|
Herkese hayırlı sabahlar. Dün akşam önümde yavaş seyreden aracı yeşil ışığa yetişmek için geriden solladım. Meğer sola dönecekmiş. Geçme esnasında sinyal vermeden sola direksiyonu kırınca kapılarına sürterek savruldum. Sigorta, ehliyet, evrak eksiği, alkol vs kimsede yok. Ben kaza tutanağına sinyal vermeden önüme kırdığını yazdım. Arkadaş da karşı geliş şeritine geçerek hatalı sollama yaptığımı (sollamak için arabanın yarısı diğer şerite taşmıştı) ve sinyal vermeye kalmadan gelip ona vurduğumu yazdı (ifade bu sinyal vermeye kalmadan). ![]() Biraz dönüp yolu yarıladıktan sonra mı sinyal verecektin kardeşim dedim bir şey demedi :) Sürücü görüşündeki ifadeler kaza kusur oranını çok etkiler mi? 2 araç farklı şeritlerde düz gidiyorken kaza oluyorsa ve benim arabanın sağı onun solu hasar alıp ben sola savruluyorsam dediğinin doğru olmadığı ispat etmeye yetmez mi? Benim ona vurmam için düz giderken sağa kırmam lazım çünkü. Bir de polis gelince ilk sorduğu şey diğer şerite geçip geçmediğim oldu? Aracın bir kısmının diğer şerite geçmesinin kusura etkisi nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 24 Kasım 2021; 8:41:32 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı