika sonra 2 veledi ile bir kadın geldi koşarak. Koşa kosa vezneye kadar geldi. 1 sivil 2 çocuk bilet dayi dedi.
    Öndeki abla da yenge sıraya var gecsene dedim abooooo kadın çıldırdı. Ağzına ne geldiyse saydi ablaya. Güvenlik geldi kadını sakinlestirdi bileti alip geçti trene. Trende gördüm. Açmışlar dönerleri yiyorlardı.
    Maalesef.
    Sıra beklemeyi acizlik olarak falan mı görüyolar olay ne anlamıyorum ben.Biz 20 dk bekliyoruz bi sen akıllısın zaten diyesi geliyor insanin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

Sıra beklemeyi acizlik olarak falan mı görüyolar olay ne anlamıyorum ben.Biz 20 dk bekliyoruz bi sen akıllısın zaten diyesi geliyor insanin

Alıntıları Göster
    Hayır Türk insanının ayıp olur kavramı diplerde olduğu için arkada bekleyen insanların ne düşüneceğini çok umursamıyorlar / belli bir medeni seviyeye ulaşmış insanları enayi olarak görüyorlar.
  • hayatta kaybettim şansımı sırada kazanmada deniyim diyen insan tipi
  • Lan benim dün başıma geldi adam bize siz nerelisiniz falan diye muhabbet ederken yandan önümüze geçiverdi. Ben kaynak için böyle yöntem görmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.