Şimdi Ara

sinyal metre ile uydu bulma ve sinyal hasaslığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çatıda türksat ve hotbird uydularının baktığı doğrultuda çanak ile uydu arasına bina gelmekte. bundan dolayı en güçlü sinyali yakalayabileceğim köşeyi bulmam gerekiyor.

aramızda çanak montajı sırasında, şu piyasada satılan 30, 35 milyonluk sinyal metrelerden kullanan varmı. bu cihazlar sinyal seviyesini hassas bir şekilde göstere biliyormu yoksa yakaladığı en ufak bir uydu sinyalinde hassas ölçüm yapmadan gösterge ibresini sonamı getiriyor.

• sinyal metreler sinyal yoğunluğunu ses dalgalanması ile belirtiyor. yoğunluğa göre dalgalanma değişiyor. ( hassas)
  • acaba uydu alıcının menülerinde yar alan seviye göstergesinden dahamı hassastır bu cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puser -- 26/6/2004 17:01:12 >
  • Uydu alıcıların Software tabanlı sistemlerinden çok daha etkilidir Donanım tabanlı Sinyal Metreler.
  • bizzat kendim gördüm. sinyalmetreler çok etkili.
  • bir uyducu getir ayarlasın :))
  • bizzat sinyalmetreye kendim bastım

dit di dit dit diiit dit dit dit dit di dididi didididit dit dAAAAAAAaaaaaat

kullanıslı alet .. ama 2 kısı gereqs bu aleti kullanmak için :)

hem anteni ayarlayıp hemde dugmeye basmak olmuyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Frekans doğru ama sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide düğmemi var onlarda. bantlasak olmazmı.
  • 0lmaz devamlı basmaq gerekiyor..
  • sinyal metre satan internet sitesi biliyor musunuz?
  • Niye 1 sene önceki konuda sordun ki?
  • Ben bi firmada uydu montaj personeliydim ve uyduları recevıer'ın menüsündeki sinyal metreden ayarlıyordum.Bu şekilde 300-400 anten kurmuşumdur.
  • ama engüzel ayar kullanılan receiver daki bağlanılan uydunun en kötü sinyal seviyesindeki kanalın maksimum seviyeye getirmektir ki bu hassasiyeti ancak kullanılacak recevierın menüsünden ayarlanır.Eğer profesyonel çalışmıyosan sinyal metrelere gerek yok zaten recevier da bu var kullanması sinyalmetrelerden on kat dahakolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.